صفحه 215 از 232 نخستنخست ... 115165205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,141 تا 2,150 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

سلام دوستان
    کسی میدونه بعد از ثبت درخواست در سامانه نشا معمولا چند روز طول میکشه تا اعلام کنند که پرونده نقص داره یا کامله؟ آخه من فقط آی بیست رو آپلود کردم و الان خوندم که ممکنه نقص پرونده اعلام کنند و بگن که نامه پذیرش رو هم آپلود کن. الانم دیگه نمیتونم هیچ ویرایشی انجام بدم....
    یه سوال هم درمورد ارز برای همسر داشتم. شنیدم که ماهی 500 دلار برای هزینه زندگی همسر میدهند. توی سایت هیچ جایی برای آپلود ویزای همسر یا .. نیست. اینو چی کار باید کرد؟ توی نامه به بانک ذکر نمیشه؟
    بعدش یه سوال دیگه هم داشتم. اگه کسی فاند داشته باشه میتونه اون سالی 15000تا پول شهریه رو هم بگیره؟
    خیلی ممنون
    When you want something you have never had, you must do something you have never done

نقل قول نوشته اصلی توسط Ckey نمایش پست ها
    بچه ها من موقع ثبت نام توی نشا تمام مدارک ام رو آپلود کردم. حالا واسه ثبت نامه بانک دوباره بعضی هاشو میخواد. چرا اینطوریه؟ سیستم آنلاینشون خیلی داغونه!
    منظورتون از ثبت نام بانک چیه؟! شما بعد از آپلود مدارکتون در نشا باید منتظر تایید باشید و بعد برید نامه به بانک رو بگیرید !

نقل قول نوشته اصلی توسط nilooapply نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کسی میدونه بعد از ثبت درخواست در سامانه نشا معمولا چند روز طول میکشه تا اعلام کنند که پرونده نقص داره یا کامله؟ آخه من فقط آی بیست رو آپلود کردم و الان خوندم که ممکنه نقص پرونده اعلام کنند و بگن که نامه پذیرش رو هم آپلود کن. الانم دیگه نمیتونم هیچ ویرایشی انجام بدم....
    یه سوال هم درمورد ارز برای همسر داشتم. شنیدم که ماهی 500 دلار برای هزینه زندگی همسر میدهند. توی سایت هیچ جایی برای آپلود ویزای همسر یا .. نیست. اینو چی کار باید کرد؟ توی نامه به بانک ذکر نمیشه؟
    بعدش یه سوال دیگه هم داشتم. اگه کسی فاند داشته باشه میتونه اون سالی 15000تا پول شهریه رو هم بگیره؟
    خیلی ممنون
    نامه پذیرش لازم نیست ! I-20 و ویزا حتمن باید باشه !
    تا جایی که من یادمه سه جا برای آپلود فایل وجود داشت و در قسمت سوم می تونید ویزای شخص دوم رو آپلود کنید !

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Armik نمایش پست ها
    منظورتون از ثبت نام بانک چیه؟! شما بعد از آپلود مدارکتون در نشا باید منتظر تایید باشید و بعد برید نامه به بانک رو بگیرید !
    منظورم اینه که من یه بار همون اول توی نشا ثبت نام کردم و کلی مدارک آپلود کردم بعد رفتم درخواست کردم واسه نامه بانک (که اونا بررسی کنن) اما واسه ثبت درخواست نامه بانک دوباره ازم یه سری مدارک از جمله نامه پذیرش خواست در صورتی که یه بار آپلودش کرده بودم. یعنی این سیستم رو طوری طراحی نکردن که از همون اطلاعات اولیه بشه استفاده کرد!؟

Senior Member

خیلی ممنون
    اگه توی نامه اشتغال به تحصیلتون نوشته باشه که شهریه دانشگاه ترمی فلان قدره و حرفی از فاند یا ویور شهریه نزده باشه(که بعید میدونم)شاید بتونید بگیرید ولی معمولا فاند دارها بیشتر از 1000 دلار هزینه زندگی ماهیانه رو نمیتونند بگیرند.

