صفحه 2826 از 5471 نخستنخست ... 18262326272627762816281728182819282028212822282328242825282628272828282928302831283228332834283528362876292633263826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,251 تا 28,260 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط PARYA M نمایش پست ها
    ببخشید شما از دیگران خبر دارید که اطلاعاتشون رو درست و تغییراتشون را وارد کردند ؟چه بسا دوستانی در همین فروم ادعا کردند که بدلایلی دوستانشان مدیکالهاشون رو اعلام نکرده اند و گمان می رودبرخی هم کم لطفی نموده و روند پرونده اشان را ذکر ننمودند حال شما آمدید با این اطلاعات ناقص و رویه ای که ظاهرا به نظر شخصی اتان درست می آید جدول پیش بینی مدیکال تهیه نمودید و اصرار بر درستی آن دارید؟نه شما نه وکیل مهاجرتی و نه دکتر و مهندس نمی تواند چنین پیش بینی کند.البته زحمت شما بر هیچ یک از دوستان پوشیده نیست ولی بهتر است شما وقتتان را بیشتر در بدست آوردن اطلاعات رسمی و قابل قبولتری صرف نمایید و در آخر بنده به هیچ عنوان قصد توهین به دیگری را ندارم بهتر است در این فروم اطلاعات مفید و درستی در اختیار هم بگذاریم.
    سلام
    بهتر نیست کمی آرامش خودتون رو حفظ کنید ؟ یعنی فکر میکنید زحمت این دوستمون لایق این همه بد و بیراهه ؟ ولو اینکه اشتباه باشه ؟ میدونید تو این چند سال من چقدر پیش بینی های عجیب غریب دیدم ؟ به آزادی بیان احترام بزارید
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

Junior Member

با توجه به صحبت وزیر محترم آقای کنی در نیمه دوم ماه جون انتظار دریافت مدیکالهای به مراتب بیشتری خواهیم بود
    همه دوست داریم که زودتر کار همه به سر انجام برسه ولی واقعیت اینه که با توجه به ظرفیت سالانه و تعداد متقاضیان زودتر از آخرهای 2003 کل کارهای بچه های این گروه انجام شدنی نیست در هر حال ناشکری نکنید یادتون بیاد که 3 ماه قبل این وزیر دیوانه چه خوابی برامون دیده بود و انصافا ویزا آفبس خوبی گیرمون اومد اگه آنکارا بود نصف بچه ها رد شده بودند
    كد رشته: 0711 ارسال مدارك به سيدني: 15 April 2009فايل نامبر سيدني: 12 May 2009ارسال مدارك به سوريه: 2 July 2009شروع پندينگ: 15 July 2009 شروع این پروسس: 23 Nov 2011 انتقال فایل به ورشو: 01 Dec 2011 شروع این پروسس واقعی و درخواست آپدیت: 15 Dec 2011 دریافت مدیکال: 25 June 2012رسیدن مدیکال به لندن: 16 July 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    دوستانی که پروندشون ورشو هست از هر لحاظ تا اینجا شانس باهاشون همراه بوده حتی در مورد لیست جدید... اگر لیست جدیدی هم اعلام بشه ملیت هایی که تقاضاشون به ورشو ارسال میشه (طبق سال قبل) کشورهایی نیستن که آنچنان تعداد متقاضیان مهاجرت زیاد داشته باشن در مقابل سفارتی مثل آنکارا که الان پرونده جدید همه ایرانی ها میره اونجا آمار متقاضیان جدیدشون خیلی کمتر خواهد بود... و این رو هم مده نظر داشته باشید که بعد از اعلام لیست جدید تا پرونده ها بره سیدنی و بعد از اون بره سفارت و بره زیره دست آفیسر کم کم 2 تا 3 ماه کار داره... فعلاً همه چیز گوش شیطون کر برای بچه های ورشو خوبه...
    راست ميگين. بعد ازين پرونده ي تمام ايرانيا ميره آنكارا. پس حتي ليست جديد هم بياد به ما كاري نداره.نه ؟
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

