صفحه 910 از 1254 نخستنخست ... 4108108609009019029039049059069079089099109119129139149159169179189199209601010 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,091 تا 9,100 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

هم فرومی های عزیز سلام

دوستانی که کپی پاسپورت به همراه دیگر مدارک جدیدا ارسال کرده اند به ورشو ، خبر جدیدی ندارن؟؟!!! ما رو از خودتون لطفا بی خبر نگذارید. ممنونم

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hoseyn نمایش پست ها
    دوستان یک سوال تکراری را با شرمندگی می پرسم:

آیا ما که فدرال هستیم، می تونیم مونترال لند کنیم؟

اگه با رفرنس توجیهم کنید ممنون می شم. چون می خواهم برنامه ریزی کنم
    من جايي خوندم که ميشه ولي ميترسم بگم.همونجايي که ميدونين نميشه اسمشو آورد
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    من جايي خوندم که ميشه ولي ميترسم بگم.همونجايي که ميدونين نميشه اسمشو آورد
    منم شنیدم مشکلی نداره

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

دوستان یک چیز جالب آدرس من صندوق پستی است این چند روزه به صورت متناوب شماره صندق پستی در ای کیس حذف و افزوده میشود کسی مشابه این مورد دیده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafasamiee نمایش پست ها
    با سلام، امروز آدرس ما هم برگشت، اما یک اتفاقی افتاد و اون اینکه ما دو تا پرونده داشتیم: 1: 38 رشته ای با کد 0711 و 2. 29 رشته ای با کد 2151.
    پرونده اولی همیشه با دومی نمایش داده میشد اما از امروز اون پرونده نمایش داده نمیشه، (نه با فایل نامبر 38 ی نه با فایل نامبر 29ی انگار اصلا وجود نداشته،)
    یعنی چه ؟ چرا اینطور شده؟
    این اتفاق دقیقا برای من افتاده.پرونده 38 تایی من هم انکاراست

نقل قول نوشته اصلی توسط hoseyn نمایش پست ها
    دوستان یک سوال تکراری را با شرمندگی می پرسم:

آیا ما که فدرال هستیم، می تونیم مونترال لند کنیم؟

اگه با رفرنس توجیهم کنید ممنون می شم. چون می خواهم برنامه ریزی کنم
    سلام، من اين مطلب رو تووي سايت دولت كبك خوندم، با سرچ گوگل مي تونيد پيداش كنيد، تووي قسمت FAQ، شما مي تونيد از هر نقطه ايي در خاك كانادا وارد اين كشور بشيد، منتها مهمترين مسئله براي مهاجر فدرال در هنگام ورود، مهر شدن فرم هاي CSQ شه كه آفيسرهاي فرودگاههاي استان كبك چنين كاري رو براي مهاجر فدرال انجام نمي دن. در واقع شما به عنوان مهاجر فدرال صرفا مي تونيد تووي كبك لند كنيد اما تووي پروسه مهاجرتون هيچ پيشرفتي ثبت نميشه تا زماني كه فرم هاي مذكور در يكي از ادارات مهاجرت در استان هاي غير كبك ثبت بشه كه دردسرش زياده. البته مي تونيد بعد از ورود به كبك براي CSQ استان كبك اقدام كنيد كه سه تا شش ماه زمان ميبره پس از مصاحبه فرانسه شما رو به عنوان مهاجر كبك خواهند شناخت. صد البته در طي اين مدت هيچ امتيازي به عنوان مهاجر در استان كبك نخواهيد داشت. با اميد موفقيت
    Doc recieved to CIC: 04/Oct/2010---- FN issue: 04/Feb/2011 ---- RVBO: 04/Mar/2011 ---- Doc update request: 04/Apr/2011 ---- Medical request: 02/Nov/2011 ---- Medical recieved to Paris: 30/Nov/2011 ---- Pass Request: 14/Dec/2011 --- Ecas: Decision Made ----- Passports deliverd on 2 nd of Jan 2012
    This was just the begining

نقل قول نوشته اصلی توسط rzf نمایش پست ها
    دوست عزیز فکر کنم انکارا الان مشغول بررسی پروندهای 38 شغله هست وحالا حالا مونده به ما 29 رشته ایها برسه.ایا کسی از 29 رشته ایها هست که نامه پاس ریکوست یا مدیکال از انکارا گرفته باشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه پروندهای قدیمی را دارند بررسی میکنندودعا کنیم زود به مام توجه کنند.
    سلام دوست عزیز

من از 29 شغله ای های بودم که در صفحات قبل اشاره کردم که هفته پیش از آنکارا پاسپورت ریکوئست شدم...

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط reza6411183 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

من از 29 شغله ای های بودم که در صفحات قبل اشاره کردم که هفته پیش از آنکارا پاسپورت ریکوئست شدم...
    مرسي آقا رضا ولي اگه اشتباه نكنم منظور اين بود كه 29 رشته اي ورشو و ساكن داخل كشور كسي اخيرا پاس ريكوئست شده؟
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    مرسي آقا رضا ولي اگه اشتباه نكنم منظور اين بود كه 29 رشته اي ورشو و ساكن داخل كشور كسي اخيرا پاس ريكوئست شده؟
    با تشکر از دوستان .منظور من همون بچه های 29 رشته ای دمشق بودند که حالا رفتند انکارا پس تا حالا فقط reza6411183نامه پاس گرفته نه هیچ کس دیگه !
    میخواستم از ایشون بپرسم آیا قبل از دریافت نامه درخواست ع د م س پ یشی ه ،ایشون با آنکارا نامه پیگیری زده بودند یا خود انکارا نامه ع س پ از انگلیس را خواسته بود.؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    هم فرومی های عزیز سلام

دوستانی که کپی پاسپورت به همراه دیگر مدارک جدیدا ارسال کرده اند به ورشو ، خبر جدیدی ندارن؟؟!!! ما رو از خودتون لطفا بی خبر نگذارید. ممنونم
    سلام دوستان
    متاسفانه پس از ارسال مدارک درخواستی و پیگیری نحوه دریافت ویزا در جواب ایمیل وکیلم این طور گفتند.
    این جواب دیروز ارسال شده است : یعنی صبر صبر صبر صبر ....

Dear Sir,

Please note that your client's application is ready to be finalised and immigrant visas can be issued.

Your client can come in person to our office in Warsaw to submit passports for her and her dependents. She can also authorise somebody to do it on her behalf (you will find the letter of authorisation in our request for submission of passports).

The Visa Section is open to the public from Monday to Thursday, from 13:00 to 15:00 for immigration applications.
    Kindly note that all persons entering the Visa Section premises must produce an identification document which features a photograph. Suitcases and large bags will not be allowed on the Visa Section premises.
    The Visa Section is closed to the public on Fridays and on certain Canadian and Polish public holidays. The list of public holidays is available here: http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/contact-contactez.aspx?lang=eng&view=d.

If your client cannot come to Warsaw in person or she cannot authorise anybody to come on her behalf, she must wait for further instructions regarding submission of passports.

Sincerely,