سلام. بعد از ثبت نام در نشا و با داشتن شماره پرونده در نشا برای گرفتن ارز باید به وزارت علوم مراجعه کنیم؟ من چند ماه پیش ثبت نام کردم و تاریخ اوایل تیر رو به من دادن. الان میخوام برم وزارت علوم نامه رو بگیرم. امکان پذیر هست یانه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Master of IP Law - Beheshti Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط LADAN_1978 نمایش پست ها
    سلام. بعد از ثبت نام در نشا و با داشتن شماره پرونده در نشا برای گرفتن ارز باید به وزارت علوم مراجعه کنیم؟ من چند ماه پیش ثبت نام کردم و تاریخ اوایل تیر رو به من دادن. الان میخوام برم وزارت علوم نامه رو بگیرم. امکان پذیر هست یانه؟
    نه دوست عزیز اون وقت های قدیمی دیگه باطل شدن... باید مجدد درخواست کنید .... وارد سایت نشا و حساب کاربری تون بشید و مدیریت درخواست ---> درخواست نامه بانک. این فرم رو تکمیل کنید و مدارکی که میخواد رو آپلود کنید! الان برای 9 تیر میتونید ثبت نام کنید....
    سریع اینکارو انجام بدید.... این آخرین تاریخی هست که نامه میدن تا آخر شهریور!!!!!
    !What doesn't kill you, makes you stronger

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Ckey نمایش پست ها
    منظورم اینه که من یه بار همون اول توی نشا ثبت نام کردم و کلی مدارک آپلود کردم بعد رفتم درخواست کردم واسه نامه بانک (که اونا بررسی کنن) اما واسه ثبت درخواست نامه بانک دوباره ازم یه سری مدارک از جمله نامه پذیرش خواست در صورتی که یه بار آپلودش کرده بودم. یعنی این سیستم رو طوری طراحی نکردن که از همون اطلاعات اولیه بشه استفاده کرد!؟
    شما مدارک رو دوباره برای نامه بانک آپلود کن.... معلوم نیست سیستم چجوری طراحی شده....

Member
    رشته و دانشگاه

سلام دوستان
    خیلی ممنون
    برای گرفتن 500 دلار اضافه برای همسر شما باید مدارکتون رو هنگام مراجعه به بانک نشون بدید، نه به وزارت علوم... نامه ای که به شما میدن توش مبلغ نوشته نشده و این بانک هست که با توجه به مدارکی که شما ارائه میدید تصمیم میگیره که چه میزان ارز به شما تعلق میگیره....
    در مورد پول شهریه هم شما باید نامه ای از دانشگاه داشته باشید که بگه شما انقدر پول دادید بابت شهریه که شما که فاند دارید نمیتونید چنین مدرکی رو ارائه بدید به بانک....

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_p نمایش پست ها
    نامه صادر شده تاریخش اسفند ماه بود و در اردیبهشت ارز رو دریافت کردم ... در صورتی که ارز مربوط به ترم اول سال تحصیلی یعنی فال 2011 و الان میخوام ارز ترم دوم رو بگیرم ...
    سایت نشا درج کرده کسایی که یکبار نامه رو گرفتن دوباره درخواست ندن .... سوال اینه کی میتونم اقدام کنم ؟ در حالی که ترم دوم سال تحصیلی هم داره تموم میشه !
    تاریخ صدور نامه رو فرمودید اسفند ماه بوده، اما این نامه برای کدوم دوره صار شده؟ روی نامه مینویسه که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ. اون دوره مهمه. اگه اون دوره مربوط به ترم اول میشده خوب برای ترم دوم هم اقدام کنید هرچه زودتر. چون ترم دوم هم اگه تموم نشده باشه رو به اتمام هست.
    اگه اون دوره مربوط به ترم دوم بوده، که شما نمیتونید برای یک دوره دوبار نامه بگیرید. (البته نمیدونم در این صورت چونه زنی با کارمند وزارت علوم چقدر تاثیر داره، اما بعید میدونم مفید باشه)
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...