صفحه 2815 از 5471 نخستنخست ... 18152315271527652805280628072808280928102811281228132814281528162817281828192820282128222823282428252865291533153815 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,141 تا 28,150 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط S.FATEH نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم
    طبق قانون مهاجرت هر یک از پرونده های 38 تایی و 29 تایی و ماقبل 2008 کاملا سوای از یکدیگر هستند و من در این زمینه اطلاعات روشنی دارم پس خواهش میکنم این موضوعات را با هم خلط نکنید بنابراین برای زیاد نشدن فاصله ها در فروم در موارد زیر بنده را یاری کنید
    نحوه درخواست کیپس که سریع ترین زمان را در بر بگیرد
    نوع و مضمون نامه ای که باید به ویزا افیس زد
    با تشکر
    دوست عزیز پاسخ دقیقتون رو در تاپیک آنکارا دادم. مطمئن باشین بنده هم در این زمینه اطلاعات دقیق و روشنی دارم. شما که تا حالا کیپس دریافت نکردین پس حداقل از کسانی که دو پرونده دارن و برای هر دو هم کیپس دریافت کردن و نت های واضحی در این زمینه از آفیسر هر دو پرونده دیدن قبول کنین. ضمن اینکه نامه رسمی اداره مهاجرت هم بابت این موضوع موجوده.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

سلام وحید جان
    درسته بنده از 29 تایی ها ویزا گرفته ام
    ولی راستش تمام برنامم برای این فایلم بود چون از اون اون ویزام 70 روز وقت دارم در ضمن پروده بنده توی ویزا افیس آنکارا dm شده
    یکی در آرزوی رسیدن مدیکاله یکی میگه ویزای 29 تایی رو قبول ندارم و می خوام با 38 تایی برم . عزیز دلم اگه واقعیت اینه که شما میگین این کار غیر قانونی هست و وقتی یک پرونده شما به نتیجه رسید از یکی دیگه باید انصراف بدی . با یک مشاور مشورت کن و دعا کن اون ویزای دیگه شما باطل نشده باشه .
    too much love will kill you

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

دوستان این شرایط اقدام برای 2 یا بیشتر کتگوریه:
    Dear Sir:

Under the Immigration and Refugee Protection Act and Regulations, 2002, Economic class applications are processed in the class in which they were submitted. If, following the receipt of the application, the applicant wishes to be considered in another class, she/he may:
    · withdraw the application and reapply with a new application in the new class, or
    · make a new application in another class, while continuing with the consideration of the original application.
    In either case, the new application will not maintain the precedence of the old application in the selection queue.
    Please note that once you have your visa, you can't still have another application open.

Regards

دوست عزیز شما نوشتین من دارم اطلاعات گمراه کننده به دوستان میدم و داشتین دوستی که از دو طریق ویزا گرفته. اگه کسی کار غیر قانونی کرده باشه دلیلی نداره اون کار درست باشه و ممکنه در آنیده براش مشکل ساز بشه. البته از آفیسرهای گیج و سر شلوغ الان هیچی بعید نیست ولی در نهایت آفیسر جوابگو نیست و خود طرفه که باید دلش به حال خودش بسوزه!!!

Banned

ایکیس ما برای دفعه اول کامل بهم ریخته از عجایب این قسمت هستش ، من نمی دونم کیه ؟؟؟؟؟؟
    معلوم مشکل نرم افزاریه ، فکر کنم اطلاعات پرونده یکی به صفحه اول ما اضافه شده !

C/O Mr Yvon Guerin
    34 Notre-Dame East, Suite 303 Montreal, Qc, H2y 1b9
    Canada

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

من موهام سیخ شدند:
    کنترل وضعیت پرونده:
    We were not able to identify you using the information you provided. There could be three possible reasons:
    ویرایش:
    بدون خط برای فامیل وارد شد، ولی همچنان مو ها سیخ موندند

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

دوست خوبم!
    ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم
    پانی عزیز بسیار متاسفم که شما حتی فرهنگ استفاده از این فرو رو هم نداری و نمدانی فرق بین پیغام خصوصی و پیامی که برای استفاده اعضا نوشته میشه چیه
    اگر بنده به شما پیغام خصوصی دام نمخواستم صفحات فروم از نوشته هایی که به درد کسی نمیخوره پر کنم
    شما به استناد یک پاراگراف که حتی خودتون هم معنای آنرا نمیدانید استناد میکنید ولی من به آنچه در واقعیت دارم میبینم استناد میکنم
    و باز هم میگم
    این برای من مثل روز روشنه که دو و حتی 3 پرونده از سه قانون سوا ربطی به هم ندارن و این رو با گرفتن کیپس به شما اثبات خواهم کرد و آن موقع خواهید فهمید که وقتی بهتون میگم دارید دوستان دیگه رو گمراه میکنید یعنی چی
    خواهشمندم آنچه را که به ذهنتان متبادر مشود به قلم نکشید قلم حرمت دارد
    نوشته های هر یک از ماها مطمئن باشید میتواند یک مقوله تصمیم ساز باشد برای سایر دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    دوستان این شرایط اقدام برای 2 یا بیشتر کتگوریه:
    Dear Sir:

