متاسفانه جدول شما براساس همان جدول قبلی می باشد که اصلا هیچ سندیتی ندارد چرا که برخی دوستان اصلاعات و یا تغییراتشان را درست وارد ننموده اند .سند حرفم جدول جدید می باشد که تعداد ورودی آن به مراتب کمتر از جدول قبلی می باشد.با تشکر از شما دوست عزیز که زحمت زیادی کشیده اید
سلام دوستان
معمولا email از ورشو چه ساعتی می آید؟
کد:0711
فایل نامبر اول : مارچ 2010 ، فایل نامبر دوم: آگوست 2010، اینپراسس واقعی: 17 فوریه
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
به نقل از پیرسان :
خب وزير هم كه محكوم شد توى پرونده ى شكايت ٣٨ شغله ها
اجازه نداشته ٢٩ شغله ها را در اولويت قرار بده و استدلالش غير منطقى بوده
با فرض اینکه اینطور باشه وضع باید بهتر باشه یعنی یه سری مدیکال گرفتند و اعلام نکردند بنا بر این متوسط مدیکالها از هفته ای 6 تا بیشتره و زودتر نوبت ما میشه ضمناً اگه دقت کنید از اون موقع که مدیکالها مرتب شده به جدولی که بر اساس تاریخ فایل نامبر اول مرتب شده سر بزنید متوجه میشید که به ندرت در فضای بین مدیکالها فضای خالی میبینید بنابراین وضع به اون بدیها نیست حداکثر بنا بر مشاهدات من 10 تا 20 درصد اطلاعات خود را اعلام نمیکنند و اگه خیلیها جدول جدید را پر نمیکنند به خاطر اینکه به جداول قبلی عادت کردند و کارشون با جدول قیلی راه میافته
كد رشته: 0711 ارسال مدارك به سيدني: 15 April 2009فايل نامبر سيدني: 12 May 2009ارسال مدارك به سوريه: 2 July 2009شروع پندينگ: 15 July 2009 شروع این پروسس: 23 Nov 2011 انتقال فایل به ورشو: 01 Dec 2011 شروع این پروسس واقعی و درخواست آپدیت: 15 Dec 2011 دریافت مدیکال: 25 June 2012رسیدن مدیکال به لندن: 16 July 2012
سلام به همگی
من همین الان دارم از بیمارستان پارس برمیگردم.رفته بودم مطب دکتر شریف برای انجام مدیکال. دکتر خیلی خوب و مهربونی بود.برخوردش هم خیلی محترمانه بود.اصلا هم اهل گیر دادن نبود.چند تا سوال در مورد سابقه پزشکی کرد و یه معاینه خیلی ساده.200 هزار تومان هم برای هر نفر گرفت. من به همه ایشون رو پیشنهاد میکنم. بعد هم معرفیمون کرد به بیمارستان پارس.اونجا هم نفری33500 تومان برای آزمایش خون و ادرار گرفتن و نفری42000 تومان برای رادیولوژی.کارمون رو هم خیلی زود انجام دادن. مجموعا برای پروندمون(من و همسرم)550 هزار تومان پرداخت کردیم.
به امید خبرهای خوش برای همه
فرستادن مدارک به ورشو:آوریل2009- فایل نامبراول می 2009- فایل نامبردوم جولای 2009- ارسال به ورشو1 دسامبر2011- این پراسس واقعی 13 ژانویه 2012-دریافت ایمیل مدیکال:15 ژوئن2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)