صفحه 2812 از 5471 نخستنخست ... 18122312271227622802280328042805280628072808280928102811281228132814281528162817281828192820282128222862291233123812 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,111 تا 28,120 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi059 نمایش پست ها
    با سلام

پیوند زیر را مطالعه فرمایید. در این زمینه هم به نظر خبرهای خوشی در راه است:

http://www.parscanada.com/_2279-%D9%...8C%D8%B3%D8%AA
    باید دید که اولاً اداره مهاجرت چه عکس العملی نشون میده در ضمن من نمیدونم ما که جزو شاکیا نیستیم تاثیری رو روند پرونده هامون داره یا نه

نقل قول نوشته اصلی توسط mf135 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه مدت از اینترنت به صورت اجباری دور بودم.میشه بگید با توجه به اطلاعات من که در امضا نوشتم،به نظرتون حدودا کی نوبت مدیکال من هست؟خیلی از لطفتون ممنون
    خانم یا آقای دکتر،

کسی نمی تونه دقیق بهتون بگه. برای همین هم پرسشتون بی پاسخ مونده. فعلا برای کسانی که ازشون آپدیت نخواستن، بر مبنای تاریخ ارسال به سیدنی یا شاید هم شماره پرونده نخست هست. بر مبنای هرکدوم که باشه، هنوز برای امثال من و شما فعلا نیاز به یک کمی صبر وجود داره. توی همین چند صفحه اخیر، آخرین نفری که از مجموعه ما مدیکال گرفته، پستش هست. خواهید دید که با زمان من و شما فاصله داره.
    آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    درسته هنوز مشخص نیست. خودشون صراحتا کلمه رد شدن رو نوشتن و منم خیلی ناراحت بودم دقت نکردم. امروز کلا روز خوبی نبود
    نقل قول نوشته اصلی توسط kmahyar نمایش پست ها
    من جایی اثری از ریجکتی ایشون ندیدم ، وضعیتش RBVO با یک نامه که براش فرستادن ، این یعنی ریجکت ؟ من نمی دونم شاید جدیدا برای اینکه فرصت برای دفاع ندن این رویه رو پیش گرفتن
    ولی فکر نمی کنم معنای بدی داشته باشه چون حداقل می نوشت DM ، می شد فهمید
    دوستان، مسئله یکم پیچیدست.... من فروم کانادا ویزا رو هم دیدم، هم وضعیت دوستانی که قبلا عبارت د م براشون بود، عینا شده مثل وضعیت فعلی من (لادن و جزایری از بچه‌های خودمون هم باید دقیقا همینطوری شده باشن)، هم یکی نوشته بود چنین تغییراتی داشته، نامه زده لندن گفتن مشکلی نیست و ا. پ هستی؟؟؟
    من نظرم منفی هست. البته برای بهناز دقیق نوشته د. م. و بحث تماس رو نوشته و نه تاریخ ارسال نامه رو دقیق ذکر کرده باشه، مانند مورد من...
    در هر صورت به امید موفقیت‌های روزافزون برای همه
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

با سلام

پیوند زیر را مطالعه فرمایید. در این زمینه هم به نظر خبرهای خوشی در راه است:

http://www.parscanada.com/_2279-%D9%...8C%D8%B3%D8%AA
    خبر خیلی جالب و خوبی بود، مرسی
    فقط نفهمیدم آخرش چی شد و آیا الزامی یا تاریخ مشخصی برای بررسی پرونده های 38 شغلها مشخص اعلام کرده یا نه؟!
    اگر دادگاه رای صادر کرده پس چرا دقیقا مشخص نشده تا کی، چی قراره بشه!
    .
    به هر حال خبر خیلی خوبی بود؛ کلا هر وقت حال این جیسون کنی جو گیر گرفته بشه، خوشحال کننده است

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    باید دید که اولاً اداره مهاجرت چه عکس العملی نشون میده در ضمن من نمیدونم ما که جزو شاکیا نیستیم تاثیری رو روند پرونده هامون داره یا نه
    من تصور شخصیم اینه که حتی برای پرونده های پیش از 2008 هم می تونه کمی موثر باشه، چه برسه به پرونده های گروه خودمون.

به هر حال آینده نزدیک معلوم می کنه که اوضاع از چه قراره.
    آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

