صفحه 66 از 449 نخستنخست ... 16565758596061626364656667686970717273747576116166 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط hodhodjon نمایش پست ها
    بقیه دوستان چک کنید الیته ادرس من پریده
    من فقط اسمم هست همه چی پریده هم آدرس هم خط وضعیت

سلام دوستان
    مشخصات برونده 38 شغلم که حذف شده بود برگشته
    تغغییر دیگه اینه که ادرس بالای صفحه فقط شهر و کشور رو نوشته و ادرس خیابون و کوچه نداره
    وضعیتش هم هنوز اینبروسسه

جهت اطلاع، وضعیت یکی از دوستان من هم در ویزا آفیس آنکارا این پروسس شد! کد 4131، فایل اول 26 اکتبر 2010، فایل دوم 18 آوریل 2010 از دمشق، وضعیت این پراسس به تاریخ 8 ژوئن 2012

سلام
    ببخشید دیر جواب دادم، من امروز که چک کردم وارد سایت شدم ولی وضعیتم RBVO بود! ولی بعد دیدم برخی از جزییات پاک شده ولی ارسال نامه در 23 آپریل همچنان هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط LADAN_1978 نمایش پست ها
    سلام دوستان. از بچه های decision made کسی این اواخر ای.کیسش رو چک کرده؟ تغییری دیدین؟ میتونین وارد بشین؟ من دو بار چک کردم که امکان وارد شدن نداشتم.

تبریک مجدد به بچه های اینپروسس شده و تشکر از زحمتکشان تاپیک و فروم

با آرزوی خبرهای خیلی خوب برای همه مون

سلام
    خیلی ممنون که نتیجه کیپستون رو به اشتراک گذاشتین. پس واقعا ایرادات را از نامه کارمون گرفتن. امیدوارم با یک نامه درخواست بازنگری مجدد و ارسال نامه کار جدید بتونیم پرونده رو دوباره به جریان بندازیم. من منتظر کیپس یکی از دوستان بودم که مطمین شم و بعد نامه درخواست را بر مبنای اون بنویسم.

باز هم ممنون
    و به امید موفقیت
    سلام دوستای نازنینم. جواب کیپس ما اومد. یک فایل 30 صفحه ای pdf است. که نکات مهمش اینهاست:

-فقط امتیاز سن رو حساب کردن و هیچ امتیاز دیگه ای رو حساب نکردن.

- دوتا نت داره که یکی با فایل نامبر اوله و گفته کدها با وظایف مطابقت دارند و از PA بخواهید که مدارک رو ظرف 120 روز بفرسته.
    دومی رو در تاریخ د.م نوشته و گفته شرح وظایف نوشته شده توسط شرکت..... به میزان کافی از نظر شرح وظایف و تعداد وظایف، کد مورد نظر(0213) رو پوشش نمیده.

shanaradli جان کیپس به شما نشون میده که در این مدت پرونده شما چه روندی رو طی کرده و چه امتیازایی بهتون دادن یا ندادن و کی سراغ پروندتون رفتن و اگه رفتن چه طبعاتی داشته.

منم جک کردم بعد از چهار روز که اصلا نمی تونستم وارد شم امروز تونستم وارد شم ولی همچنان rbvo و اون تغییر تاریخ در ایکیس نیز وجود دارد.
    تبریک ویژه به هد هد جون بخاطر in process شدن.
    به امید شنیدن خبرهای خوب برای دیگر دوستان

Senior Member

سلام دوستای نازنینم. جواب کیپس ما اومد. یک فایل 30 صفحه ای pdf است. که نکات مهمش اینهاست:

-فقط امتیاز سن رو حساب کردن و هیچ امتیاز دیگه ای رو حساب نکردن.

- دوتا نت داره که یکی با فایل نامبر اوله و گفته کدها با وظایف مطابقت دارند و از PA بخواهید که مدارک رو ظرف 120 روز بفرسته.
    دومی رو در تاریخ د.م نوشته و گفته شرح وظایف نوشته شده توسط شرکت..... به میزان کافی از نظر شرح وظایف و تعداد وظایف، کد مورد نظر(0213) رو پوشش نمیده.

shanaradli جان کیپس به شما نشون میده که در این مدت پرونده شما چه روندی رو طی کرده و چه امتیازایی بهتون دادن یا ندادن و کی سراغ پروندتون رفتن و اگه رفتن چه طبعاتی داشته.
    لادن جان متاسفانه ایکس شما منطبق بر همون نامه ای است که فرستاده اند اما چند نکته به نظرم مهم و مثبت :
    1- شما از نظر امتیاز مشکلی نداشتید در ورشو و شاید هم انکارا اصل بر این است که اگر قرار باشد کسی را به دلیل امتیاز ویا عدم شرح تطابق رد کنند به دلیل امتیاز در الویت است
    2- همانطور که قبلا هم صحبت کردیم و اینجا هم تائید کرده وظائف شما توسط سیدنی منطبق بر کد تشخیص داده شده بوده و در ویزا آفیس برخلاف اونها اینو رو قبول نکردند و از اونجائی که شما وظائفی رو که در فرم شماره 3 ذکر کردید و مورد قبول واقع شده، در نامه شرح وظائف نوشتید این تناقض وجود داره که چرا اگر ایرادی بوده از اول به شما نگفتند و شما رو دو سال معطل کردند. درهر صورت در پرونده ای که تشکیل میدید به نظرم اینو رو در نظر بگیرید و حتی میتونید در ابتدا به صورت درخواست بدون شکایت و محترمانه از ویرا آفیس بخواهید که من جواب ایکیس رو گرفتم و این موضوع وجود داره (شرح تناقض) و با توجه به اینکه دو سال معطل شدم و اگر میدونستم تحت قوانین جدید و یا هر چیزی اقدامی میکردم وزندگیم تحت تاثر قرار گرفته ، بهشون نهایتا بدون هیچگونه شکوه ای بنویسد"" در صورت امکان منو راهنمائی کنید که چه کار میتونم انجام بدم""
    به امید موفقیت شما و سایر دوستان
    ویرایش توسط armin54 : June 15th, 2012 در ساعت 02:01 PM

Senior Member

هد هد جون جان (!!) امیدوارم موفق باشید
    از اونجائی که کد ایشون 4131 بوده و یکنفر خارج از جدول هم با این کد این پروسس شده و بچه های کد 4131 در جدول ما 4 عدد بودند لطفا بقیه mahhdy -S.FATEH- sialk وظیتشون رو سریعا چک کنند

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط مسافرکانادا نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مشخصات برونده 38 شغلم که حذف شده بود برگشته
    تغغییر دیگه اینه که ادرس بالای صفحه فقط شهر و کشور رو نوشته و ادرس خیابون و کوچه نداره
    وضعیتش هم هنوز اینبروسسه
    مسافر جان آیا تاریخ این پروسس رو هنوز 16 نوامبر 2011 نوشته ؟
    ویرایش توسط armin54 : June 15th, 2012 در ساعت 02:16 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط houman-h نمایش پست ها
    من فقط اسمم هست همه چی پریده هم آدرس هم خط وضعیت
    هومن جان یعنی چی خط وضعیت ؟ منظورت همن صفحه اول که وارد میشی و یا صفحه بعدی که تاریخها رو نوشته؟
    امیدوارم زودتر شما هم این پروسستون رو ببینی چندان دور نیست به نظرم.
    همانطور که قبلا هم قول دادند باید همه بچه ها رو نهایتا تا 2 هفته دیگه تعیین وضعیت کنند و فکر میکنم حداقل ایندفعه رو دارند به قولشون عمل میکنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)