کسی در مورد وضعیت پذیرش ایرانیها در دانشگاه yale اطلاعاتی داره؟
کسی در مورد وضعیت پذیرش ایرانیها در دانشگاه yale اطلاعاتی داره؟
Yale یکی از دانشگاههای قدیمی و معروف آمریکاست که عضو Ivy League هم هست. من فقط یکی از دوستام و می دونم که 3 سال پیش از اونجا پذیرش داشت. المپیادی بود و رزومه خیلی خفنی داشت. اون می گفت اونجا ایرانی خیلی کم داره (در حد 3-4 نفر) و خودش هم به همین دلیل نرفت.
سبز تویی که سبز می خواهمت
تو دپارتمان شیمی یه استاد ایرونی با حال هست باهش تماس بگیر جوابتون می ده.
What Goes Around...Comes Around
جمعیت یهود این دانشگاه خیلی خیلی زیاده که پذیرش گرفتن واسه ایرانیا رو سخت میکنه ولی مثل اینکه با رزومه خفن و یا المپیادی بودن میشه اونجاهم رفت.
کسی در مورد دپارتمان کامپیوتر این دانشگاه اطلاعاتی داره ؟
فکر کنم دانشگاه رنک 3 امریکاست(در این سال). من یکی از اساتید اونجا رو می شناسم. پروفسور فیروز آبادی، استاد مسللم ، نابغه و صاحب سبک و تز در مخازن ترک دار (مهندسی نفت)که لیسانسشم در دانشکده نفت آبادان بوده.
اونطوری که از یکی از دوستام شنیدم جی آر یی 1400 می خواد و جالب اونجاست که همین پروفسور فقط دانشجوی چینی میگیره
موفق باشید.
من یکی از دوستام اونجاس المپیادی نبوده رتبه کنکورش 800 بوده . یک سال با هیئت علمی باباش برق تهران قبول شده بود اونجا برق خوند بعد رفت ژاپن یک سال هم اونجا برق خوند بعدش رفت آمریکا و تغییر رشته داد به بایولوژی واز این جور رشته ها. زبانش فوق العده بود ولی از حرفایی که زدم فکر نکنم خیلی چیز دیگه ای تو رزومش بوده که کارشو توپ کرده باشه. به نظرم مخ زدن از همه چی مهمتره. اینکه استاد ازت خوشش بیاد و بهت اعتماد کنه.
دوستان کسی در مورد وضعیت پذیرش رشته معماری توی این دانشگاه اطلاعی داره؟
Yale University توی ریاضیات خیلی قویه آقای پروفسور مندلبرت مکتشف ریاضیات فراکتالی اونجا هستند. خیلی دوست دارم MBA این دانشگاه قبول شم. آیا برای MBA هم نمره GRE= 1400 میخواد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)