من چک کردم مشکلی نبود .همه چی ارومه
من چک کردم مشکلی نبود .همه چی ارومه
ارسال مدارک به سیدنی 22october 2009 فایل نامبر اول 6 jan فایل نامبر دوم april 2010 وضعییت پرونده اینپراسس انتقال به ورشو 12 دسامبر استارت اینپراسس 24 زانویه-مدیکال 27jun2013-ارسال مدیکال 13 jul-پاس ریکوئست 25 اکتبر 2013
سلام به همگی...من اطلاعاتم رو در جدول قابل ویرایش اضافه کردم با Id =423 اما به جدول اصلی وارد نشده ..می شه لطفا اضافه کنید..ممنون![]()
ارسال به سیدنی 14 آپریل 2010
فایل نامبر اول 28 جون 2010
فایل نامبر دوم 16 آگوست 2010,اینپراسس الکی بدون پیگیری 24 ژانویه 2012,ارسال پرونده به ورشو 3rd Feb, اینپراسس واقعی 20th March 2012
دوستان من مشاور دارم نه وکیل... صبح که چک کردم آدرس همیشگی خونه بود.... الان آدرس مشاور اومده جای اون! یعنی چی اونوقت؟!
ارسال مدارک به سیدنی :August 12,2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 دریافت مدارک توسط دمشق : january 26, 2010 دریافت فایل نامبر دوم : April 28, 2010 مدیکال و آپدیت :April 12,2013 پاسپورت ریکوئست :December 20,2013
بچه ها آدرس منم عوض شده و جاش آدرس قبلی اومده البته با کدپستی و تلفن اشتباه. من حدود یک ماه پیش درخواست تغییر آدرس دادم و بعد از دو روز تغییر آدرس صورت گرفت ولی الان دوباره همون آدرس قبلی تو ایکیس هست . نکنه بعد از 4.5 ماه اینپروسس شدن خدای نکرده .....![]()
دوست عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی. اما پیش بینی سری های زمانی یک علمه و روشهای پیچیده ای داره. به این سادگی نمیشه پیش بینی کرد.
این محاسبه شما کاملا غیر علمیه. البته با روشهای علمی (مثل شبکه های عصبی) هم نمیشه به جواب دقیقی رسید چون داده ها و پارامترهای تصمیم گیری در دست نیست.
در ضمن فایل شما اخطار امنیتی داره! چیزی در فایل هست که باعث تهدید امنیتی سیستم (هک) میشه. لطفا اصلاحش کنید!
می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی
من نمی تونم تو سایت cic.gc.ca برم تو ecas... ولی دوستم می تونه بره .
درود
دوستانی هستند که هنوز میان داخل فروم ولی اسمشون داخل جدول جدید نیست ..لطف کنند با همین ای دی مشخصات خودشون رو وارد کنند .. صاحب جدول قبلی که ما رو تحریم کرده
کانادا:ارسال مدارک به سیدنی:17 فوریه 2010 ،فایل نامبر اول : 25 مارچ 2010 ، فایل نامبر دوم: 9 آگوست 2010 ،انتقال به ورشو: 20 دسامبر 2011، آپدیت: 27 فوریه 2012
جدول خلاصه لیدا خانوم 38 شغله...
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
علاقه مندی ها (Bookmarks)