من هم مشابه خیلی ازدوستان، حدودا 35 روز پیش بدون ویزا و با آپلود کردن برگه سفید ثبت نام کردم و مشکلم اینه که چرا بعد این یه ماه یه بارم بهم میل نزدن که بگن با درخواست شما موافقت نشده!
نگران شدم! کسی از دوستان بوده که دچار این مشکل بی مشکلی شده باشه؟
من هم مشابه خیلی ازدوستان، حدودا 35 روز پیش بدون ویزا و با آپلود کردن برگه سفید ثبت نام کردم و مشکلم اینه که چرا بعد این یه ماه یه بارم بهم میل نزدن که بگن با درخواست شما موافقت نشده!
نگران شدم! کسی از دوستان بوده که دچار این مشکل بی مشکلی شده باشه؟
سلام
من پذیرشم اومده و کلاسها از روز اول سپتامر شروع میشه. من می خوام تاریخ ورودم به کشور میزبان رو 15 آگست بزنم. آیا تو این مدت 15 روز به اول سپتامر می تونم ارز دانشجوئی بگیرم؟ الان ثبت نام کنم کی تاریخم برای دریافت ارز خواهد بود؟
مرسی
دوستان من 15 تیر (5 June) وقت مصاحبه سفارت آمریکا دارم و آیا بایستی حتما صبر کنم ویزا به دستم برسه و بعد درخواست نامه بانک بدم؟ راه دیگه ای نیست؟ نگرانیم از این بابته که وقتی ویزا دستم برسه دیگه ظرفیت ماه مرداد هم پر شده باشه!
سلام
دوستان انقد که من از مطالب اینجا فهمیدم ، کسانی که تازه قصد رفتن دارند، و ویزا و نامه پذیرش دستشون هست نمیتونند اون 6000 دلار هزینه زندگی رو بگیرند چون گواهی اشتغال به تحصیل ندارند. درسته؟
فقط متوجه نشدم اگر هزینه زندگی رو نمیدند، ما که شرایطمون اینه چقدر دلار میتونیم بگیریم؟ چون برای پرداخت هزینه شهریه هم تا اونجا که یادمه صورتحساب دانشگاه لازمه! اون هم که طبیعتا تا پرداخت نشه دانشگاه نمیده. ممنون می شم اگر بهم توضیح بدید.
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
علاقه مندی ها (Bookmarks)