صفحه 219 از 232 نخستنخست ... 119169209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,181 تا 2,190 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

سلام دوستان یه سوال دارم من الان در سامانه نشا می خواستم درخواست نامه بانک بدم که دیدم باید نامه پذیرشم را آپلود کنم من نامهپذیرش اصلی ندارم فقط با ایمیل برام فرستایدن که پذیرفته شدم اما I-20 دارم این قسمت که باید تاریخ صدور نامه پذیرش را وارد کنیم نمیشه تاریخ I-20 را وارد کرد؟ تکلیف دانشجوهایی که نامه پذیرش اورجینال ندارند چی می شه؟ خواهش می کنم کمکم کنید.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط asakri_kiana نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال دارم من الان در سامانه نشا می خواستم درخواست نامه بانک بدم که دیدم باید نامه پذیرشم را آپلود کنم من نامهپذیرش اصلی ندارم فقط با ایمیل برام فرستایدن که پذیرفته شدم اما I-20 دارم این قسمت که باید تاریخ صدور نامه پذیرش را وارد کنیم نمیشه تاریخ I-20 را وارد کرد؟ تکلیف دانشجوهایی که نامه پذیرش اورجینال ندارند چی می شه؟ خواهش می کنم کمکم کنید.
    اگر برات پست کردن و هنوز نرسیده میتونی همونی که دانشگاه برات ایمیل کرده رو با پرینت اسکرین ازش یه عکس بگیر و فعلا آپلود کن تا جواب درخواست نامه ات بیاد. وقتی روز و مکان مشخص شد اصلشو با ویزات ببر. درضمن یادمه انگار بچه ها میگفتن اگر کپی رنگی هم ببرین چون ویزا دارین به مشکل بر نمیخورین. اگر نامه ات رنگیه ازش یه پرینت رنگی بگیر ببر برای گرفتن نامه. کلا میدونم رو اصل پذیرش اونقدر گیر نیستن ولی ویزا حتما واجبه.

نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
    دوست عزیز قسمت سوالات متداول رو مطالعه کردید؟
    حتما اون قسمت رو مطالعه کنید، سوال شما سوال خاصی نیست که جوابش رو نتونید اونجا پیدا کنید.
    شما فعلا تشکیل پرونده بدید داخل سایت نشا، به جای مدارکی که ندارید یه عکس سفید آپلود کنید، همزمان از دانشگاه بخوایید که مدارکی که ندارید رو براتون بفرستن (البته نامه حاوی مقدار شهریه رو میتونید بگید براتون اسکن کنن و شما پرینت بگیرید اما اگه میخوایید بانک به هیچ وجه بهتون نتونه گیر بده بهتره به دانشگاه بگید نامه ای که مقدار شهریه توش نوشته شده رو براتون پست کنه.) البته این و هم در نظر داشته باشید که در این روزها خیلی نوبت هایی که سایت نشا میده قابل رعایت کردن نیست و میتونید برید نامه رو حضوری بگیرید ( در این چند هفته اینجور بوه، بعدا ممکنه باز هم تغییر کنه)
    بانک هم که به وزارت علوم مربوط نیست، وزارت علوم الان نامه ای که صادر میکنه هیچ بانک خاصی رو مورد خطاب قرار نمیده پس شما نامه رو هر جایی که میخوایید میتونید ببرید. بانک های مختلف رو امتحان کنید.چون بانک ها به صورت مقطعی با متقاضیان همکاری میکنن، یه روز همکاری خوبی دارن، یه روز دیگه ندارن. باید بگردید و هیچ لیستی از این بانک ها وجود نداره.
    سلام
    به جای نامه شهریه می شه I-20 برد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    اگر برات پست کردن و هنوز نرسیده میتونی همونی که دانشگاه برات ایمیل کرده رو با پرینت اسکرین ازش یه عکس بگیر و فعلا آپلود کن تا جواب درخواست نامه ات بیاد. وقتی روز و مکان مشخص شد اصلشو با ویزات ببر. درضمن یادمه انگار بچه ها میگفتن اگر کپی رنگی هم ببرین چون ویزا دارین به مشکل بر نمیخورین. اگر نامه ات رنگیه ازش یه پرینت رنگی بگیر ببر برای گرفتن نامه. کلا میدونم رو اصل پذیرش اونقدر گیر نیستن ولی ویزا حتما واجبه.
    واقعاً ممنون از پاسخ سریعتون
    نه هنوز برام پست نکردن تازه امروز Email زدم که پست کنند یه سوال دیگه رئیس دپارتمان برام یه نامه فرستاده که توش نوشته که ما تایید می کنیم که این خانم اینجا پذیرش شده در فلان رشته و در این رشته هیچ اطلاعات نظامی وجود نداره و از این حرفا، در واقع این نامه را در پاسخ به درخواست من برای RP داده بودند میشه همینو به عنوان نامه پذیرش آپلود کنم ؟ 4-5 خط بیشتر نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    پس به نظرتون من با کپی نامه پذیرش سیاه و سفید برای ارز نمی تونم اقدام کنم ؟ من درخواست اسکن رنگی کردم ولی نمی دونم چه قدر طول می کشه ممکنه مه دیر شه.

