آدرس من در ecase به جای # عبارت No. آمده است. یعنی قبلا آن قبلی بود برای پلاک و الان این جدیده. امیدوارم که مشکلی نباشد و نشانه رد شدن نباشد. حالا به نظرتان ایمیل پیگیری بزنم و کیپس درخواست کنم؟![]()
آدرس من در ecase به جای # عبارت No. آمده است. یعنی قبلا آن قبلی بود برای پلاک و الان این جدیده. امیدوارم که مشکلی نباشد و نشانه رد شدن نباشد. حالا به نظرتان ایمیل پیگیری بزنم و کیپس درخواست کنم؟![]()
دوستان نرم افزاری لطفا نظر بدین شاید هم به یه نتیجه برسیم هم استرس دوستان کم بشه. نظر شخص من اینه کلیه رکوردهای اکتیو که باید توسط جاب مربوطه به صورت سراسری آپدیت میشدن مشکل دار میشن. مثلا کسانی که باید لاین اضافه شدن مدیکالشون اعمال میشد، کسانی که تغییرات و ستی در پرونده داشتن و از این قسم. الان برای یه سری مشکلی نیست. احتمال وجود باگ جدید در اجرای جاب. منتظر نظراتتون هستیم.
پس چرا ecas من هیچ تغییری نکرده؟؟؟
بابا مردیم واسه یکم هیجان ....
سلام:
با آپ دیت شدن سایت، برای بار دوم در این چند ماه، دوباره آدرس قدیمی ما ظاهر شده است و از آدرس جدید خبری نیست.
این آدرسی که برای شما اضافه شده احتمالا آدرس جدید شما در مونترال است که وزارت مهاجرت برای شما مهیا ساخته تا نگرانی تهیه مسکن نداشته باشید. ما که موندیم از کارهای این قوم پیشرفته؟!!!
CIO = 01/06/2009 - First AOR = 13/07/2009 - Second AOR = 04/01/2010
Warsaw Visa Office ( WVO ) = 01/12/2011 - In Process = 25/01/2012
Med = 26/02/2013 , PPR= 22/05/2013, Visa= 28/05/2013
land = 22/02/2014 Vancouver
عزیزان... به قول یکی از دوستان easy easy!
دیگه بعد از چند روز قاطی پاتی بودن ecas و اعلام خودشون مبنی بر آپدیت سیستم، معلومه اینها همه مشکل سیستمه
این هم راه حل خوبیه که:
2259015_700b.jpg
شما به جای peopleش بذارید Officer
LOL
می دونین خوبیش اینه خبر بدو که می خوان بدن اول یه ذره آمادهمون می کنن که یهو سکته نکنیم . مگه نه من می دونممممم![]()
ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
مدیکال : 3 ژانویه 2014
پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤
سلام دوستان من الان وضعیت خودمون رو چک کردم. مشکلی نبود. تغییری هم نکرده بود.
مال منم آدرس وکیلمون رفته و اون آدرس مونت رئال جاش اومده
هر چی هست یک مشکل عمومیه فکر نکنم قراره که اتفاقی بیافته. احتمالا ویروسی چیزی تو سیستمشون افتاده.
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
تو جدول حدود 170 نفر رجیستر کردند که 15 نفر اطلاعات ندارند..پس کجان اون 370 نفر...
کانادا:ارسال مدارک به سیدنی:17 فوریه 2010 ،فایل نامبر اول : 25 مارچ 2010 ، فایل نامبر دوم: 9 آگوست 2010 ،انتقال به ورشو: 20 دسامبر 2011، آپدیت: 27 فوریه 2012
جدول خلاصه لیدا خانوم 38 شغله...
حتماً باید تا دوشنبه صبر کنیم تا بفهمیم جریان چیه یا روزای تعطیلم سایت آپدیت میشه؟ دقت کردین شنبه یکشنبه ها چه زود میان اما جمعه های ما چه دیر میاد!![]()
Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process
علاقه مندی ها (Bookmarks)