صفحه 916 از 1254 نخستنخست ... 4168168669069079089099109119129139149159169179189199209219229239249259269661016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,151 تا 9,160 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

دوستان ، هنوز وضعیت هیچ کدام از دوستانی که ایمیل مربوط به آماده بودن ویزا که در آن ذکر شده بود "هفته آینده به شما می گوییم که چه کنید...." را دریافت کرده بودند، مشخص نشده؟
    هفته آینده که این هفته بود که تمام شد.
    خواهشا اگر خبری شد ما را بی خبر نگزارید.
    ممنون
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Junior Member

سلام دوستان ورشو جواب ایمیل من را در یک خط داد ولی از من خواسته همه صفحه های پاسپورتمان را فاکس کنیم!! تا حالا از کسی خواسته بودند فاکس کنند؟ ایمیل که بهتره!! رنگ چشم و قد هم نخواستند.

You are asked to send copies of all pages of your passports (for yourself and your spouse) by fax. Our fax number: (48-22) 584-31-94
    کد رشته :3112 -ارسال مدارک: 25/12/2010 وصول به سیدنی:21/01/2011-فایل نامبر : 5/04/2011 -ارسال به ورشو: 17/07/2011ـ
    29/08/2011 :In process
    - مدیکال:04/11/2011

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط arghy نمایش پست ها
    سلام دوستان ورشو جواب ایمیل من را در یک خط داد ولی از من خواسته همه صفحه های پاسپورتمان را فاکس کنیم!! تا حالا از کسی خواسته بودند فاکس کنند؟ ایمیل که بهتره!! رنگ چشم و قد هم نخواستند.

You are asked to send copies of all pages of your passports (for yourself and your spouse) by fax. Our fax number: (48-22) 584-31-94
    انگار ورشو خودش هم نمیدونه چیکار میخواد بکنه!!! به یکی میگه ایمیل کن به یکی میگه فکس!!!! باید منتظر راههای جدیدتر باشیم در هر صورت باز دوست عزیز جای شکرش باقیست . تبریک میگم

Member pardis1975 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    محیط زیست -بیرجند و زبان و ادبیات انگلیسی - فردوسی مشهد

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام cathy عزیز

من کاملا شما رو درک میکنم و البته ممکنه شما بگید که وضعیت من بهتره ولی میدونید چیه ؟؟؟ من کم کم داره واقعا بهم بر میخوره آخه ماها بچه که نیستیم و واسه خودمون یک زندگی کامل داریم یعنی حق نداریم از چند ماه آیندمون برای برنامه ریزی زندگیمون خبر داشته باشم؟؟؟ یعنی دولت کانادا این حق رو به ما نمیده؟؟!!!! پس چه فرقی بین جهان سوم و به اصطلاح این کشورهای پیشرفته وجود داره؟؟!!! این هم از ماه June که داره تمام میشه و هنوز تکلیف خودشون رو نمیدونن چیه و چی کار میخوان بکنن.... ای بابا دیگه پیر شدیم از انتظار و استرس
    سلام به همه و مرسی از پیام های همه ..... دوست من به نظر من ما باید کمی صبور باشیم ...شاید اشتباه بگم فقط نظر شخصی من است ....مهاجرت یک تصمیم خیلی سخت و مهم است .....کسی ما رو مجبور نکرده همه ما آگاهانه و با مطالعه همه سختیها پا به این راه گذاشتیم ....دولت کانادا این فرصت رو به ما داده ...یک راه سخت و پر از فراز و نشیب رو برای ما باز کرده .... این ما بودیم که این راه رو آگاهانه انتخاب کردیم ..... من هم در شرایط بدتری مثل شما هستم می دونم انتظار چقدر سخته .... ولی بیایید به موازات پیگیری کارهای مهاجرت به کارهای روزمره و شغل و از همه مهم تر پس انداز بیشتر فکر کنیم شاید این تاخیرها بهترین فرصت برای آماده شدن برای زندگی در دنیای جدید باشه ....... بیایید از بودن در کنار خانواده هامون لذت ببریم ... شاید در آینده نه چندان دور قبطه یک لحظه مثل الان رو بخوریم .... به امید خدا تکلیف همه ما یکی یکی معلوم می شه ....پس به امید اون روز
    درخواست آپدیت مدارک : 23th نوامبر 2011

کد:0811 دریافت مدارک توسط سیدنی: 8th Nov دریافت فایل نامبر: 22 Feb دریافت ایمیل از ورشو: 15th April

نقل قول نوشته اصلی توسط pardis1975 نمایش پست ها
    سلام به همه و مرسی از پیام های همه ..... دوست من به نظر من ما باید کمی صبور باشیم ...شاید اشتباه بگم فقط نظر شخصی من است ....مهاجرت یک تصمیم خیلی سخت و مهم است .....کسی ما رو مجبور نکرده همه ما آگاهانه و با مطالعه همه سختیها پا به این راه گذاشتیم ....دولت کانادا این فرصت رو به ما داده ...یک راه سخت و پر از فراز و نشیب رو برای ما باز کرده .... این ما بودیم که این راه رو آگاهانه انتخاب کردیم ..... من هم در شرایط بدتری مثل شما هستم می دونم انتظار چقدر سخته .... ولی بیایید به موازات پیگیری کارهای مهاجرت به کارهای روزمره و شغل و از همه مهم تر پس انداز بیشتر فکر کنیم شاید این تاخیرها بهترین فرصت برای آماده شدن برای زندگی در دنیای جدید باشه ....... بیایید از بودن در کنار خانواده هامون لذت ببریم ... شاید در آینده نه چندان دور قبطه یک لحظه مثل الان رو بخوریم .... به امید خدا تکلیف همه ما یکی یکی معلوم می شه ....پس به امید اون روز

سلام
    <<<<<<<<<< ... شاید در آینده نه چندان دور قبطه یک لحظه مثل الان رو بخوریم .... >>>>>>>>. دقیقا حرف بجایی است. من الان 9 ماه است که کانادا هستم، وضعیت بدی هم ندارم و از اوضاع راضی هستم ولی بعضی وقت ها حسرت 10 دقیقه در کنار پدر و مادر بودن را می خورم. بجای حرص خوردن در کنار عزیزانتان باشید و از زندگی لذت ببرید.

