صفحه 2830 از 5471 نخستنخست ... 18302330273027802820282128222823282428252826282728282829283028312832283328342835283628372838283928402880293033303830 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,291 تا 28,300 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط shch نمایش پست ها
    سایت cic باز نمی شه.
    منم هر کاری می کنم eror میده
    فایل اول 23 فوریه2009 فایل دوم 3 جولای2009 اپدیت 9 نوامبر2010 این پراسس الکی مارچ 2011 انتقال انکارا 1 مارچ مدیکالللللل رشته حسابداری

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط mahkam نمایش پست ها
    سلام
    ممنون مي شوم دوستان در مورد اخباري كه در مورد زمان بررسي پرونده هاي 38 رشته اي منتشر شده نظر خود را بدهند.
    در اين لينك آمده است :http://www.parscanada.com/_2279-قاضی--استدلالها-برای-تاخیر-در-رسیدگی-به-پرونده-ها-منطقی-نیست
    ----- "ظرف 6 تا 12اه به پرونده ها رسيدگي خواد شد."
    ----- مجددا در انتهاي همين متن آمده است كه "اداره مهاجرت تعهد كرده است تا پايان ماه جون بررسي اين پروند ها را نهايي كند"
    در اين لينك هم آبراي گروه 38 تايي مده است:http://www.mohajeran.ca/?p=11201
    ----- "در مورد گروه دوم وضعیت مشخص است و انتظار می رود که اداره مهاجرت طی چهار ماه آینده به پرونده آنها رسیدگی کند"

اين پيروزي به دست آمده چيست؟
    زمان پايان بررسي ها آخر جون امسال است؟
    زمان پايان بررسي ها چهار ماه بعد است؟
    زمان پايان بررسي ها شش ماه بعد است؟
    زمان پايان بررسي ها يك سال بعد است؟
    من جای شما باشم مستقیم از نویسنده این مطالب سوال می کردم .
    too much love will kill you

تاریخ نشون داده کم پیش می یاد اشکال نرم افزاری باشه
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

نقل قول نوشته اصلی توسط mahkam نمایش پست ها
    سلام
    ممنون مي شوم دوستان در مورد اخباري كه در مورد زمان بررسي پرونده هاي 38 رشته اي منتشر شده نظر خود را بدهند.
    در اين لينك آمده است :http://www.parscanada.com/_2279-قاضی...قی-نیست
    ----- "ظرف 6 تا 12اه به پرونده ها رسيدگي خواد شد."
    ----- مجددا در انتهاي همين متن آمده است كه "اداره مهاجرت تعهد كرده است تا پايان ماه جون بررسي اين پروند ها را نهايي كند"
    در اين لينك هم آبراي گروه 38 تايي مده است:http://www.mohajeran.ca/?p=11201
    ----- "در مورد گروه دوم وضعیت مشخص است و انتظار می رود که اداره مهاجرت طی چهار ماه آینده به پرونده آنها رسیدگی کند"

اين پيروزي به دست آمده چيست؟
    زمان پايان بررسي ها آخر جون امسال است؟
    زمان پايان بررسي ها چهار ماه بعد است؟
    زمان پايان بررسي ها شش ماه بعد است؟
    زمان پايان بررسي ها يك سال بعد است؟
    اگه دوستان منو محکوم به نفهمیدن و غیره نکنن نظرات خودمو در این رابطه عرض میکنم. البته پیشاپیش اعلام میکنم من نه مشاورم نه دکتر (البته داشتم دکتر میشدم ولی انصراف دادم ) البته مهندس هستم. به هر حال :

این پیروزی بزرگ برای ایشان و بقیه دوستان مشاوری که دنبال شکایت بودند است چون این افراد مورد سرزنش دیگران واقع میشدند که چرا میخواهید شکایت کنید - شکایت بی فایده است- هیچ نتیجه ای ندارد و از این بحثها که در این فروم با اون مواجه هستیم. البته نتیجه ای غیر مستقیم بر روی پرونده ما دارد و اون اینه که وزیر برای گرفتن تصمیمات جدید دست به عصا تر راه میره. کسایی که تو شکایت شرکت کردند هم زایاد فرقی به حالشون نمیکنه چون پروه 38 شغله ایها راه افتاده و اکثرا تا پایان سال مدیکالشون میاد و در مورد اکثر کیسها تصمیم گیری شده (اینپراسس شدن یعنی امتیاز لازم کسب شده) .