Senior Member

ببخشید شما از دیگران خبر دارید که اطلاعاتشون رو درست و تغییراتشون را وارد کردند ؟چه بسا دوستانی در همین فروم ادعا کردند که بدلایلی دوستانشان مدیکالهاشون رو اعلام نکرده اند و گمان می رودبرخی هم کم لطفی نموده و روند پرونده اشان را ذکر ننمودند حال شما آمدید با این اطلاعات ناقص و رویه ای که ظاهرا به نظر شخصی اتان درست می آید جدول پیش بینی مدیکال تهیه نمودید و اصرار بر درستی آن دارید؟نه شما نه وکیل مهاجرتی و نه دکتر و مهندس نمی تواند چنین پیش بینی کند.البته زحمت شما بر هیچ یک از دوستان پوشیده نیست ولی بهتر است شما وقتتان را بیشتر در بدست آوردن اطلاعات رسمی و قابل قبولتری صرف نمایید و در آخر بنده به هیچ عنوان قصد توهین به دیگری را ندارم بهتر است در این فروم اطلاعات مفید و درستی در اختیار هم بگذاریم.
    یک بنده خدائی زحمتی کشیده و جدولی تهیه کرده من واقعا از کارش قدردانی میکنم و ازش مصرانه میخوام کارش رو ادامه بده و اطلاعاتش بسیار تا بسیار برای خود من مفید بوده.
    هر کسی میتونه نظرش شخصیشو بده و هر کسی ازاده که اونو قبول کنه و رد کنه و البته هر کسی هم ازاده انتقاد کنه هر چند فکر نمیکنم انتقاد شامل این بشه که از بقیه بخواهیم چکار بکنند و چکار نکنند و چه اطلاعاتی مفید است و چه کاری مفید نیست. منظورم در شرایط این فروم هست
    بنابراین با کمال احترام بدوست عزیز باید بگم هر کسی ازاد هر چی دوست داره قبول بکنه یا نکنه و هیچ حرفی هیچ تاثیری روی هیچ پرونده ای هم نداره که بخواهیم بخاطرش دعوا هم بکنیم. موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Arman1340 نمایش پست ها
    جل الخالق یه پزشک تونسته تو یه سال هم امتحان بردش رابده و هم تو رویال هاسپیتال مشغول شده!!!!! حتما نابغه بوده
    بنده خدا یک انتقادی از سیستمی کرده که دو نفر با تونائیهای کاملا یکسان اقدام کردند اون که دیرتر اقدام کرده الان یکساله رفته و اصلا بیکاره بیکاره و داره ول میچرخه توی تورنتو.
    اونی هم که یکسال زودتر اقدام کرده الان داره هر روز حرص میخوره و به این فکر میکنه چرا از اول بهش نگفته یودند و همش استرس داره تازه وقتی وضعش رو با بعضی که تازه دارند ریجکتشون میکند مقایسه میکنه توی دلش میگه شرایط بدتری هم هست !
    با کمال احترام دوست عزیز پیام مطلب مهمتر از جزئیاتش هست. موفق باشید

در ضمن دوستان آخر جون نزدیک هست و همه باید تا آخر این ماه وضعتشون مشخص بشه. به امید موفقیت همگی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sasa_gh1362 نمایش پست ها
    من واقعا معذرت میخوام . شما اگه حس بدی دارین میتونین از اطلاعات جدول استفاده نکنید. من هیچ اصراری ندارم که حتما پیش بینی من درسته و اصراری هم ندارم شما حرف منو قبول کنید چون قبول کردن شما و بقیه دوستان هیچ نفع شخصی برای من نداره تازه زمانهایی که اعلام کردم کاملا حدودی هست و مبنایی برای عملکرد اداره مهاجرت نیست که شما اینچنین به من حمله میکنید. ما تو یک جامعه زندگی میکنیم با نظرهای مختلف قرار نیست همه نظرهامون رو باور کنن. اینجا یک فروم عمومی است و همه نظرات خودشونو میگن بنده هم نظری ندادم که در زندگی دیگران تاثیر بذاره یا باعث بشه پروندشون رد بشه. بنده فقط گفتم طی 2 ماه گذشته متوسط در هر هفته 6 مدیکال داشتیم . این حرفو 3 هفته پیش زدم بعضی دوستان گفتن از اول جون طوفان مدیکال راه میافته و روزانه 10 تا مدیکال میاد. پس یاد بگیرید بجای حمله به طرف مقابل با استدلال منطقی رد کنید نه فقط محکوم کنید. به هر حال اصلا اصراری ندارم شما اینو قبول کنید . من این کار رو برای دل خودم کردم و کسی هم اگر 100 درست باشه به من جایزه نمیده.