چرا بابا تو خبر اصلیش نوشته بود 14 اکتبر.... تا این زمان وقت داده بود.
    معلوم بود که مربوط به دو گروه می‌شه ولی بیشتر بچه‌های قبا از 2008 رو مشعوف کرده بود.
    چه خر تو خری بشه با این وضعیت؟؟؟
    به نظرم عاقلانه اینه که وزیر یک چند سالی گرفتن مهاجر جدید رو متوقف کنه تا فقط از صف موجود بگیره. البته اگر این رای کله پا نشه؟؟؟
    باید دید چه پیش میاد، ولی خنده دار می‌شه اگر به شکایت کرده‌ها اولویت بدند، اون موقع باید مسابقه‌ی شکایت داد.........
    مگر وزارت‌خونه عاقل باشه
    بدرود
    نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    خبر خیلی جالب و خوبی بود، مرسی
    فقط نفهمیدم آخرش چی شد و آیا الزامی یا تاریخ مشخصی برای بررسی پرونده های 38 شغلها مشخص اعلام کرده یا نه؟!
    اگر دادگاه رای صادر کرده پس چرا دقیقا مشخص نشده تا کی، چی قراره بشه!
    .
    به هر حال خبر خیلی خوبی بود؛ کلا هر وقت حال این جیسون کنی جو گیر گرفته بشه، خوشحال کننده است
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

من تصور شخصیم اینه که حتی برای پرونده های پیش از 2008 هم می تونه کمی موثر باشه، چه برسه به پرونده های گروه خودمون.

به هر حال آینده نزدیک معلوم می کنه که اوضاع از چه قراره.
    امیدوارم که این هم مزید بر علت بشه که 15 روز دیگه اعلام کنن متقاضی جدید نمیگیریم تا اول 2013 که همه پرونده های عقب افتادرو جواب بدیم... اون موقع عالی میشه

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    قاعدتا نحوه شکایت وکلا به صورتی است که رای فقط برای افراد داخل پرونده در نظر گرفته میشود. چون در اونصورت فقط یک نفر شکایت میکرد و بقیه از مزایاش استفاده کنند. ولی این رای به صورت غیر مستقیم بر روی پرونده های بقیه تاثیر میگذاره و روی تصمیمات اداره مهاجرت موثره. در مورد دوستان قبل 2008 هنوز چون قانون اجرایی و تصویب نشده نمیشه گفت خیلی به نفعشون شده باید برای اونا منتظر بود و دید.
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

این متن رو توی فروم کانادا ویزا درباره خبر رای دادگاه فدرال بر علیه جیسون کنی دیدم
    کلا فکر کنم بدجوری این جیسون کنی درگیر حاشیه بشه! و امیدوارم این سر و صداها و حاشیه ها منجر به سرعت دادن به پروسه ها بشه، امیدوارم مشکل این بچه های سیمپلیفایدها هم حل بشه

Ottawa has suffered a major setback in eliminating its immigration backlog after the federal court ruled the government is
    obliged to process all applications it accepted into the system.

About 900 applicants under the federal skilled workers' program sued Immigration Minister Jason Kenney for violating the pledge to assess and finalize decisions in a timely fashion.

They asked the court to order the immigration department to process their applications within a reasonable time frame.

In a decision released Thursday, Justice Donald Rennie rejected the minister's argument that the delay is justified because he has the authority to make policies.

“The minister can set instructions that permit him to return some applications without processing them at all, and thus obviously there is no further duty in respect of those applications,” the judge wrote in a 24-page decision.
    با این جمله اش خیلی حال کردم چون گفته وزیر با توجه به اختیار MI فقط می تونه دستور العمل برای اونهایی صادر کنه که پروندشون اصلا پراسس نشده باشه (without processing them at all) و برای سایر افراد حق ادا و اصول در آوردن نداره (آخر ترجمه بود!!!!)
    کلا اونهایی که پراسس شدن حسابی شاد باشند چون با جمله بالا فکر نکنم وزیر جرات بکنه با ماها دوباره درگیر بشه و حتی مثلا فرایند رو طولانی کنه

“However, for those that are determined eligible for processing, the duty to do so in a reasonably timely manner remains.”
    اینجا هم به وزیر گفته آدم باش و اونهایی که واجد شرایط هستند رو در یک زمان منطقی تعیین تکلیف بکن

In February 2008, the law was changed to give Kenney authority to issue ministerial instructions regarding which applications would be eligible for processing and to remove the obligation to process each application received.
    As a result, the litigants argued, their applications were “warehoused” in a lengthy backlog from five to nine years.
    Despite the new measure, the court said Ottawa still failed to finalize a file within the six and 12 months Kenney promised — the first ministerial applications have been outstanding between 24 and 52 months.
    خوشحالم که حداقل یکی توی این کانادا فهمید قول دادن یعنی چی!

Immigration has until Oct. 14 to finalize the application of the case's lead litigant, an IT project manager in China.

Although the court falls short on making an order for all 900 applicants, Thursday's decision sets the stage for the prompt processing of the other litigants.
    “So long as the applicants are not to blame for the delay, a fair application of Justice Rennie's ruling would require Ottawa to finalize their applications by October 14,” said their lawyer, Tim Leahy.
    The decision is final because the court refused the minister's request for appeal, added Leahy. The next step is for opposing counsels to determine how to proceed with the remaining cases.

ApplyAbroad Hero

ظاهرا یکی دیگه از متقاضیان با فایل نامبر اول: "می" مدیکال گرفته. ماه پنجی ها آماده باشن. (منبع وبلاگ امیر)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)