صفحه 65 از 449 نخستنخست ... 15555657585960616263646566676869707172737475115165 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط mahhdy نمایش پست ها
    در هر صورت اگر برای اهداف مهاجرتی می‌خواهید به یادتون بیارم که آیلتس با اعتبار یک ساله مورد قبوله و نه دو ساله.... یعنی موقع اقدام تنها می‌تونی حداکثر یک سال از تاریخ گواهی‌نامتون بگذره...
    اگر برای سایر اهداف هم می‌خواهید یک چکی در این خصوص بکنید.
    اگر هم می‌خواهید خارج بفرستید و بیاد در کل حداقل 120 الی 130 تومنی باید خرج کنید برای اعتبار 5-6 ماه ....!
    در هر صورت در این خصوص سه مرکز فعال در ایران متفاوت برخورد می‌کنن از سایت خودشون استعلام کنید بهتره.
    اعتبار آیلتس برای مهاجرت به کانادا دو ساله است.

EFFECTIVE December 23, 2010: If you are submitting a language test with your application, the resultsare now valid for 2 years from the time you took the test, instead of 1 year. This change applies to Federal skilled worker, Canadian Experience Class and Business Class Immigrants investors, entrepreneurs and self-employed people

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp

دوستای عزیز خوشبختانه بعد از 10 روز دوباره status ام به حالت عادیش برگشته و در همون وضعیت inprocess هستم،
    فقط کماکان آدرس وکیلم پریده.

نقل قول نوشته اصلی توسط shanaradli نمایش پست ها
    سلام لادن جون من جزو بچه هايي هستم كه واسمون نامه ارسال شده ولي بدستم نرسيده هنوز وكيلم مي گه د م شدم احتمالا اولا به شما چه جوري اطلاع دادن د م شدين دوم اينكه اگه راست باشه چه كارايي مي تونم بكنم كه پروندم دوباره باز بشه؟ ممنون اگه جواب بدين
    سلام. shanaradli جان وکیلتون نامه پیگیری نزده؟ اگه نفرستاده ازشون بخواین که متنی با این مضمنون برای سفارت اماده و پست کنن که نامه ای رو که سفارت با پست براتون ارسال کردن بعد از گذشت این زمان هنوز به دستتون نرسیده، درنتیجه در صورت امکان براتون ایمیلش کنند. اگه جواب ندن باید همچنان منتظر بمونید تا نامه برسه. و بتونید با توجه به ایراد وارد شده از خودتون دفاع کنید. یعنی به ویزا افیس نامه بدهید و شرح بدید که به نظرتون پرونده تون به چه دلایلی ارزش دوباره باز کرده داره. اگر قانع نشدن مرحله بعد بردن شکایت به دادگاه فدرال کاناداست با این محتوی که به شما فرصتی برای اپدیت یا اینپروسس پرونده داده نشده و این قانونی نست و.......... که این بخشش مربوط به وکیل میشه. خلاصه راه درازه
    در ضمن اگه به امتیازاتون شک دارید بد نیست تقاضای کیپس بدید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط LADAN_1978 نمایش پست ها
    سلام. shanaradli جان وکیلتون نامه پیگیری نزده؟ اگه نفرستاده ازشون بخواین که متنی با این مضمنون برای سفارت اماده و پست کنن که نامه ای رو که سفارت با پست براتون ارسال کردن بعد از گذشت این زمان هنوز به دستتون نرسیده، درنتیجه در صورت امکان براتون ایمیلش کنند. اگه جواب ندن باید همچنان منتظر بمونید تا نامه برسه. و بتونید با توجه به ایراد وارد شده از خودتون دفاع کنید. یعنی به ویزا افیس نامه بدهید و شرح بدید که به نظرتون پرونده تون به چه دلایلی ارزش دوباره باز کرده داره. اگر قانع نشدن مرحله بعد بردن شکایت به دادگاه فدرال کاناداست با این محتوی که به شما فرصتی برای اپدیت یا اینپروسس پرونده داده نشده و این قانونی نست و.......... که این بخشش مربوط به وکیل میشه. خلاصه راه درازه
    سلام لادن جان. ممنون از پاسخت من امتيازم درست بود چون مستر هستم و نمره ايلتس 5 ميخواستم كه 6.5 اوردم همه مداركم هم درست بودن چون وكيلم خيلي مو از ماست مي كشيد نمي دونم جريان چيه؟ شما تونستي كارت رو پيش ببري؟ اميدي هست؟ كيپس چيه من نمي دونم

Junior Member

دوستان خوب سلام. متاسفانه امروز نمی تونم وارد ایکیس بشم .آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا خیر؟ از 2 ژوئن تا حالا کلافه شدم!

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط LADAN_1978 نمایش پست ها
    سلام لادن جان. امیدوارم پیگیریهای شما ، جزائری عزیز و سایر دوستان به نتیجه برسه و ما رو هم مطلع کنید.
    ممنون از پاسخ کامل و جامعی که به دوست جدید وعزیزمون دادی ولی من نظر شخصیمو براش نوشتم که در واقع جمله ای جدید مبنی بر فرستادن نامه اضافه نشده بلکه همان جمله قبلی فقط تاریخش عوض شده و یاید منتظر بود ببینیم که وضعیتشو ن دقیقا چی هست چون وکیل تنها د.م رو مد نظر قرار داده که به نظر شخصی من اشتباه هست در هر صورت نامه پیگیری میتونه حداقل وضعیت ایشون رو مشخص کنه و بهتره زودتر اینکار رو بکنند.
    به امید موفقیت همگی

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Elina4520 نمایش پست ها
    دوستان خوب سلام. متاسفانه امروز نمی تونم وارد ایکیس بشم .آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا خیر؟ از 2 ژوئن تا حالا کلافه شدم!
    الینا جان متاسفانه این موضوع برای خیلی از دوستان هنوز صادق هست و این انتظار هم با توجه به اینکه در مرحله مهم این پروسس و تعیین تکلیف هستیم بسیار سخت و آزار دهنده است. البته اعلام کردند که سیستم رو دارند ارتقاء میدند یا چیزی شبیه به همین و متاسفانه دقیقا خورده به نیمه دوم ماه ژوئن وقتی که طبق قول قبلی قرار است تکلیف همه 38 تائی ها رو تا اخر این ماه مشخص کنند.

سلام دوستای نازنینم. جواب کیپس ما اومد. یک فایل 30 صفحه ای pdf است. که نکات مهمش اینهاست:

-فقط امتیاز سن رو حساب کردن و هیچ امتیاز دیگه ای رو حساب نکردن.

- دوتا نت داره که یکی با فایل نامبر اوله و گفته کدها با وظایف مطابقت دارند و از PA بخواهید که مدارک رو ظرف 120 روز بفرسته.
    دومی رو در تاریخ د.م نوشته و گفته شرح وظایف نوشته شده توسط شرکت..... به میزان کافی از نظر شرح وظایف و تعداد وظایف، کد مورد نظر(0213) رو پوشش نمیده.

shanaradli جان کیپس به شما نشون میده که در این مدت پرونده شما چه روندی رو طی کرده و چه امتیازایی بهتون دادن یا ندادن و کی سراغ پروندتون رفتن و اگه رفتن چه طبعاتی داشته.

وای باورم نمیشه دستام میلرزه من IP شدم
    Your application was reviewed and we started processing on June 12, 2012.
    ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
    فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013

بقیه دوستان چک کنید الیته ادرس من پریده
    ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
    فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)