سلام.
یکی از دوستان من هم مثل شما قبل از بسته شدن سفارت پ.ر. شده بود. با ورشو مکاتبه کرد که من با پست بفرستم یا نه، اونا هم گقتن طبق قوانین ایران غیرقانونیه ولی صراحتا نگفتن نفرست. خلاصه کنم با مسئولیت خودش فرستاد و الانم پاسپورتش با ویزا برگشته.
سلام.
یکی از دوستان من هم مثل شما قبل از بسته شدن سفارت پ.ر. شده بود. با ورشو مکاتبه کرد که من با پست بفرستم یا نه، اونا هم گقتن طبق قوانین ایران غیرقانونیه ولی صراحتا نگفتن نفرست. خلاصه کنم با مسئولیت خودش فرستاد و الانم پاسپورتش با ویزا برگشته.
والا من پرونده خودم رو نگاه کردم یکم متفاوته انگار مال هر پرونده فرق داره
حالا من اون قسمت مربوط به خودم رو میزارم اینجا شاید کمکی بکنهCAIPS.doc
دوستان برای دوست پیشکسوتمون، جناب axa، از آنکارا ایمیل پاس ریکوئست اومده که متنش رو تو تاپیک مدت زمان انتظار ... گذاشتن (http://www.applyabroad.org/forum/sho...%84%29/page155).
بخش جالبش شیوه ی تحویل دادن گذرنامه هاست که تکلیف رو روشن کرده:
Submitting your passport by courier: Not possible for residents of Iran
Applicants who live outside of Iran may submit their passports directly to our office at the address below using a commercial courier service. (Since Iran does not allow the couriering of passports into or out of Iran, residents of Iran must submit their passports in-person using the instructions in the next section.)
ببخشید اگه مطلب تکراریه، شاید بعضی از بچه ها اون تاپیک رو دنبال نکنن.
کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012The night is always darkest just before the dawn
فقط يك نكته اي توي ايميل ايشون بود كه من را نگران كرد. كسي نظري نداره؟
Each person must have their own passport, including minor children.
اينكه گفته بچه ها هم بايد پاس جدا داشته باشند، چيز جديديه!
قبلا اين طور نبود!!!
نمي دونم با اين ادا و اطوار اينها بايد چه كار كنيم!!
CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
and... finally... pass request July 2013
کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012The night is always darkest just before the dawn
علاقه مندی ها (Bookmarks)