تاریخ نشون داده کم پیش می یاد اشکال نرم افزاری باشه![]()
ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
مدیکال : 3 ژانویه 2014
پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤
اگه دوستان منو محکوم به نفهمیدن و غیره نکنن نظرات خودمو در این رابطه عرض میکنم. البته پیشاپیش اعلام میکنم من نه مشاورم نه دکتر (البته داشتم دکتر میشدم ولی انصراف دادم) البته مهندس هستم. به هر حال :
این پیروزی بزرگ برای ایشان و بقیه دوستان مشاوری که دنبال شکایت بودند است چون این افراد مورد سرزنش دیگران واقع میشدند که چرا میخواهید شکایت کنید - شکایت بی فایده است- هیچ نتیجه ای ندارد و از این بحثها که در این فروم با اون مواجه هستیم. البته نتیجه ای غیر مستقیم بر روی پرونده ما دارد و اون اینه که وزیر برای گرفتن تصمیمات جدید دست به عصا تر راه میره. کسایی که تو شکایت شرکت کردند هم زایاد فرقی به حالشون نمیکنه چون پروه 38 شغله ایها راه افتاده و اکثرا تا پایان سال مدیکالشون میاد و در مورد اکثر کیسها تصمیم گیری شده (اینپراسس شدن یعنی امتیاز لازم کسب شده) .
پایان بررسی منظور اینکه کیا امتیاز میارن کیا نه خوب برای ورشو خیلی وقته تموم شده (زودتر از پایان جون )و کسایی که امتیاز لازم رو اوردن اینپراسس شدن بعضیها هم آپدیت فرستادن بعضی هم متاسفانه ریجکت شدن. آنکارا هم که به شدت داره کار میکنه (ریجکت میکنه)
بقیه بحثها رو هم اگه از خودشون بپرسی نمیتونن جواب بدن . چون واقعا معلوم نیست. البته با توجه به روند کنونی نزدیک به 100 درصد دوستان تا 12 ماه دیگه مدیکالشون میاد و احتمالا 80 درصد ویزا میگیرن (اگه همینجوری باشه و بعد از یک مدت مثل قبل نخوابونن پرونده ها رو)
این نتیجه زمانی خیلی موثر بود که پرونده ها همه خوابیده بود و اینها موفق به گرفتن رای دادگاه میشدن که روی پروندها کار کنن. ولی الان به نظرم چیز بسیار مهمی نیست فقط یک خورده احتمال لاک کردن دوباره پرونده هامونو کم میکنه.
در پایان عرض کنم بنده خودم هم شکایت کردم البته نه در این کیس . در کیسی که به شاکیان گفتن تا پایان جون تعیین تکلیف میشن .البته وکیل محترم بنده فرمودند که منظور از تعیین تکلیف مدیکاله ولی بنده معتقدم همین که پرونده eligible برای ادامه کار تشخیص داده بشه یعنی تعیین تکلیف (یعنی همون اینپراسس واقعی ) و دلیلی برای اومدن مدیکال برای تعیین تکلیف نیست. البته این اختلاف نظر هست و من دوست دارم وکیل عزیزم درست گفته باشه نه من
ولی خوب منتظریم تا پایان جون ببینیم که راست میگه .
موفق باشید
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
اتفاقا یکی از وظایف مهندسان کامپیوتر اینه که تشخیص بدن مشکل به وجود اومده برای هر برنامه ای چه خودشون نوشته باشن چه دیگری، که اکثرا وظیفه پشتیبانی از برنامه های نوشته شده دیگرانو دارن، از کجا ناشی میشه. درسته ما نمیتونیم خود برنامه رو ببنیم ولی خوب میتونیم حدس بزنیم نوع کار و مشکل تقریبا از کجاست.
من قبل از اینکه برای ورشوئی ها مشکل پیش بیاد هم در تاپیک آنکارایی ها گفتم که چون مشکل برای همه ویزا آفیس ها پیش اومده مشکل سراسریه و مرتبط با پرونده های فعال دیتا بیسه. الان هم با این بررسی بچه های خودمون مطمئنم همانطور که بقیه هم متوجه شدن فقط پرونده هایی که نیاز به آپدیت و تغییرات فایلی داشتن مورد اشکال واقع شدن.
روزهای آینده مشخص میکنه کی ها و چرا این مشکلات براشون پیش اومده. البته بگم برای خودمم پیش اومده و دوباره آدرس وکیلم برگشته!
