صفحه 217 از 232 نخستنخست ... 117167207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,161 تا 2,170 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

سلام بچه ها
    من برای گرفتن ویزا دارم میرم دبی این درسته که میگن اگه 400 دلاری که رو پاسم برای دبی میدن رو بگیرم باید حتما 2 ماه بعدش برای گرفتن ارز دانشجویی اقدام کنم؟ اینا به هم ربطی داره؟

Senior Member esf11 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط silviya نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من برای گرفتن ویزا دارم میرم دبی این درسته که میگن اگه 400 دلاری که رو پاسم برای دبی میدن رو بگیرم باید حتما 2 ماه بعدش برای گرفتن ارز دانشجویی اقدام کنم؟ اینا به هم ربطی داره؟
    نه ربطی ندارن

دوستان من چند تا سوال دارم. میشه لطف کنید جواب بدبن:
    1. اگر الان نامه اشتغال به تحصیل تایید شده نداشته باشیم می تونیم در نشا وقت رو بگیریم بعدا نامه رو ببریم؟ من الان ایرانم برای تابستون ثبت نام کردم اما تا نرم که نمی تونم نامه بگیرم. اما می تونم الان از دانشگاه بخوام نامه اشتغال به تحصیل رو برام صادر کنند و ایمیل کنن
    2. برای دانشجویان آمریکا این نامه باید حتما تایید نمایندگی جمهوری اسلامی رو داشته باشه؟ حتی برای آپلود؟
    3. سقف ارزی که در سال به دانشجو می دهند چقدر است؟
    4. مشکلی نیست اگر ما روی بلیطمان ارز مسافرتی هم بگیریم؟
    ویرایش توسط forouzanfarnia : June 11th, 2012 در ساعت 02:37 PM

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط forouzanfarnia نمایش پست ها
    دوستان من چند تا سوال دارم. میشه لطف کنید جواب بدبن:
    1. اگر الان نامه اشتغال به تحصیل نداشته باشیم می تونیم در نشا وقت رو بگیریم بعدا نامه رو ببریم؟ من الان ایرانم برای تابستون ثبت نام کردم اما تا نرم که نمی تونم نامه بگیرم.
    2. برای دانشجویان آمریکا این نامه باید تایید نمایندگی جمهوری اسلامی رو داشته باشه؟ حتی برای آپلود؟
    3. سقف ارزی که در سال به دانشجو می دهند چقدر است؟
    4. مشکلی نیست اگر ما روی بلیطمان ارز مسافرتی هم بگیریم؟
    دوست عزيز قبل از رديف كردن سوالات يه نگاهي هرچند مختصر به فروم مي انداختيد! در FAQ به سوالات شما جواب داده شده.
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط esf11 نمایش پست ها
    نه ربطی ندارن
    بقیه هم همین نظر رو دارند؟ یعنی کسی بوده که دبی برا ویزا رفته باشه و 400 دلار هم رو پاسش گرفته باشه و بعد کمتر از 2 ماه برای گرفتن ارز دانشجویی رفته باشه؟ دادند بهش؟

Junior Member

بچه ها!اتگه الان اینطوریه که وقتا انقد دیره!برای ماها که مثلا اواخر جون وقت سفارت داریم و معلوم نیست ویزامون کی آماده شه تکلیف چیه؟ لابد تا ویزامون بیاد و بخوتن وقتی بدن برای بعد از رفتنمونه!که عملا چون ویزا و پذیرشمونم بردیم هیچی که هیچی! کسی نمیدونه تکلیف ماها چی میشه؟

Senior Member Milad2012 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering, University of Oklahoma

با عرض سلام

دوستان من برای 13 مرداد می روم آمریکا، برای ترم اول مستر! همچنین حدودا 2 ماه پیش روی سایت نشا ثبت نام کردم، و درخواست دریافت نامه ی بانک هم دادم و برای دی ماه به من وقت مراجعه به وزارت علوم رو دادند. مدارک رو هم کاملا آپلود کرده بودم و به جای ویزا یک صفحه ی سفید، که الان ویزا رو هم آپلود خواهم کرد.
    حالا سوال من اینه که آیا الان می تونم با در دست دادن همه ی مدارک (شامل: نامه ی پذیرش، فرم I-20، ویزا و مدارک شناسایی) به وزارت علوم مراجعه کنم و نامه ی معرفی به بانک برای دریافت ارز را دریافت کنم؟ چون من از یکی از کارمندان بانک پاسارگاد شنیدم که برای ترم اول هم باید برم آمریکا و از دانشگاه نامه ی شهریه و اشتغال به تحصیل بگیرم و بفرستم ایران تا بتونم ارز رو دریافت کنم!!!!!!!
    کسی از دوستان هست که با شرایط من و قبل از ثبت نام در دانشگاه مقصد با همین مدارکی که در دست داریم برای ترم اول ارز را دریافت کرده باشه؟؟
    متشکرم

این FAQ که میگه برای هزینه تابستون پول نمیدن، هنوزم همون طوره؟ اگه میدن براش چیکار باید کرد؟ دانشگاه که گواهی اشتغال به تحصیل برای پاییز میده. برای پاییز آینده میشه از الان پول گرفت؟

Junior Member

نوشته اصلی توسط has
    نشا به من ایمیل زده با این مضمون:

به دليل زير مورد تاييد کارشناس نشا قرار نگرفته است:

فاغ التحصیل
    لطفا وارد سامانه شويد و از منوي مديریت درخواستها، ليست درخواستها، درخواست خود را ويرايش و اصلاح نماييد

نمیدونم چرا این حرفو زده چون هنوز دانشجو هستم! کسی مشکل مشابه داشته و این که اصولا چکار باید کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    پيگيري كنيد اشتباه شده.
    از کجا پیگیری کنم. ممکنه تلفن یا ایمیل زده باشند به دانشگاه و اشتباهی متوجه شده باشند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط has نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط has
    نشا به من ایمیل زده با این مضمون:

به دليل زير مورد تاييد کارشناس نشا قرار نگرفته است:

فاغ التحصیل
    لطفا وارد سامانه شويد و از منوي مديریت درخواستها، ليست درخواستها، درخواست خود را ويرايش و اصلاح نماييد

نمیدونم چرا این حرفو زده چون هنوز دانشجو هستم! کسی مشکل مشابه داشته و این که اصولا چکار باید کرد؟

از کجا پیگیری کنم. ممکنه تلفن یا ایمیل زده باشند به دانشگاه و اشتباهی متوجه شده باشند؟
    بعد از چند روز از ثبت نام این پیام رو دریافت کردید؟