صفحه 68 از 449 نخستنخست ... 18585960616263646566676869707172737475767778118168 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط behnazz نمایش پست ها
    سلام متاسفانه من مسافرت بودم وامروز چک کردم دسیزن مید شدم کمک کنید چی کار کنم
    ای بایا بهناز جان. امیدوارم تنها یک اشتباه باشه ولی چند سئوال برای اینکه بتونیم یک تصمیم صحیح بگیریم :

1- توی متن نامه نوشته یا همان صفحه اول
    2- تاریخش مال کی هست و کی اخرین بار چک کرده بودید؟
    3- وضعیت ایکیس چطوری است؟ ادرستون و همه چی سرجاشه؟
    4- فایل نامبر 2 و وکیل داشتی؟
    5- درخواست کیپس دادید یا داده بودید قبلا؟
    6- ممکن است درخواست آبدیت و مدیکال داده باشند به شما و یا وکیلتان ندیده باشید؟ توی اسپم امیل و یا تغییر ادرس و یا هر چیزی مثل اون؟ چون پرونده شما قدیمی است

شخصا برایم عجیب هست و فکر میکنم اگر قرار بود همچین اتفاقی بیفتد باید خیلی زودتر به شما خبر میدادند. در هر صورت نگران نباشید که البته کار سختی است سعی میکنیم به کمک دوستان بهترین کار ممکن رو در کوتاه ترین زمان ممکن پیشنهاد بدیم . بنابراین قبل از هر اقدامی باید بررسی کرد وضعیت رو

اینم اضافه کنم که اینپروسس بی تاریخ از سوی بچه های ورشو فرقی با پیندیگ ریویو نداشته قبلا . اینو دوستان قبلا میگفتند. امیدوارم که اینطور نباشه .
    ویرایش توسط armin54 : June 15th, 2012 در ساعت 03:17 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    ای بایا بهناز جان. امیدوارم تنها یک اشتباه باشه ولی چند سئوال برای اینکه بتونیم یک تصمیم صحیح بگیریم :

1- توی متن نامه نوشته یا همان صفحه اول
    2- تاریخش مال کی هست و کی اخرین بار چک کرده بودید؟
    3- وضعیت ایکیس چطوری است؟ ادرستون و همه چی سرجاشه؟
    4- فایل نامبر 2 و وکیل داشتی؟
    5- درخواست کیپس دادید یا داده بودید قبلا؟
    6- ممکن است درخواست آبدیت داده باشند به شما و یا وکیلتان ندیده باشید؟ توی اسپم امیل و یا تغییر ادرس و یا هر چیزی مثل اون؟ چون پرونده شما قدیمی است

شخصا برایم عجیب هست و فکر میکنم اگر قرار بود همچین اتفاقی بیفتد باید خیلی زودتر به شما خبر میدادند. در هر صورت نگران نباشید که البته کار سختی است سعی میکنیم به کمک دوستان بهترین کار ممکن رو در کوتاه ترین زمان ممکن پیشنهاد بدیم . بنابراین قبل از هر اقدامی باید بررسی کرد وضعیت رو
    اخرین بار جمعه پیش بود. من وکیل دارم ولی همسرم رفت انکارا نامه عزل وکیل را داده ایمیلم هر روز همسرم چک می کنه و همسرم ایران بود اگر وکیل نامه گرفته بود زنگ می زد به همسرم .قاطیم الان نمی تونم فکر کنم یک خطم اضافه شده فایل دومم دارم ولی هیچ تاریخب نداره لطفا کمک کنید فکر می کنید ایمیل بزنم خوب است ایمی ل انکارا چی هست؟
    فایل اول 23 فوریه2009 فایل دوم 3 جولای2009 اپدیت 9 نوامبر2010 این پراسس الکی مارچ 2011 انتقال انکارا 1 مارچ مدیکالللللل رشته حسابداری

Senior Member

اخرین بار جمعه پیش بود. من وکیل دارم ولی همسرم رفت انکارا نامه عزل وکیل را داده ایمیلم هر روز همسرم چک می کنه و همسرم ایران بود اگر وکیل نامه گرفته بود زنگ می زد به همسرم .قاطیم الان نمی تونم فکر کنم یک خطم اضافه شده فایل دومم دارم ولی هیچ تاریخب نداره لطفا کمک کنید فکر می کنید ایمیل بزنم خوب است ایمی ل انکارا چی هست؟
    بهناز جان میدونم الان خیلی ناراحتی بعد از اینهمه انتظار ولی باید دقیقا بگی حرفی از دیسیژن مید زده شده یا نه چون یک خطی مبنی بر فرستادن نامه برای بعضی از بچه فرستاده شده که در آفیسهای دیگه این معنی رو نمیده ولی بعضی ها این برداشت رو دارند. اگر امکان پذیر است با حذف تاریخها ایکیست رو اینجا کپی کن.
    در ضمن اگر اشتباه نکنم صفحه اول رو که باز میکنی اون کلمه تبدیل به desion made شده یا نه فقط تغییر توی متن است؟
    حتما نامه هم خواهی زد و پیگیری هم خواهی کرد چون در این مرحله جای شکایت و پیگیری راحتتر است ولی به نظرم با صبر و حوصله پیگیری کنی نتیجه میگیری هر چند خیلی سخت است صبر کردن ولی یک روز هم روش.
    ایمیل انکارا رو بچه ها دارند و بهت میدن حتما