شما وقتی درخواست تغییر اطلاعاتی مثل حذف وکیل؛ تغییر ادرس و ... میدین اینها که نمیان اون قسمت اطلاعات قبلی رو کاملا از بین ببرن. سوابق موجوده ولی قبلیه دیگه فعال نیست! هر پرونده ای دارای وابسته های اطلاعاتیه مثل اطلاعات مشاور در صورت وجود؛ آدرس و راههای ارتباطی، وابستگان پرونده، اطلاعات مدیکال و لند و ...
الان برای امثال ماها اون وابسته اطلاعاتی مربوط به ادرس رفته روی رکورد قبلی . این واضحه! شما اینو دارین میبینین. خدا میدونه داخل پرونده چه خرابکاری های دیگه شده. نگران نباشین. با یه برنامه اصلاحی کلیه مشکلات رفع میشه و آخرین وابسته اطلاعاتی هر پرونده میشه رکورد جاری و فعال اون و شما میتونین دوباره درستشو ببینین. ببخشید زیاد شد چون دیدم فکر خیلی ها رو شدید مشغول کرده سعی کردم تا اونجا که میتونم و سوادم میکشه توضیح بدم.
دوستانی که مشکل ورود به cic دارند فامیل خود را با - و بدون - امتحان کنید (فامیل های چند کلمه ای) این مشکل ۲ سال پیش وجود داشت...
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
جهت اطلاع من ديروز بدون مشكل وارد سايت شدم و تغييري نبود وهمه اطلاعات مثل قبل و خط مديكال نيز اضافه نشده بود.
Noc:4121
ارسال به سيدني: ١٩ مارچ ٢٠٠٩- فايل نامبر اول ٢ آوريل ٢٠٠٩- فايل نامبر دوم آگوست ٢٠٠٩ ارسال به ورشو ١ دسامبر ٢٠١١ اينپراسس ١٤ دسامبر ٢٠١١ مديكال ٣١ مي ٢٠١٢جدول ٣٨ شغله http://fsw.apphb.com
[QUOTE=Pani85;774845]اتفاقا یکی از وظایف مهندسان کامپیوتر اینه که تشخیص بدن مشکل به وجود اومده برای هر برنامه ای چه خودشون نوشته باشن چه دیگری، که اکثرا وظیفه پشتیبانی از برنامه های نوشته شده دیگرانو دارن، از کجا ناشی میشه. درسته ما نمیتونیم خود برنامه رو ببنیم ولی خوب میتونیم حدس بزنیم نوع کار و مشکل تقریبا از کجاست.
من قبل از اینکه برای ورشوئی ها مشکل پیش بیاد هم در تاپیک آنکارایی ها گفتم که چون مشکل برای همه ویزا آفیس ها پیش اومده مشکل سراسریه و مرتبط با پرونده های فعال دیتا بیسه. الان هم با این بررسی بچه های خودمون مطمئنم همانطور که بقیه هم متوجه شدن فقط پرونده هایی که نیاز به آپدیت و تغییرات فایلی داشتن مورد اشکال واقع شدن.
روزهای آینده مشخص میکنه کی ها و چرا این مشکلات براشون پیش اومده. البته بگم برای خودمم پیش اومده و دوباره آدرس وکیلم برگشته!
شما وقتی درخواست تغییر اطلاعاتی مثل حذف وکیل؛ تغییر ادرس و ... میدین اینها که نمیان اون قسمت اطلاعات قبلی رو کاملا از بین ببرن. سوابق موجوده ولی قبلیه دیگه فعال نیست! هر پرونده ای دارای وابسته های اطلاعاتیه مثل اطلاعات مشاور در صورت وجود؛ آدرس و راههای ارتباطی، وابستگان پرونده، اطلاعات مدیکال و لند و ...
الان برای امثال ماها اون وابسته اطلاعاتی مربوط به ادرس رفته روی رکورد قبلی . این واضحه! شما اینو دارین میبینین. خدا میدونه داخل پرونده چه خرابکاری های دیگه شده. نگران نباشین. با یه برنامه اصلاحی کلیه مشکلات رفع میشه و آخرین وابسته اطلاعاتی هر پرونده میشه رکورد جاری و فعال اون و شما میتونین دوباره درستشو ببینین. ببخشید زیاد شد چون دیدم فکر خیلی ها رو شدید مشغول کرده سعی کردم تا اونجا که میتونم و سوادم میکشه توضیح بدم.
سلام پاني عزيز
منم آدرس مشاور رو كه حذفش كردم رو اومده
الان نگرانيم اينه يك دفعه ايميلي بخواد واسه من بياد اشتباهي بفرستن واسه مشاور قديمي
در ضمن ميخوام همين جا يه بار ديگه بابت كمك بزرگي كه به من كردي تشكر كنم
هم به موقع بود و هم از لحاظ مالي به نفعم شد
ممنون
مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct
علاقه مندی ها (Bookmarks)