صفحه 900 از 1254 نخستنخست ... 4008008508908918928938948958968978988999009019029039049059069079089099109501000 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,991 تا 9,000 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

آدرس ما هم برگشت.
    ما از 1000 تایی ورشو در انتظار پاس ریکوئست هستیم.
    Landed in Toronto: Nov 2012

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

آدرس ما هم برگشته...به فال نیک بگیریم شاید تا دوشنبه خبرای خوب بگیریم.
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

Senior Member s30min آواتار ها

امروز بعد از عمری ایکیس چک کردم.... آدرس ما دو تا شده!!! یکی کارنت هوم آدرس یکی هم کارنت میلینگ آدرس....
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God

آدرس منم برگشته اما اگر دقت کنین یکم تغییرات دادن تو اون قسمتی که وارد میشین نوشته ما پروندتون رو review کردیم و به آدرس ...(آدرس رو کامل نوشته) فرستادیم اگر آدرس اشتباهه اطلاع بدین
    فکرکنم دارن کم کم نرم افزارشونو کامل میکنن

با سلام به همه دوستان عزیزم..ادرس ما هم برگشت خلاصه...مااز ١۰۰۰ تایی های دمشق - انکارا هستیم..راستش من با توجه به اینکه بیشتر سر چاه نفتی هستم نمیرسم بیام تو فروم..خدمتتون عرض شود که ما ١دسامبر ازدمشق in process شدیم ( بعد از ٦ ماه) و از ما لندینگ فی و سوپیشینه رو خواستند..بعد دو هفته فرستادیم..همونطور که قبلا گفتم ما چک محل کار هم شدیم که این موضوع توسط سفارت کانادا در تهران انجام شد..بعدش هم یه سه ماهی بی خبری تا اینکه وسط اپریل یه ایمیل از انکارا اومد که مانی اردری که. فرستادید تاریخش گذشته و باید دوباره یه مانی اردر جدید بفرستید..روی پاکتش هم تاکید کردند که بنویسیم urgent..خلاصه ما بعد از فرستادن مانی اردر جدید یه ایمیل فرستادیم که مانی اردر ما تا ٦ماه وقت داشته..اونا هم بعد یک ماه جواب دادن که نخیر ٣ ماه وقت داشته که چون سفارت دمشق بسته شده تاریخش گذشته..٢ماه پیش همزممام با فرستادن.مانی اردر از طریق یکی از دوستان در کانادا درخواست کیپس دادم که در پست بعدی نتیجشو میگم..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rezadaryakenar نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان عزیزم..ادرس ما هم برگشت خلاصه...مااز ١۰۰۰ تایی های دمشق - انکارا هستیم..راستش من با توجه به اینکه بیشتر سر چاه نفتی هستم نمیرسم بیام تو فروم..خدمتتون عرض شود که ما ١دسامبر ازدمشق in process شدیم ( بعد از ٦ ماه) و از ما لندینگ فی و سوپیشینه رو خواستند..بعد دو هفته فرستادیم..همونطور که قبلا گفتم ما چک محل کار هم شدیم که این موضوع توسط سفارت کانادا در تهران انجام شد..بعدش هم یه سه ماهی بی خبری تا اینکه وسط اپریل یه ایمیل از انکارا اومد که مانی اردری که. فرستادید تاریخش گذشته و باید دوباره یه مانی اردر جدید بفرستید..روی پاکتش هم تاکید کردند که بنویسیم urgent..خلاصه ما بعد از فرستادن مانی اردر جدید یه ایمیل فرستادیم که مانی اردر ما تا ٦ماه وقت داشته..اونا هم بعد یک ماه جواب دادن که نخیر ٣ ماه وقت داشته که چون سفارت دمشق بسته شده تاریخش گذشته..٢ماه پیش همزممام با فرستادن.مانی اردر از طریق یکی از دوستان در کانادا درخواست کیپس دادم که در پست بعدی نتیجشو میگم..
    ممکنه بفرمایین چه جوری چک محل کار شدین و از کجا متوجه این موضوع شدین ؟