Under the Immigration and Refugee Protection Act and Regulations, 2002, Economic class applications are processed in the class in which they were submitted. If, following the receipt of the application, the applicant wishes to be considered in another class, she/he may:
    · withdraw the application and reapply with a new application in the new class, or
    · make a new application in another class, while continuing with the consideration of the original application.
    In either case, the new application will not maintain the precedence of the old application in the selection queue.
    Please note that once you have your visa, you can't still have another application open.

Regards

دوست عزیز شما نوشتین من دارم اطلاعات گمراه کننده به دوستان میدم و داشتین دوستی که از دو طریق ویزا گرفته. اگه کسی کار غیر قانونی کرده باشه دلیلی نداره اون کار درست باشه و ممکنه در آنیده براش مشکل ساز بشه. البته از آفیسرهای گیج و سر شلوغ الان هیچی بعید نیست ولی در نهایت آفیسر جوابگو نیست و خود طرفه که باید دلش به حال خودش بسوزه!!!

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط kmahyar نمایش پست ها
    ایکیس ما برای دفعه اول کامل بهم ریخته از عجایب این قسمت هستش ، من نمی دونم کیه ؟؟؟؟؟؟
    معلوم مشکل نرم افزاریه ، فکر کنم اطلاعات پرونده یکی به صفحه اول ما اضافه شده !

C/O Mr Yvon Guerin
    34 Notre-Dame East, Suite 303 Montreal, Qc, H2y 1b9
    Canada
    باز خوبه نصف آدرس من رفته مال شما که کلا تعطیله
    too much love will kill you

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    باز خوبه نصف آدرس من رفته مال شما که کلا تعطیله
    وحید جان ، فکر کنم پرونده ها قاطی شده دیگه قابل تشخیص نیست
    ادرس طرف مال کبک هست ، یعنی از توی کبک برای مهاجرت اقدام کرده ، اینکه اسمش توی فدرال قابل چک هست عجیب تره !
    شایدم برامون خونه گرفتن ، ادرسو گذاشتن که بریم اونجا

Senior Member mehran23 آواتار ها

مهيار عزيز اينجا كه نوشته واست من رفتم. جاي توپيه. كنار كليساست تو مونترال قديم. از دست درش نكن.

ببخشيد ميخواستم كمي از جو سنگين اين انتظارها كم بشه ولي واقعيت اينه كه سرورشون مشكل پيدا كرده اصلا جاي نگراني نيست.

دوست خوبم!
    ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم
    پانی عزیز بسیار متاسفم که شما حتی فرهنگ استفاده از این فرو رو هم نداری و نمدانی فرق بین پیغام خصوصی و پیامی که برای استفاده اعضا نوشته میشه چیه
    اگر بنده به شما پیغام خصوصی دام نمخواستم صفحات فروم از نوشته هایی که به درد کسی نمیخوره پر کنم
    شما به استناد یک پاراگراف که حتی خودتون هم معنای آنرا نمیدانید استناد میکنید ولی من به آنچه در واقعیت دارم میبینم استناد میکنم
    و باز هم میگم
    این برای من مثل روز روشنه که دو و حتی 3 پرونده از سه قانون سوا ربطی به هم ندارن و این رو با گرفتن کیپس به شما اثبات خواهم کرد و آن موقع خواهید فهمید که وقتی بهتون میگم دارید دوستان دیگه رو گمراه میکنید یعنی چی
    خواهشمندم آنچه را که به ذهنتان متبادر مشود به قلم نکشید قلم حرمت دارد
    نوشته های هر یک از ماها مطمئن باشید میتواند یک مقوله تصمیم ساز باشد برای سایر دوستان
    دوست عزیز ایشون هم ننوشتند داشتن دو پرونده غیر قانونی هستش بلکه نوشتن "غیر قانونیه دو پرونده همزمان به مرحله نهایی برسه". وقتی یکی فاینالایز شده باید اون یکی Withdraw بشه. ولی تا جایی که من میدونم معمولاً خودشون باید اعلام کنن چه موقع وقت این کار هستش.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)