سلام دوستان

من از دانشگاه NUS سنگاپور پذیرش گرفتم. سنگاپور در ایران سفارت ندارد و برای ورود به سنگاپور نامه موقتی جایگزین ویزا می دهند و بعد از ورود به آنجا برای ویزای دانشجوئی باید اقدام کرد.
    با این اوصاف درخواست ارز دانشجوئی در سایت نشا دادم و جوابی که گرفتم این بود :
    " به دليل زير مورد تاييد کارشناس نشا قرار نگرفته است :چون براي رفتن به سنگاپور نيازي به ويزاي دانشجويي نيست، دريافت ارز ميسر نميباشد"
    آیا ارز بطور کلی تعلق نمی گیرد؟ یا الان نمی دهند و پس از گرفتن ویزا اگر درخواست بدهم ارز تعلق می گیرد؟ یا می توانم قبل از رفتنم هم هزینه ترم اول را بگیرم؟

ممنون اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید

دوستان هر چی سوالاتو خوندم جوابی برای این سوالم پیدا نکردم
    اگر من نامه معرفی به بانک را 30 تیر بگیرم ولی به هر دلیلی از جمله کلیرنس طولانی تا اون موقع ویزام به دستم نرسیده باشه آیا اعتبار نامه تموم می شه؟ آیا این نامه معرفی به بانک یه تاریخی داره که تا اون تاریخ می شه باهاش رفت بانک؟

پیش فرض پاسخ : گرفتن ارز با نرخ دولتی با نامه از وزارت علوم

نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
    منظورم نامه دومی هست که وزارت علوم میده. وزارت علوم هم این نامه رو بر اساس اشتغال به تحصیل ترم دوم شما این کار رو میکنه. شما میتونید برای هزینه زندگی ماهی 1000 دلار بگیرید.

من از سامان گرفتم. ولی شما بگردید چون هر روز هر شعبه یک جواب متفاوت بهتون میده. از طرفی ببینید کدوم ارز بیشتر براتون خوبه و دنبال اون باشید. من پوند، دلار و یورو رو دیدم که میشه گرفت ولی باید بگردید و اگه شعبه خودتون باشه بیشتر کمکتون میکنن.
    سلام میلاد جان مرسی از کمکهاتون
    من رفتم بانک سامان گفت الان بهت نمیدیم باید بری نامه اشتغال به تحصیل بیاری ولی من هنوز ایرانم و مشغول به تحصیل نشدم شما کدوم شعبه رفتین مگه همه شعبه های یک بانک قوانین یکسان ندارن؟

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

پیش فرض پاسخ : گرفتن ارز با نرخ دولتی با نامه از وزارت علوم

نقل قول نوشته اصلی توسط asakri_kiana نمایش پست ها
    سلام میلاد جان مرسی از کمکهاتون
    من رفتم بانک سامان گفت الان بهت نمیدیم باید بری نامه اشتغال به تحصیل بیاری ولی من هنوز ایرانم و مشغول به تحصیل نشدم شما کدوم شعبه رفتین مگه همه شعبه های یک بانک قوانین یکسان ندارن؟
    ازشون بخواهید طبق بخشنامه بانک مرکزی 20% مبلغ شهریه رو در حسابتون بلوکه کنند و کا ارز رو بهتون بدهند تا زمانی که گواهی اشتغال به تحصیل رو بیارید و اون 20% رو ازاد کنید.....فقط اون 20% رو هم برای شهریه زیر بار بریو چون هزینه ی زندگی نیاز به هیچ گونه مدرکی نخواهد داشت...
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Senior Member Milad2012 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering, University of Oklahoma

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    دوستمون درست مي گن. طبق قانون بايد با وثيقه شهريه رو هم بهتون مي دادند. به نظر من بخشنامه رو با خودتون ببريد و نشونشون بديد. اگه ندادند پيگيري كنيد از طريق بازرسي بانك مركزي. شماره تلفنش توي تاپيك هست.
    دوست عزیز میشه لطف بفرمایید و منبع حرفتون رو روی سایت بانک مرکزی هم اینجا بفرمایید.
    کدام بانکها با این شرایط هم شهریه را برای ترم اول می دهند و هم هزینه ی 6 ماه زندگی رو؟ همچنین برای دانشجویان آمریکا قبل از ثبت نام و داشتن برگه ی شهریه بانک از کجا می خواهد متوجه شود که شهریه ی ما ترمی چقدر خواهد بود؟
    متشکرم