پایان بررسی منظور اینکه کیا امتیاز میارن کیا نه خوب برای ورشو خیلی وقته تموم شده (زودتر از پایان جون )و کسایی که امتیاز لازم رو اوردن اینپراسس شدن بعضیها هم آپدیت فرستادن بعضی هم متاسفانه ریجکت شدن. آنکارا هم که به شدت داره کار میکنه (ریجکت میکنه)

بقیه بحثها رو هم اگه از خودشون بپرسی نمیتونن جواب بدن . چون واقعا معلوم نیست. البته با توجه به روند کنونی نزدیک به 100 درصد دوستان تا 12 ماه دیگه مدیکالشون میاد و احتمالا 80 درصد ویزا میگیرن (اگه همینجوری باشه و بعد از یک مدت مثل قبل نخوابونن پرونده ها رو )

این نتیجه زمانی خیلی موثر بود که پرونده ها همه خوابیده بود و اینها موفق به گرفتن رای دادگاه میشدن که روی پروندها کار کنن. ولی الان به نظرم چیز بسیار مهمی نیست فقط یک خورده احتمال لاک کردن دوباره پرونده هامونو کم میکنه.

در پایان عرض کنم بنده خودم هم شکایت کردم البته نه در این کیس . در کیسی که به شاکیان گفتن تا پایان جون تعیین تکلیف میشن . البته وکیل محترم بنده فرمودند که منظور از تعیین تکلیف مدیکاله ولی بنده معتقدم همین که پرونده eligible برای ادامه کار تشخیص داده بشه یعنی تعیین تکلیف (یعنی همون اینپراسس واقعی ) و دلیلی برای اومدن مدیکال برای تعیین تکلیف نیست. البته این اختلاف نظر هست و من دوست دارم وکیل عزیزم درست گفته باشه نه من ولی خوب منتظریم تا پایان جون ببینیم که راست میگه .

موفق باشید
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط armin494 نمایش پست ها
    اخه مهندسان کامپیوتر در مورد نرم افزاری که نه دیده اند و نه باهاش کا کردند چه نظری میتونند بدند؟
    اتفاقا یکی از وظایف مهندسان کامپیوتر اینه که تشخیص بدن مشکل به وجود اومده برای هر برنامه ای چه خودشون نوشته باشن چه دیگری، که اکثرا وظیفه پشتیبانی از برنامه های نوشته شده دیگرانو دارن، از کجا ناشی میشه. درسته ما نمیتونیم خود برنامه رو ببنیم ولی خوب میتونیم حدس بزنیم نوع کار و مشکل تقریبا از کجاست.

من قبل از اینکه برای ورشوئی ها مشکل پیش بیاد هم در تاپیک آنکارایی ها گفتم که چون مشکل برای همه ویزا آفیس ها پیش اومده مشکل سراسریه و مرتبط با پرونده های فعال دیتا بیسه. الان هم با این بررسی بچه های خودمون مطمئنم همانطور که بقیه هم متوجه شدن فقط پرونده هایی که نیاز به آپدیت و تغییرات فایلی داشتن مورد اشکال واقع شدن.

روزهای آینده مشخص میکنه کی ها و چرا این مشکلات براشون پیش اومده. البته بگم برای خودمم پیش اومده و دوباره آدرس وکیلم برگشته!

شما وقتی درخواست تغییر اطلاعاتی مثل حذف وکیل؛ تغییر ادرس و ... میدین اینها که نمیان اون قسمت اطلاعات قبلی رو کاملا از بین ببرن. سوابق موجوده ولی قبلیه دیگه فعال نیست! هر پرونده ای دارای وابسته های اطلاعاتیه مثل اطلاعات مشاور در صورت وجود؛ آدرس و راههای ارتباطی، وابستگان پرونده، اطلاعات مدیکال و لند و ...

الان برای امثال ماها اون وابسته اطلاعاتی مربوط به ادرس رفته روی رکورد قبلی . این واضحه! شما اینو دارین میبینین. خدا میدونه داخل پرونده چه خرابکاری های دیگه شده. نگران نباشین. با یه برنامه اصلاحی کلیه مشکلات رفع میشه و آخرین وابسته اطلاعاتی هر پرونده میشه رکورد جاری و فعال اون و شما میتونین دوباره درستشو ببینین. ببخشید زیاد شد چون دیدم فکر خیلی ها رو شدید مشغول کرده سعی کردم تا اونجا که میتونم و سوادم میکشه توضیح بدم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

دوستانی که مشکل ورود به cic دارند فامیل خود را با - و بدون - امتحان کنید (فامیل های چند کلمه ای) این مشکل ۲ سال پیش وجود داشت...

