پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
صحبت شده بود که هزینه زندگی رو برای بعضی کشور ها کمتر بدن. اما تا حالا هیچ خبر دقیق تری شنیده نشده.
از طرفی بعضی بانک ها هزینه زندگی یا هزینه شهریه رو سعی میکنن کامل ندن، این مورد مختص به کشور خاصی نیست و کلا بانک ها سعی میکنن کمتر ارز بدن.
پس، این مشکلات رو میشه با عوض بانکتون حل کنید چون قانون جامعی از طرف بانک مرکزی مشاهده نشده و اگه قانونی هم باشه قوانین داخلی بانک ها شاید باشه (که بعید میدونم قانون داخلی هم در این مورد داشته باشن)
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
نامه صادر شده تاریخش اسفند ماه بود و در اردیبهشت ارز رو دریافت کردم ... در صورتی که ارز مربوط به ترم اول سال تحصیلی یعنی فال 2011 و الان میخوام ارز ترم دوم رو بگیرم ...
سایت نشا درج کرده کسایی که یکبار نامه رو گرفتن دوباره درخواست ندن .... سوال اینه کی میتونم اقدام کنم ؟ در حالی که ترم دوم سال تحصیلی هم داره تموم میشه !
یک سوال
آیا برای کشورهایی که ویزاشون به صورت کارت صادر میشه مشکلی در گرفتن ارز دانشجویی پیش میاد؟
جدای از به همراه داشتن نامه وزارت علوم و ارایه اون به بانک، مثلا کارمند بانک بگه ما ویزای اینجوری رو قبول نداریم! آیا همچین چیزی ممکنه؟
مرسی
چشات آرامشی داره که تو چشمای هیچکی نیست
میدونم که توی قلبت به جز من جای هیچکی نیست
چشات آرامشی داره که دورم میکنه از غم
یه احساسی بهم میگه دارم عاشق میشم کم کم
بچه ها من موقع ثبت نام توی نشا تمام مدارک ام رو آپلود کردم. حالا واسه ثبت نامه بانک دوباره بعضی هاشو میخواد. چرا اینطوریه؟ سیستم آنلاینشون خیلی داغونه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)