دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
این یک داستان طولانی داره و فکر کنم از طرف اونها برای سرگرم کردن ما درست شده.
ولی از شوخی گذشته، هر دفعه روی پرونده بچه ها تغییرات محسوسی مثل این پراسس شدن یا مدیکال یا ... رخ داده قبلش غالبا این آدرس کذایی رفته و بعد مدتی برگشته.
الان هم بچه ها براساس اون سابقه دارند گمانه زنی یا به نوعی تفال مثبت می زنند. ببینیم این آخرین لول بازی را می بریم یا گیم اور می شیم!
آدرس ما هم برگشته،(آدرس پیک موتوریمون - وکیل) البته هنوز نمی دونم باید خوشحال بشم یا نه!!!
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
دوست عزیز اولا" من هیچگونه اطلاعات غیر موثقی به کسی ندادم ثانیا" حتی اگر کسی آدرس و تلفن پسر عموی من را بخواهد بهش نمیدهم چون دلال نیستم وایشان هم نیازی به تبلیغ من ندارند چون اصولا" اسکیل ورکر درامدی نداره که کسی بخواهد برایش بازاریابی کند من فقط اطلاعات ایشان را رایگان در اختیار دوستان گذاشته ام گواهش دوستانی هستند که پ خ دادند و من برایشان اطلاعات گرفته ام ثالثا" باید جهت تنویر افکار دوستان باید بعضی از دغلبازان را معرفی کرد که کسی در دامشان نیفتد رابعا" پستهای من و خودتان را مقایسه کنید تا ببینید کی بهتر و موثق تر مینویسه بعد قضاوت کنید و یک نمونه مطلب گمراه کننده را ارائه بدهید خامسا" من به شما توهین نکردم فقط گفتم نام شرکت خاصی را نبرید که فکر میکنم کار درستی است قضاوتش به عهده دوستان
فکر کنم شما عادت داری دروغ بگویید عین پاسخ من به شما در پغام خصوصیتان را میگذارم تا دوستان قضاوت کنند من به شما نگفتم نمیشه گفتم من ریسک نکردم و اما پاسخها-
1- { در مورد سئوالتان در مورد رشته2151 در پرونده های پسر عمویم چند مورد دیدم که گواهی کارها را کامل تر خواستند ولی انهائی که من مینوت گواهی را برایشان تهیه کرده بودم که مطابق آن از کار فرماهایشان بگیرند هیچکدام رد نشد چون دقیقا" عنوان شغلی تایم کاری در هفته میزان درآمد و زمانهای دقیق کار را عنوان کرده بودند فقط چند مورد که با پروانه اشتغال کار میکردند را به لحاظ قراردادهای منعقده با مشتریان و نوع مشتریان (حقیقی و حقوقی ) درخواست مدارک مجدد کردند که همگی حل شد. باز اگر اطلاعاتی خواستید در خدمتم}
2-{خواهش میکنم متاسفانه در لیست مشاغل برای اقدام از طریق کد 2151 فقط باید تحصیلات در رشته معماری باشه من خودم سازه خوندم از وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا هم استعلام کردیم گفتند با فوق سازه حتی اگر سالها در رشته معماری کار کرده باشید هم نمی شود برای همین از طریق همسرم اقدام کردید
نمی دانم شما خودتان اقدام کردید یا وکیل دارید در noc صریحا" کد 2151 تعریف شده احتمالا" برای تطبیق مدرکتان طولانی شده ولی دو پرونده از پرونده های دقتر پسر عمویم در مرحله این پراسس بعلت عدم تطابق سر فصلهای درسی عمران و معماری رد شد یک نفر دیگر فوق شهرسازی داشت مدیکالش فرستاده شد