در ادامه عرض شود که بعد از درخواست کیپس که مبلغ ٥دلار خرج برداشت حدود ٧هفته طول کشید که جوابش اومد.توی ٤٢ صفحه ای که بصورت pdf اطلاعات دادن در مورد تمام بررسی ها و زمانهای برسی اومده.افیسر ها با کدشون مشخص شدن..جالبه که حتی دو ماه قبل از اینکه اینپراسس بشیم یه افیسر شیرپاک خورده از امتیاز سابقه کارمون ٤امتیاز کم کرده و ردمون کرده ولی در بررسی نهایی که دو ماه بعد شده افیسر دیگه ای نظرشو نوشته که من بابت سابقه کار ایشون قانع شدم ولی چون ایشون سابقه کار قبلیش مربوط به مهندسی شیمی بوده و بعدش سوپروایزذ حفاری نفت شده و حتی بعد سوپروایزری دوباره به کار مهندسی شیمی پرداخته باید در مورد سابقه کار سوپروایزریش تحقیق بشه..ضمنا تمامی اطلاعات پرونده ها بصورت فایل الکترونیکی به انکارا منتقل شده و جالب اینه که افیسری که توی دمشق بوده مراحل ابتدایی کار در سفارت انکارا رو هم بعده داشته و بعد اونو تحویل یه افیسر دیگه داده..خلاصه ما الان منتظریم که نامه مدیکالمون بیاد..البه اینم بگم که در مورد تحقیق چک محل کار چیزی ننوشته بودن که نتیجش چی بوده و همین مارو یکم نگران کرده.

خلاصه امیدوارم که به همین زودی مدیکال ما. هم بیاد همونجور که واسه بقیه دوستای گلم پیشرفت حاصل بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط rezadaryakenar نمایش پست ها
    دوست عزيز از اطلاعاتي که ذکر کرديد ممنون، در مورد اطلاعات شما در خصوص ماني اردر بايد عرض کنم که دقيقا فرداي روزي که به شما ايميل زدن که تاريخ ماني اردر شما Expired شده يعني 13 April ماني اردر من را نقد کردن، تاريخ صدور ماني اردر من 5 ژانويه بود و مال شما طبق اعلام خودتون 16 دسامبر، يعني حداقل من شانس آوردم در غير اينصورت من هم مجبور ميشدم دوباره ماني اردر بگيرم. حالا همه اين ها را گفتم تا بگم اين حضرات کلا کارهاشون سري کاري هست و چند بار تا حالا تجربه کردم يعني وقتي پرونده هايي به يه حد نصاب ميرسه که يه کار مشترک بايد روشون انجام بشه براي همه در يک بازه زماني مشخص انجام ميشه و کاري به تاريخ ارسال پرونده و غيره ندارن و اگر پرونده اي در اون مرحله مشکل داشته باشه از بقيه جدا ميشه تا با پرونده هاي دور بعد در صورت حل شدن مشکل و زماني که به حد نصاب رسيدن دوباره بررسي ميشه. بنابراين اينجوري ميشه که من( از 14 اکتبر 2010 تا الان) و تعدادي ديگر از دوستان گير افتادم.
    دريافت مدارک در سيدني: 14-10-2010 *برداشت پول :25-10-2010 * فايل نامبر : 09-02-2011 *(RBOV) دريافت مدارک در دمشق : 04-03-2011 * In process:ء 13-04-2011* دريافت مدارک درخواستي در دمشق: 28-04-2011* ايميل مديکال،لندينگ في و ع.س.پ : 21-12-2011* دريافت مديکال در پاريس:16-01-2012 و لندينگ في 19-01-2012*اضافه شدن لاين مديکال:28-01- 2012* نقد شدن لندينگ في:13-04-2012* پاس ريکوئست:09-11-2012

آدرس ما هم برگشته!
    امیدوارم یک فرجی برای همه حاصل بشه.........