راستی طبق کدوم حرفهای آقای وزیر قراره از نیمه دوم جون خبری بشه. طبق چیزی که من میدونم طبق آخرین اظهار نظر وزیر محترم فرمودند قراره تا آخر 2013 بک لاگ و 38 شغله ای ها تموم بشن. که منم دارم همینو میگم تا جون سال دیگه برای ماها مدیکال میاد و تا پایان سال همه لند میکنن. اگر استدلال دیگه ای دارید بفرمایید که بچه ها دچار سر درگمی نشوند.

در پایان از همه دوستان معذرت میخوام اگه اطلاعات غیر مفید و درست نبوده (البته به قول ایشون ) ولی من با این حرفا کنار نمیکشم . دوستان خودشون میتونن قضاوت کنن . آینده همه چیز روشن میشه.
    اطلاعات شما چه درست چه غلط مهم نیست اون زحمتی که کشیدین برامون اهمیت داره دستتون درد نکنه
    کد:0711- سیدنی:15 جون 2010- فایل اول:20 اگوست 2010- فایل دوم:18 اکتبر 2010- ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - اینپراسس:23 مارچ 2012

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

من واقعا معذرت میخوام . شما اگه حس بدی دارین میتونین از اطلاعات جدول استفاده نکنید. من هیچ اصراری ندارم که حتما پیش بینی من درسته و اصراری هم ندارم شما حرف منو قبول کنید چون قبول کردن شما و بقیه دوستان هیچ نفع شخصی برای من نداره تازه زمانهایی که اعلام کردم کاملا حدودی هست و مبنایی برای عملکرد اداره مهاجرت نیست که شما اینچنین به من حمله میکنید. ما تو یک جامعه زندگی میکنیم با نظرهای مختلف قرار نیست همه نظرهامون رو باور کنن. اینجا یک فروم عمومی است و همه نظرات خودشونو میگن بنده هم نظری ندادم که در زندگی دیگران تاثیر بذاره یا باعث بشه پروندشون رد بشه. بنده فقط گفتم طی 2 ماه گذشته متوسط در هر هفته 6 مدیکال داشتیم . این حرفو 3 هفته پیش زدم بعضی دوستان گفتن از اول جون طوفان مدیکال راه میافته و روزانه 10 تا مدیکال میاد. پس یاد بگیرید بجای حمله به طرف مقابل با استدلال منطقی رد کنید نه فقط محکوم کنید. به هر حال اصلا اصراری ندارم شما اینو قبول کنید . من این کار رو برای دل خودم کردم و کسی هم اگر 100 درست باشه به من جایزه نمیده.

راستی طبق کدوم حرفهای آقای وزیر قراره از نیمه دوم جون خبری بشه. طبق چیزی که من میدونم طبق آخرین اظهار نظر وزیر محترم فرمودند قراره تا آخر 2013 بک لاگ و 38 شغله ای ها تموم بشن. که منم دارم همینو میگم تا جون سال دیگه برای ماها مدیکال میاد و تا پایان سال همه لند میکنن. اگر استدلال دیگه ای دارید بفرمایید که بچه ها دچار سر درگمی نشوند.