البته من خودم هم الان دارم مثل شما کلی حرص می خورم

با سلام به دوستان منتظر!
    بعد از يك هفته از رسيدن تمكن و اسكجوال A و كپي پاس به ورشو، دوستان لطف كردند جواب تاييديه را دادند و دوباره يكي ديگه توي برجكمون زدند كه برويد پاس دخترتان را جدا كنيد!
    ما هم كه تابستون عازم سفريم و اينها هم معلوم نيست كي دوباره ياد ما بيافتند؟ بنابراين اصلن نمي تونيم چنين كاري را انجام بدهيم و فعلا همه چيز را از ذهنمون بيرون كرديم.
    انشا... براي شما خبرهاي خوب تو راه باشه
    يا حق

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

انگار ورشو خودش هم نمیدونه چیکار میخواد بکنه!!! به یکی میگه ایمیل کن به یکی میگه فکس!!!! باید منتظر راههای جدیدتر باشیم در هر صورت باز دوست عزیز جای شکرش باقیست . تبریک میگم
    سلام من میترسم فردا بگن با چاپار بفرستید اصلا" کارهاشون سقا پقا نداره

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

سلام cathy عزیز

من کاملا شما رو درک میکنم و البته ممکنه شما بگید که وضعیت من بهتره ولی میدونید چیه ؟؟؟ من کم کم داره واقعا بهم بر میخوره آخه ماها بچه که نیستیم و واسه خودمون یک زندگی کامل داریم یعنی حق نداریم از چند ماه آیندمون برای برنامه ریزی زندگیمون خبر داشته باشم؟؟؟ یعنی دولت کانادا این حق رو به ما نمیده؟؟!!!! پس چه فرقی بین جهان سوم و به اصطلاح این کشورهای پیشرفته وجود داره؟؟!!! این هم از ماه June که داره تمام میشه و هنوز تکلیف خودشون رو نمیدونن چیه و چی کار میخوان بکنن.... ای بابا دیگه پیر شدیم از انتظار و استرس
    سلام ومرسی از همدردیتون...
    با شما کاملا موافقم و احساس می کنم که شاید با ایرانی ها اینطور برخورد میشه...والا شناخت و تعریفی که من از این ایالت دارم حداقل سر حرف ایستادنه...ولی خیلی راحت دارن زیر تمام حرفاشون میزنند...احساس بهم چیز خوبی نمی گه...در مورد پرونده خودم میگم...نمی شه که هیچی نگن و تو برزخ بزارن...حس آب نمک خواباندن دارم بعدم زبونم لال ریچکت...نمی دونم آخه پس چرا این پراسس کردن...؟همش می ترسم که نکنه من جزو اون چند درصد سهمیه ریجکتی ها باشم....از طرفی همش در مورد زمان مقرر حرف میزنند...شاید همه چیز برای اونا زمان بندی داره...مثلا سهمیه در خواست اپدیت یا در خواست مدیکال و پاس در سال ...شاید هنوز نوبت ما نشده...نمی دونم...هیچی نمی دونم....در هر حال اینا همه حدس و گمان است و هیچ کس نمی دونه چه خبره...چاره ای جز صبر کردن ندارم...فقط دیگه می خوام راحت تر زندگی کنم...دیگه سعی می کنم انتظار نکشم.در مورد شما هم من مطمئنم که به زودی شاهد ایمیل پاس رکوئست خواهید بود...مرحله مدیکال کم مرحله ای نیست...و دیگه (البته تقریبا) می تونید نگران نباشید.تنها امید اینه که این تاخیر و سکوت تقریبا برای همه است به غیر از مواردی که من اونارو میزارم رو حساب تقدیر و مصلحت و شانس...
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

نقل قول نوشته اصلی توسط pardis1975 نمایش پست ها
    پردیس عزیز مرسی از این همه انرژی که دادی اونم تو این مرحله از کارت....واقعا درست میگی منم همین تصمیم و گرفته بودم ولی نمی دونم چقدر بتونم عملیش کنم...قبول کن که سخته...چون من تقریبا 2 ساله که چمدون به دستم و اصلا فکر نمی کردم به اینجاها بکشه...ولی جریان شما رو که میبینم و این روحیه قوی کلی امید و انرژی می گیرم.باید سعی کنم که دیگه کمتر فکر کنم و بفئنم به زندگیه عادی برگردم.امیدوارم که برای هممون خبرهای خوب بیاد.
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

Junior Member

سلام دوستان عزیز، یک سوال دارم. اگر سوالم مربوط به این فروم نیست ببخشید. آیا داشتن پرونده مهاجرت به کانادا تاثیر منفی روی گرفتن ویزای دانشجویی برای آمریکا می گذارد؟از دوستان این فروم کسی تجربه ای داشته است؟
    کد رشته :3112 -ارسال مدارک: 25/12/2010 وصول به سیدنی:21/01/2011-فایل نامبر : 5/04/2011 -ارسال به ورشو: 17/07/2011ـ
    29/08/2011 :In process
    - مدیکال:04/11/2011