البته لیسانسش عمران بود من خودم شرکت دارم مدرس دانشگاه هم بوده ام پروانه پایه یک در همه موارد دارم و دفتر مشاور هم دارم و رزومه معماری کاملی نیز دارم همه را ارسال کردم کانادا گفتند ریسکه (80 به 20)(80 رد شدن )برای همین اقدام نکردم ولی حتی یک مورد عمران ندیدم که ریجکت نشده باشد باز اطلاعات بیشتر در مورد فوقتان بدهید سئوال کنم در مورد سئوال از محل کار زیر 35 سال سن را معمولا" در صورت موثق به نظر نرسیدن نامه کاریها زنگ میزنند چند مورد از پرونده ها را زنگ زدند حتی به زبان فارسی هم سئوال کردند(از سفارت کانادا در ایران) }
من از کاردانی پسر عمویم نگفتم فقط اطلاعاتش را به سایر دوستان ارائه دادم البته رایگان - نه ایشان نیاز به تبلیغ دارند و نه من دلالم و اعتقادم اینه که پول دادن به اینگونه مشاوران (حتی پسرعموی من ) پول دور ریختنه اگر کمی تحقیق کنیم خودمان از آنها بهتر عمل میکنیم دوست خوب من اگر شما مهندس عمران هستید باید بدانید که کوچکترین قرارداد کاری ما درامدش معادل چندبرابر درامد یک وکیل از یک پرونده اسکیل ورکره پس عقل سلیم حکم میکنه آدم در فیلد کاری خودش کار کنه هدف من کمک به دوستان بوده و هست شما اگر میخواهید برای کسی تبلیغ کنید بفرمائید من که چنین کاری نکردم
سلام دوستان
من جزء 29 رشته ایهای ظرفیت 1000 هستم که مدیکالم از دمشق صادر شد و حدود شش و نیم ماه پیش مدیکال تست رو انجام دادم و پرونده الان آنکاراست.
دیروز متوجه شدم که بعد از مدتها آدرسم برگشته. به نظر شما این موضوع عادیه؟ برای همه اتفاق افتاده و یا برای پرونده های خاصی اتفاق میوفته؟ و آیا میشه نتیجه گیری کرد که کار خاصی روی پرونده انجام دادن؟ امیدوار باشیم که به زودی خبری میشه؟
سلام دوستان هفته گذشته از ما دوباره عدم سوئ پیشینه و فرم آپدیت رو خواستن.نمیدونم چرا با اون کپی پاس که دو هفته پیش خواستن اینارو نگفتن!!حالا نمیدونم settle ment feeرو هم خودمون بدیم که دیگه دوباره نخوان دو هفته بعد بگن یا کار درستی نیست.البته بگم که یکبار اول کار یک بار هم زمان مدیکال از ما پرینت حساب خواسته بودن.اگر کسی از دوستان نظر یا تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه
کد رشته:3113.دریافت فایل نامبر از سیدنی10مارچ2011.فایل نامبر ورشو30مارچ2011.آپدیت مدارک27می2011.مدیکال30سپتامبر2 011.رسیدن مدیکال به لندن11اکتبر2011.درخواست کپی پاس 29 آگوست 2012 . دریافت ویزا 2سپتامبر2012
دوستان عزیز
خواهرها و برادرهای مهربان و منتظر
عزیزان، بزگواران
خواهش میکنم لطفا کمی صبر داشته داشته باشید دوستان. به خدای بزرگ قسم اصلا این حرفها در حدی نیست که شما خودت رو ناراحت بکنی و وقتتون صرف بکنید و در اینجا به پیغام و پس پیغام فرستادن مشغول بشید.
عزیزان، ما کوچکترین شما در این جمع هستیم و شایسته نیست از شما دوستان بزرگواری که در لحظه های پر تنش مهاجرت ما رو راهنمایی کردید بخواهیم که آرامتر باشید.
با اجازه دوستان گرامی، همه رو به آرامش دعوت میکنیم.