در پایان از همه دوستان معذرت میخوام اگه اطلاعات غیر مفید و درست نبوده (البته به قول ایشون ) ولی من با این حرفا کنار نمیکشم . دوستان خودشون میتونن قضاوت کنن . آینده همه چیز روشن میشه.
    ممنونم خیلی جالب بود ممنونم . شما هم به دل نگیر با زیاد شدن یا کم شدن مدیکالها جدول رو آپدیت کن لطفا . راستی بعضی ها کلا گیر میدن و اونهایی رو که گیر میدن مدیکالهاشونو بزار آخر جدول و بگو وزیر حال کرده به تو از همه دیر تر مدیکال بده . اون با من
    too much love will kill you

Junior Member

ميشه دوستان محترم از اين بحثهاي خسته كننده بپرهيزيد لطفا لطفا لطفا .
    قربان همه شما .
    كمي صبر پيشه كنيد

من واقعا معذرت میخوام . شما اگه حس بدی دارین میتونین از اطلاعات جدول استفاده نکنید. من هیچ اصراری ندارم که حتما پیش بینی من درسته و اصراری هم ندارم شما حرف منو قبول کنید چون قبول کردن شما و بقیه دوستان هیچ نفع شخصی برای من نداره تازه زمانهایی که اعلام کردم کاملا حدودی هست و مبنایی برای عملکرد اداره مهاجرت نیست که شما اینچنین به من حمله میکنید. ما تو یک جامعه زندگی میکنیم با نظرهای مختلف قرار نیست همه نظرهامون رو باور کنن. اینجا یک فروم عمومی است و همه نظرات خودشونو میگن بنده هم نظری ندادم که در زندگی دیگران تاثیر بذاره یا باعث بشه پروندشون رد بشه. بنده فقط گفتم طی 2 ماه گذشته متوسط در هر هفته 6 مدیکال داشتیم . این حرفو 3 هفته پیش زدم بعضی دوستان گفتن از اول جون طوفان مدیکال راه میافته و روزانه 10 تا مدیکال میاد. پس یاد بگیرید بجای حمله به طرف مقابل با استدلال منطقی رد کنید نه فقط محکوم کنید. به هر حال اصلا اصراری ندارم شما اینو قبول کنید . من این کار رو برای دل خودم کردم و کسی هم اگر 100 درست باشه به من جایزه نمیده.راستی طبق کدوم حرفهای آقای وزیر قراره از نیمه دوم جون خبری بشه. طبق چیزی که من میدونم طبق آخرین اظهار نظر وزیر محترم فرمودند قراره تا آخر 2013 بک لاگ و 38 شغله ای ها تموم بشن. که منم دارم همینو میگم تا جون سال دیگه برای ماها مدیکال میاد و تا پایان سال همه لند میکنن. اگر استدلال دیگه ای دارید بفرمایید که بچه ها دچار سر درگمی نشوند.در پایان از همه دوستان معذرت میخوام اگه اطلاعات غیر مفید و درست نبوده (البته به قول ایشون ) ولی من با این حرفا کنار نمیکشم . دوستان خودشون میتونن قضاوت کنن . آینده همه چیز روشن میشه.
    Dear friend sasa_gh1362I appreciate your efforts for the table which you prepared
    cio:26 november 2009
    Medical Request:17 Dec. 2013
    Pass request:28 July 2014
    landed:16 Sep. 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshinak نمایش پست ها
    راست ميگين. بعد ازين پرونده ي تمام ايرانيا ميره آنكارا. پس حتي ليست جديد هم بياد به ما كاري نداره.نه ؟
    در هر صورت یک سری پرونده جدید ورشو خواهد رفت اما جزو سفارت های با تعداد متقاضی بالا نیست...شرایطمون در کل خوبه...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Master`s in Chemistry- IUST

دوستان كسي تونسته امروز وارد ايكس بشه؟
    هنوزم مشخصات فايل مارو نميشناسه و پيغام خطا ميده! گيري افتاديما
    Apply on: Nov.2009, F No.1: Jan.2010, F No.2: May.2010 sent to Warsaw on 12th Dec 2011 - NOC:9212
    Status: In Process on 21 February 2012 IELTS: R:6, W:6, L:6.5, S:7 Medical: 27Jun2013, Visa Expiry date 12/jul/2014 , Ticket on Jun.24th

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)