صفحه 218 از 232 نخستنخست ... 118168208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,171 تا 2,180 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

من هم مشابه خیلی ازدوستان، حدودا 35 روز پیش بدون ویزا و با آپلود کردن برگه سفید ثبت نام کردم و مشکلم اینه که چرا بعد این یه ماه یه بارم بهم میل نزدن که بگن با درخواست شما موافقت نشده!
    نگران شدم! کسی از دوستان بوده که دچار این مشکل بی مشکلی شده باشه؟

سلام

من پذیرشم اومده و کلاسها از روز اول سپتامر شروع میشه. من می خوام تاریخ ورودم به کشور میزبان رو 15 آگست بزنم. آیا تو این مدت 15 روز به اول سپتامر می تونم ارز دانشجوئی بگیرم؟ الان ثبت نام کنم کی تاریخم برای دریافت ارز خواهد بود؟

مرسی

Junior Member parhamh63 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Berklee College of Music, Contemporary Writing and Production

دوستان من 15 تیر (5 June) وقت مصاحبه سفارت آمریکا دارم و آیا بایستی حتما صبر کنم ویزا به دستم برسه و بعد درخواست نامه بانک بدم؟ راه دیگه ای نیست؟ نگرانیم از این بابته که وقتی ویزا دستم برسه دیگه ظرفیت ماه مرداد هم پر شده باشه!

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

سلام
    دوستان انقد که من از مطالب اینجا فهمیدم ، کسانی که تازه قصد رفتن دارند، و ویزا و نامه پذیرش دستشون هست نمیتونند اون 6000 دلار هزینه زندگی رو بگیرند چون گواهی اشتغال به تحصیل ندارند. درسته؟
    فقط متوجه نشدم اگر هزینه زندگی رو نمیدند، ما که شرایطمون اینه چقدر دلار میتونیم بگیریم؟ چون برای پرداخت هزینه شهریه هم تا اونجا که یادمه صورتحساب دانشگاه لازمه! اون هم که طبیعتا تا پرداخت نشه دانشگاه نمیده. ممنون می شم اگر بهم توضیح بدید.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان انقد که من از مطالب اینجا فهمیدم ، کسانی که تازه قصد رفتن دارند، و ویزا و نامه پذیرش دستشون هست نمیتونند اون 6000 دلار هزینه زندگی رو بگیرند چون گواهی اشتغال به تحصیل ندارند. درسته؟
    فقط متوجه نشدم اگر هزینه زندگی رو نمیدند، ما که شرایطمون اینه چقدر دلار میتونیم بگیریم؟ چون برای پرداخت هزینه شهریه هم تا اونجا که یادمه صورتحساب دانشگاه لازمه! اون هم که طبیعتا تا پرداخت نشه دانشگاه نمیده. ممنون می شم اگر بهم توضیح بدید.
    برای دانشجویان ترم اول این توی آئین نامه ارز دانشجویی بانک مرکزی اومده که با تعهد و وثیقه(بعضی بانکها اگه آشنا باشید وثیقه نمیگیرند) باید هم شهریه و هم هزینه زندگی رو بدند.

نقل قول نوشته اصلی توسط arman65 نمایش پست ها
    برای دانشجویان ترم اول این توی آئین نامه ارز دانشجویی بانک مرکزی اومده که با تعهد و وثیقه(بعضی بانکها اگه آشنا باشید وثیقه نمیگیرند) باید هم شهریه و هم هزینه زندگی رو بدند.
    دوست عزیز من با پذیرش و ویزا اون 6000 دلار رو گرفتم ولی به من شهریه رو دادند چون گفتن هنوز رسیدی به ما ندادید که چقدر شهریه پرداخت کردید .هر زمان رفتید و گواهی اشتغال به تحصیل برای ما فرستادید ما شهریه رو هم پرداخت می کنیم .

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad5706ht نمایش پست ها
    دوست عزیز من با پذیرش و ویزا اون 6000 دلار رو گرفتم ولی به من شهریه رو دادند چون گفتن هنوز رسیدی به ما ندادید که چقدر شهریه پرداخت کردید .هر زمان رفتید و گواهی اشتغال به تحصیل برای ما فرستادید ما شهریه رو هم پرداخت می کنیم .
    دوستمون درست مي گن. طبق قانون بايد با وثيقه شهريه رو هم بهتون مي دادند. به نظر من بخشنامه رو با خودتون ببريد و نشونشون بديد. اگه ندادند پيگيري كنيد از طريق بازرسي بانك مركزي. شماره تلفنش توي تاپيك هست.
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad5706ht نمایش پست ها
    يه سوال داشتم: تو نامتون تاريخ از چه تاريخي تا چه تاريخي نوشته شده بود؟
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

دورد
    من همش شهريه ام 1500 دلاره اگه هزينه زندگي نخوان بدن بهتره اصلا پي گيري نكنم براي نامه وزارت علوم 20 تومان هم بدم در مجموع بهتره به چه بانكهايي مراجعه بشه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط LADAN_1978 نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط has
    نشا به من ایمیل زده با این مضمون:

به دليل زير مورد تاييد کارشناس نشا قرار نگرفته است:

فاغ التحصیل
    لطفا وارد سامانه شويد و از منوي مديریت درخواستها، ليست درخواستها، درخواست خود را ويرايش و اصلاح نماييد

نمیدونم چرا این حرفو زده چون هنوز دانشجو هستم! کسی مشکل مشابه داشته و این که اصولا چکار باید کرد؟

از کجا پیگیری کنم. ممکنه تلفن یا ایمیل زده باشند به دانشگاه و اشتباهی متوجه شده باشند؟

بعد از چند روز از ثبت نام این پیام رو دریافت کردید؟

بعد از حدود دو-سه هفته!
    الأن نمی دونم از دانشگاه پیگیری کنم یا نشا. اصلأ روال بررسی چیه؟ مگه نشا با دانشگاه هم تماس می گیره؟