كد رشته: 0711 ارسال مدارك به سيدني: 15 April 2009فايل نامبر سيدني: 12 May 2009ارسال مدارك به سوريه: 2 July 2009شروع پندينگ: 15 July 2009 شروع این پروسس: 23 Nov 2011 انتقال فایل به ورشو: 01 Dec 2011 شروع این پروسس واقعی و درخواست آپدیت: 15 Dec 2011 دریافت مدیکال: 25 June 2012رسیدن مدیکال به لندن: 16 July 2012
ببخشید شما از دیگران خبر دارید که اطلاعاتشون رو درست و تغییراتشون را وارد کردند ؟چه بسا دوستانی در همین فروم ادعا کردند که بدلایلی دوستانشان مدیکالهاشون رو اعلام نکرده اند و گمان می رودبرخی هم کم لطفی نموده و روند پرونده اشان را ذکر ننمودند حال شما آمدید با این اطلاعات ناقص و رویه ای که ظاهرا به نظر شخصی اتان درست می آید جدول پیش بینی مدیکال تهیه نمودید و اصرار بر درستی آن دارید؟نه شما نه وکیل مهاجرتی و نه دکتر و مهندس نمی تواند چنین پیش بینی کند.البته زحمت شما بر هیچ یک از دوستان پوشیده نیست ولی بهتر است شما وقتتان را بیشتر در بدست آوردن اطلاعات رسمی و قابل قبولتری صرف نمایید و در آخر بنده به هیچ عنوان قصد توهین به دیگری را ندارم بهتر است در این فروم اطلاعات مفید و درستی در اختیار هم بگذاریم.
با توجه به صحبت وزیر محترم آقای کنی در نیمه دوم ماه جون انتظار دریافت مدیکالهای به مراتب بیشتری خواهیم بود
من واقعا معذرت میخوام . شما اگه حس بدی دارین میتونین از اطلاعات جدول استفاده نکنید. من هیچ اصراری ندارم که حتما پیش بینی من درسته و اصراری هم ندارم شما حرف منو قبول کنید چون قبول کردن شما و بقیه دوستان هیچ نفع شخصی برای من نداره تازه زمانهایی که اعلام کردم کاملا حدودی هست و مبنایی برای عملکرد اداره مهاجرت نیست که شما اینچنین به من حمله میکنید. ما تو یک جامعه زندگی میکنیم با نظرهای مختلف قرار نیست همه نظرهامون رو باور کنن. اینجا یک فروم عمومی است و همه نظرات خودشونو میگن بنده هم نظری ندادم که در زندگی دیگران تاثیر بذاره یا باعث بشه پروندشون رد بشه. بنده فقط گفتم طی 2 ماه گذشته متوسط در هر هفته 6 مدیکال داشتیم . این حرفو 3 هفته پیش زدم بعضی دوستان گفتن از اول جون طوفان مدیکال راه میافته و روزانه 10 تا مدیکال میاد. پس یاد بگیرید بجای حمله به طرف مقابل با استدلال منطقی رد کنید نه فقط محکوم کنید. به هر حال اصلا اصراری ندارم شما اینو قبول کنید . من این کار رو برای دل خودم کردم و کسی هم اگر 100 درست باشه به من جایزه نمیده.
راستی طبق کدوم حرفهای آقای وزیر قراره از نیمه دوم جون خبری بشه. طبق چیزی که من میدونم طبق آخرین اظهار نظر وزیر محترم فرمودند قراره تا آخر 2013 بک لاگ و 38 شغله ای ها تموم بشن. که منم دارم همینو میگم تا جون سال دیگه برای ماها مدیکال میاد و تا پایان سال همه لند میکنن. اگر استدلال دیگه ای دارید بفرمایید که بچه ها دچار سر درگمی نشوند.
در پایان از همه دوستان معذرت میخوام اگه اطلاعات غیر مفید و درست نبوده(البته به قول ایشون ) ولی من با این حرفا کنار نمیکشم . دوستان خودشون میتونن قضاوت کنن . آینده همه چیز روشن میشه.
![]()
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
بابا ساسا جون زحمت كشيده طفلي. خودشم بنده خدا گفت كه اينو همينجوري و صرفا" از رو حساب تعداد مديكالا حدس زده. حالا عوض دستت درد نكنه هي ازش خرده نگيريم.هر كي نخواد ميتونه روش حساب نكنه![]()
سيدني:30 نوامبر 2009
مدیکال: 9 دسامبر 2013
پاس ریکوست : 6 may 2014
خیلی جالبه ایشون ار دسامبر 2010 عضو فروم هستن و همش 12 پست گذاشتن که احتمالا همش مثل الان ایرادگیری بوده. خودشون چقدر برای بالا بردن اطلاعات درست دوستان تلاش کردن؟ دیکته نانوشته نمره اش بیسته. آستین بالا بزنین خودتون قدمی برای کمک به بقیه بردارین بعدش حالا اگه فرصت داشتیم انتقاداتتونم تازه اگه منطقی بود گوش میدیم![]()
ویرایش توسط Pani85 : June 16th, 2012 در ساعت 10:57 PM
دوستانی که پروندشون ورشو هست از هر لحاظ تا اینجا شانس باهاشون همراه بوده حتی در مورد لیست جدید... اگر لیست جدیدی هم اعلام بشه ملیت هایی که تقاضاشون به ورشو ارسال میشه (طبق سال قبل) کشورهایی نیستن که آنچنان تعداد متقاضیان مهاجرت زیاد داشته باشن در مقابل سفارتی مثل آنکارا که الان پرونده جدید همه ایرانی ها میره اونجا آمار متقاضیان جدیدشون خیلی کمتر خواهد بود... و این رو هم مده نظر داشته باشید که بعد از اعلام لیست جدید تا پرونده ها بره سیدنی و بعد از اون بره سفارت و بره زیره دست آفیسر کم کم 2 تا 3 ماه کار داره... فعلاً همه چیز گوش شیطون کر برای بچه های ورشو خوبه...![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)