صفحه 67 از 449 نخستنخست ... 17575859606162636465666768697071727374757677117167 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 661 تا 670 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    لادن جان متاسفانه ایکس شما منطبق بر همون نامه ای است که فرستاده اند اما چند نکته به نظرم مهم و مثبت :
    1- شما از نظر امتیاز مشکلی نداشتید در ورشو و شاید هم انکارا اصل بر این است که اگر قرار باشد کسی را به دلیل امتیاز ویا عدم شرح تطابق رد کنند به دلیل امتیاز در الویت است
    2- همانطور که قبلا هم صحبت کردیم و اینجا هم تائید کرده وظائف شما توسط سیدنی منطبق بر کد تشخیص داده شده بوده و در ویزا آفیس برخلاف اونها اینو رو قبول نکردند و از اونجائی که شما وظائفی رو که در فرم شماره 3 ذکر کردید و مورد قبول واقع شده، در نامه شرح وظائف نوشتید این تناقض وجود داره که چرا اگر ایرادی بوده از اول به شما نگفتند و شما رو دو سال معطل کردند. درهر صورت در پرونده ای که تشکیل میدید به نظرم اینو رو در نظر بگیرید و حتی میتونید در ابتدا به صورت درخواست بدون شکایت و محترمانه از ویرا آفیس بخواهید که من جواب ایکیس رو گرفتم و این موضوع وجود داره (شرح تناقض) و با توجه به اینکه دو سال معطل شدم و اگر میدونستم تحت قوانین جدید و یا هر چیزی اقدامی میکردم وزندگیم تحت تاثر قرار گرفته ، بهشون نهایتا بدون هیچگونه شکوه ای بنویسد"" در صورت امکان منو راهنمائی کنید که چه کار میتونم انجام بدم""
    به امید موفقیت شما و سایر دوستان

سلام آرمین عزیز. بله همینطوره که میگی هر چند حتی به خودشون زحمت ندادن که جلوی هر مورد بنویسن چند امتیاز میگیری! من با همکاری دوستان نامه ای مودبانه با ذکر اینکه توانایی ارایه هر مدرکی رو که بخواین داریم و اگر متن نامه درست نوشته نشده دلیل بر این نیست ما اینکاره نبودیم و...... بصورت دی اچ ال و همینطور ایمیل براشون فرستادم و هنوز پاسخی نگرفتم.

هد هد جون تبریک میگم. دست راستت رو سر همه

به امید خبرهای خیلی خوب برای همه دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید دیر جواب دادم، من امروز که چک کردم وارد سایت شدم ولی وضعیتم RBVO بود! ولی بعد دیدم برخی از جزییات پاک شده ولی ارسال نامه در 23 آپریل همچنان هست.
    چه جالب! منم همین الان چک کردم و دقیقا همین تغییرات رو دیدم. یعنی میشه از د.م در اومده باشیم هیچ اثری از کلمه و جمله کذایی نیست.

سلام متاسفانه من مسافرت بودم وامروز چک کردم دسیزن مید شدم کمک کنید چی کار کنم
    فایل اول 23 فوریه2009 فایل دوم 3 جولای2009 اپدیت 9 نوامبر2010 این پراسس الکی مارچ 2011 انتقال انکارا 1 مارچ مدیکالللللل رشته حسابداری

کدوم جمله کزایی
    فایل اول 23 فوریه2009 فایل دوم 3 جولای2009 اپدیت 9 نوامبر2010 این پراسس الکی مارچ 2011 انتقال انکارا 1 مارچ مدیکالللللل رشته حسابداری

چی کار کنم به کجا ایمیل بزنم یا به وکیلم بگم

LADAN و JAZAYERI عزیز امیدوارم که وضعیتتون به حالت inprocess تغییر پیدا کنه تا شما رو هم شادببینیم،متاسفانه فقط به مدت 24 ساعت
    status من درست شد و امروز دیدم که دوباره همه چی پریده...

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    سلام
    خیلی ممنون که نتیجه کیپستون رو به اشتراک گذاشتین. پس واقعا ایرادات را از نامه کارمون گرفتن. امیدوارم با یک نامه درخواست بازنگری مجدد و ارسال نامه کار جدید بتونیم پرونده رو دوباره به جریان بندازیم. من منتظر کیپس یکی از دوستان بودم که مطمین شم و بعد نامه درخواست را بر مبنای اون بنویسم.

باز هم ممنون
    و به امید موفقیت
    سلام ببخشید شما دسیزن مید شدید چی کار کردید درست شد

بهناز جان شما مگه inprocess نشده بودین؟؟؟ مگه بعد از اینکه کسی inprocess بشه دوباره امکانش هست که DM بکنن؟؟شاید یه اشتباهی تو سیستمشون شده

نقل قول نوشته اصلی توسط omel1978 نمایش پست ها
    بهناز جان شما مگه inprocess نشده بودین؟؟؟ مگه بعد از اینکه کسی inprocess بشه دوباره امکانش هست که DM بکنن؟؟شاید یه اشتباهی تو سیستمشون شده
    چه میدونم ؟چی کار کنم این پراسس ما بی تاریخ بود

ایمیل انکارا چی هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)