آرمین جان وارد صفحه میشم فقط این پیام رو میبینم. هیچ خط و لینکی که RBVO یا In Process باشه توش نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    هومن جان یعنی چی خط وضعیت ؟ منظورت همن صفحه اول که وارد میشی و یا صفحه بعدی که تاریخها رو نوشته؟
    امیدوارم زودتر شما هم این پروسستون رو ببینی چندان دور نیست به نظرم.
    همانطور که قبلا هم قول دادند باید همه بچه ها رو نهایتا تا 2 هفته دیگه تعیین وضعیت کنند و فکر میکنم حداقل ایندفعه رو دارند به قولشون عمل میکنند.

چی کار کنم به کجا ایمیل بزنم یا به وکیلم بگم
    بهناز عزیز. میفهمم خیلی ناراحت شدی. من فکر میکنم مشکل از سیستم نرم افزاری باشد. آدرس مکاتبه هم اینجاست:
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...ons/ankara.asp

بهناز جان لطفا بگو دقیقا چه تغییری در ای.کیس دیدی تا بشه کمکی کرد. چون اگه قرار باشه که نامه ای به انکارا بنویسی بر اساس این تغییرات که تنها سرنخ شماست باید نوشته بشه. یا اینکه باید صبر کنید تا خبری بشه. هر کمکی از دست ما برمیاد دریغ نخواهیم کرد ، که البته هر کمکی هم تنها به اندازه تجربه شخصی هر یک از ماست.

منم دوباره می تونم چک کنم اما آدرسم پریده.. جالب اینه که Date Modified تغییری نکرده پس یعنی کسی سراغ پرونده من نرفته..
    برای همین فکر می کنم تا ثابت شدن اوضاع نمیشه هیچ جوری نتیجه گیری کرد..

Sydney: 13 May 2010..........First File no.: 26 October 2010
    Damascus: 30 Jan 2011........Second File no.: 22 March 2011
    Ankara: 3 April 2012............In Process: 8 May 2012
    Update & MR: 16 Jan 2014... PP: 4 April 2014

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط houman-h نمایش پست ها
    آرمین جان وارد صفحه میشم فقط این پیام رو میبینم. هیچ خط و لینکی که RBVO یا In Process باشه توش نیست
    عجیبه هر روز تغییری میکنه یعنی با تغییر وضعیت بعضی از دوستان بقیه هم دچار تغییرات عجیب و غریبی میشند و این یکی از همه عجیبتره که فقط یک اسم مونده هومن جان.
    من که تصورم این است که پروده های هر ویزا آفیس پکیجی است که به سیستم اصلی تزریق میشه و همه افراد اون ویزا آفیس را تحت تاثیر قرار میدهد. با توجه به مهلت کم آنکارا تا دوهفته دیگه این تغییرات ممکنه لحظه ای هم باشه.
    با این حال به قول شیما آیا تغییر مودیفی هم داشتی یعنی تاریخی که سمت چپ پائین صفحه نوشته شده و جدید است ؟
    ویرایش توسط armin54 : June 15th, 2012 در ساعت 05:00 PM

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط shimax نمایش پست ها
    منم دوباره می تونم چک کنم اما آدرسم پریده.. جالب اینه که Date Modified تغییری نکرده پس یعنی کسی سراغ پرونده من نرفته..
    برای همین فکر می کنم تا ثابت شدن اوضاع نمیشه هیچ جوری نتیجه گیری کرد..
    بچه ها این تاریخ Date Modified که انتهای صفحه میزنه مربوط به پشتیبانی نرم افزاری دوره ای خود سیستم نرم افزاریشونه و ربطی به تغییرات داده ها نداره.

سلام دوستان ، من ایکیسم تا چند روز پیش مشکل داشت و کار نمی کرد ، دوشنبه کار کرد و نشون داد IP شدیم به تاریخ 29 می ، حالا باز دوباره ایکیسم از کار افتاده و با فایل نامبر اولم کار نمی کنه ، با UCI که وارد می شم می نویسه

If you want to see the details of an application, click on the underlined status
    ولی هیچ اندرلاینی وجود نداره فابل نامبر دومم که همچنان کار نمی کنه کسی تا حالا این مساله براش پیش اومده؟ نظرتون چیه؟
    .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)