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    دوستانی که مشکل ورود به cic دارند فامیل خود را با - و بدون - امتحان کنید (فامیل های چند کلمه ای) این مشکل ۲ سال پیش وجود داشت...
    دوست عزیز فامیلی ما هم همینطوریه و الان فقط بدون - وارد میشه ولی آدرس قبلی که مال وکیلمون بود رو نشون میده. تغییرات و اتفاقات گسترده تر از اینهاست...

جهت اطلاع من ديروز بدون مشكل وارد سايت شدم و تغييري نبود وهمه اطلاعات مثل قبل و خط مديكال نيز اضافه نشده بود.
    Noc:4121
    ارسال به سيدني: ١٩ مارچ ٢٠٠٩- فايل نامبر اول ٢ آوريل ٢٠٠٩- فايل نامبر دوم آگوست ٢٠٠٩ ارسال به ورشو ١ دسامبر ٢٠١١ اينپراسس ١٤ دسامبر ٢٠١١ مديكال ٣١ مي ٢٠١٢جدول ٣٨ شغله http://fsw.apphb.com

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinshailin نمایش پست ها
    جهت اطلاع من ديروز بدون مشكل وارد سايت شدم و تغييري نبود وهمه اطلاعات مثل قبل و خط مديكال نيز اضافه نشده بود.
    با تحلیلی که داشتم نظر من اینه که اگه قرار بود لاین مدیکال شما اضافه بشه، شما هم به جمع مشکل داران میپیوستین...

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

[QUOTE=Pani85;774845]اتفاقا یکی از وظایف مهندسان کامپیوتر اینه که تشخیص بدن مشکل به وجود اومده برای هر برنامه ای چه خودشون نوشته باشن چه دیگری، که اکثرا وظیفه پشتیبانی از برنامه های نوشته شده دیگرانو دارن، از کجا ناشی میشه. درسته ما نمیتونیم خود برنامه رو ببنیم ولی خوب میتونیم حدس بزنیم نوع کار و مشکل تقریبا از کجاست.

من قبل از اینکه برای ورشوئی ها مشکل پیش بیاد هم در تاپیک آنکارایی ها گفتم که چون مشکل برای همه ویزا آفیس ها پیش اومده مشکل سراسریه و مرتبط با پرونده های فعال دیتا بیسه. الان هم با این بررسی بچه های خودمون مطمئنم همانطور که بقیه هم متوجه شدن فقط پرونده هایی که نیاز به آپدیت و تغییرات فایلی داشتن مورد اشکال واقع شدن.

روزهای آینده مشخص میکنه کی ها و چرا این مشکلات براشون پیش اومده. البته بگم برای خودمم پیش اومده و دوباره آدرس وکیلم برگشته!

شما وقتی درخواست تغییر اطلاعاتی مثل حذف وکیل؛ تغییر ادرس و ... میدین اینها که نمیان اون قسمت اطلاعات قبلی رو کاملا از بین ببرن. سوابق موجوده ولی قبلیه دیگه فعال نیست! هر پرونده ای دارای وابسته های اطلاعاتیه مثل اطلاعات مشاور در صورت وجود؛ آدرس و راههای ارتباطی، وابستگان پرونده، اطلاعات مدیکال و لند و ...

الان برای امثال ماها اون وابسته اطلاعاتی مربوط به ادرس رفته روی رکورد قبلی . این واضحه! شما اینو دارین میبینین. خدا میدونه داخل پرونده چه خرابکاری های دیگه شده. نگران نباشین. با یه برنامه اصلاحی کلیه مشکلات رفع میشه و آخرین وابسته اطلاعاتی هر پرونده میشه رکورد جاری و فعال اون و شما میتونین دوباره درستشو ببینین. ببخشید زیاد شد چون دیدم فکر خیلی ها رو شدید مشغول کرده سعی کردم تا اونجا که میتونم و سوادم میکشه توضیح بدم.
    سلام پاني عزيز
    منم آدرس مشاور رو كه حذفش كردم رو اومده
    الان نگرانيم اينه يك دفعه ايميلي بخواد واسه من بياد اشتباهي بفرستن واسه مشاور قديمي
    در ضمن ميخوام همين جا يه بار ديگه بابت كمك بزرگي كه به من كردي تشكر كنم
    هم به موقع بود و هم از لحاظ مالي به نفعم شد
    ممنون
    مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)