بله اگر به ما هم حرف درشتی زده میشد، حرفی که نمیشد دلمون رو با دادن پیام خصوصی خنک بکنه، شاید حتی یک لحظه هم به فکر پیام خصوصی نمی افتادیم و در دادن پاسخ به شکل عمومی یک ثانیه هم درنگ نمیکردیم. اما دوستان عزیز بیایید از همین جا شروع بکنیم، حتی فکرش رو هم نکنید که میخواهیم خودمون رو برای رفتن به کانادا آماده کنیم و بهتره رفتار در اونجا رو تمرین کنیم، از کجا معلوم؟! شاید اونجا رفتیم و آسمون اونجا هم همین رنگ بود، ها؟! به این فکر کنیم که میخواهیم خودمون رو، رفتار خودمون رو کنترل کنیم، خدا رو شکر همه هم از روشی تقاضای مهاجرت دادیم که شرط اصلی اون تحصیل است، پس حرفی درش نیست همه تحصیل کرده و دانا هستیم. اصلا در ابتدا چه حرفی زده شد که تند و تند در این مورد پیام میگذارید.
همه خسته هستیم، انتظار کشیدن بد جور خسته میکنه آدم رو. همه هزار جور امید واسه آینده خودمون و بچه هامون و اطرافیانمون داریم. همه آرزوی بهترینها رو داریم پس بیاید دوباره فراوم رو آرام ببنیم.
ببخشید سر شما رو درد آوردم، نمیخواستم دخالتی بکنم ولی دیدم حیفه واقعا که این مسایل در فراوم مطرح بشه.
پی نوشت 1: یه بار، به خاطر یه پست نا مربوط به موضوع بحث یه اخطار گرفتم. فکر میکنم این دومیش باشه!
پی نوشت 2: خواهش میکنم به این پست پاسخ عمومی ندهید، ممنون.
کد:3111 ارسال: 26 جون 2011 رسیدن به سنترال آفیس: 30 جون 2011 فایل نامبر: 2 سپتامبر 2011 اینپراسس: 2013 Feb 5 دریافت مدیکال از آنکارا: 8 مارچ 2013 اضافه شدن لاین مدیکال: 5 آپریل 2013پاس ریکویست: 29 نوامبر 2013خدایا شکرت
استاد esios عزیز،خیلی بی پرده بگم این افرادی که در جواب خدمات شما در این فروم،مطالبی رو عنوان می کنن تا باعث ناراحتی خاطر شما بشن،در واقع افرادی هستن که با توطئه ای زیرکانه سعی دارن که بقیه اعضای فروم رو از اظهار نظرات گرانقدر و مفید شما محروم کنن .این چنین افرادی واقعا قدر پست ها ی ارزشمند شما رو که نمی دونن هیچ حتی طی پیام های خصوصی متعدد از من در خواست کرده اند که از تمجید و تشکر از فرمایشات شما که واقعا احساس می کنم در پیشرفت کار بسیاری از اعضا نقش تاثیر گذاری داشته ،خودداری کنم ولی من که به حقانیت گفتار شما ایمان دارم دست از این کار برنخواهم داشت .مگر این که مدیران فروم ممانعت بفرمایند .فقط یه نکته رو من طی چند پست اخیر شما خوب نتونستم درک کنم و اون اینه که با توجه به این که فرمودید پرونده های اسکیلید ورکر درآمدی نداره چرای پسر عموی شما که از وکلای مهاجرت هستن این همه پرونده اسکیلد ورکر با کد 2151 داشتند که فقط از چند موردشون گواهی کار کامل تر خواستند؟در ضمن جهت تنویر افکار بندهمیشه بفرمایید شما مینوت گواهی کار رو که در پست بالا فرمودید برای مشتریان پسرعموی گرامی تهیه کرده بودید یا همین طوری صرفا برای دوستان خودتان؟راستش یکی از دوستان من میخواد در این سری آینده برای کد 2151 اقدام کنه و تو همین قسمت نامه گواهی کار مونده که چکار کنه؟
با تشکر از زحمات بی شائبه شما و امیدوارم با نوشته های بالا مشت محکمی بر دهان یاوه گویان کوبیده باشم وبازهم امیدوارم که تونسته باشم نظراتم رو طوری عنوان کنم که دوستان منظور بنده رو دریافته باشن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)