صفحه 2838 از 5471 نخستنخست ... 18382338273827882828282928302831283228332834283528362837283828392840284128422843284428452846284728482888293833383838 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,371 تا 28,380 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadjoon نمایش پست ها
    این جملات دکی جالبه:
    " دعوای ما به درخواست اداره مهاجرت و میانجیگری دادگاه با این قول که تا آخر جون به پرونده همه شاکیان رسیدگی می شود تا آن زمان معلق شد و با همین استدلال هم قاضی در دعوای آقای لیهی mandamus را صادر نکرده است"
    اگه یادتون باشه این ماجرای آخر جون همون زمان بود که برا بچه ها از طرف اداره مهاجرت جواب نامه می اومد تا آخر جون این آقا فورا برای خودش مصادره کرد
    و از اون هم با مره تر اینه:
    "اعلام کردیم که همه دوستان می توانند با ما همراه شوند و بخش عمده ای از هزینه وکالت موکلان خود را نیز بر عهده گرفتیم"
    سایت مهاجران هم که کلا شکایت رو به نفع خودش مصادره کرده و برای بقیه هم که به حرفش گوش نکردن و در شکایت شرکت نکردن سلامت فکری طلب کرده ............ بالخره منم دیگه اسمارو گفتم ساسا

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadjoon نمایش پست ها
    این جملات دکی جالبه:
    " دعوای ما به درخواست اداره مهاجرت و میانجیگری دادگاه با این قول که تا آخر جون به پرونده همه شاکیان رسیدگی می شود تا آن زمان معلق شد و با همین استدلال هم قاضی در دعوای آقای لیهی mandamus را صادر نکرده است"
    اگه یادتون باشه این ماجرای آخر جون همون زمان بود که برا بچه ها از طرف اداره مهاجرت جواب نامه می اومد تا آخر جون این آقا فورا برای خودش مصادره کرد
    و از اون هم با مره تر اینه:
    "اعلام کردیم که همه دوستان می توانند با ما همراه شوند و بخش عمده ای از هزینه وکالت موکلان خود را نیز بر عهده گرفتیم"
    سعی کردم وارد این بحث نشم ولی نشد!!!
    اینکه این آقای وکیل فعالترین و پرکارترین وکیله ایرانی شکی نیست، ولی بعضی از کارهاش و جملاتش آدم رو عصبی می کنه؛ اینکه از هر فضایی برای کسب درآمد استفاده می شه اصلا قابل تحمل نیست!
    .
    همونطور که sasa_gh1362 هم گفت شروع شدن پروسه پرونده ما حاصل تلاش خیلی ها از جمله پیگیریهای خودمون، شکایت تعداد زیادی از وکلا از سراسر دنیا (از جمله دکتر) و همچنین فشارهای احزاب مخالف و همچنین تصمیم وزیر برای قربانی کردن یکسری دیگه بوده، ولی مصادرکردنش بنفع یک طرف نهایت بی انصافیه!!!!
    یادمونه که amiri1382 (از اعضای فروم که فکر کنم موکل دکتر هم بود!) نزدیک 100 ایمیل برای پیگیری و علنی موضوع کرده بود و خیلی های دیگمون هم کلی ایمیل زدیم
    .
    نکته دیگه ای که naderm هم اشاره کرد اینه که تاکنون فارق از اینکه متقاضیان جزو شاکیان بودند یا نبودند دارند به پرونده ها رسیدگی می کنند و همه متقاضیان رو بررسی (این پراسس) کردن و دارن مدیکال هم می دند، پس اینکه گفته می شه تا ماه جون پرونده شاکیان بررسی می شه اصلا واقعیت نداره
    در ضمن یادمون هست که سایر ویزا آفیسها هم پایان ماه جون رو بعنوان تاریخ بررسی کل پرونده ها اعلام کرده بودند و اینکه گفته بشه این تاریخ فقط برای بررسی پرونده شاکیان ذکر شده دیگه نهایت بی انصافیه!!!!
    .
    خلاصه حرف اینه که دست آقای دکتر و سایر وکلا و همچنین خیلی از خودمون که از طرق مختلف به وزیر فشار آوردیم درد نکنه که بالاخره بعد دو سال پرونده هامون از زیر خاک درآوردند ولی این پول دوستی غیر متعارف و مصادره کردن همه زحمات ...

یک نکته ای که بنوعی در دادگاه اخیر ذکر شد و توی مقاله اخیر کنپارس هم ذکر شد این بودش که وزیر حق نداره با توجه به اختیارات C-50 هر کاری دلش خواست بکنه و بنظر من اگر موضوع دادگاه ضمانت اجرایی قوی داشته باشه وزیر نمی تونه MI2 , MI3 و گروه جدیدی که با reset شدن اول جولای بوجود می یان رو به ما اولویت بدن.
    خلاصه نظر من اینه که گروه ما بخاطر اینکه از گروه های بعدی قدیمی تر هست و با اینکه دیمند نیستند ولی در اولویت بررسی خواهند بود
    لازم بذکره که اغلب مدیکالهای صادره در چند ماه اخیر به گروه ما نیز تعلق داشته و 29 تایی ها سرعتشون کمتر شده

دوستان یه سوال دارم
    توی ایمیلی که برامون اومده بود از ما خواسته دو تا فرم رو پر کنیم و براشون بفرستیم. که من ایمیل مربوطه رو براتون میذارم
    Updated Application Form (IMM 0008), Family Info Form for you and your spouse (forms may be obtained from
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...ns/skilled.asp).

حالا سوال من این هست که آیا هر دو فرم باید برای من و همسرم پر بشه یا فقط فرم مربوط به خانواده؟یعنی IMM008 رو فقط خودم باید پر کنم ؟

ممنونم

کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط titi_lotfi نمایش پست ها
    دوستان یه سوال دارم
    توی ایمیلی که برامون اومده بود از ما خواسته دو تا فرم رو پر کنیم و براشون بفرستیم. که من ایمیل مربوطه رو براتون میذارم
    Updated Application Form (IMM 0008), Family Info Form for you and your spouse (forms may be obtained from
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...ns/skilled.asp).

حالا سوال من این هست که آیا هر دو فرم باید برای من و همسرم پر بشه یا فقط فرم مربوط به خانواده؟یعنی IMM008 رو فقط خودم باید پر کنم ؟

ممنونم

دوست عزیز
    فرم 0008 فقط مخصوص مین اپلیکنت هست ، فقط در پر کردنش دقت کنید چون نیاز به این داره که با پرینتر لیزری پرینت گرفته بشه چون بارکد دار هست
    فرم اطلاعات خانوادگی هم یکی برای مین اپلیکنت و دیگری برای همسر
    این هم رفرنس
    http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5612E.pdf

Senior Member

به عنوان یک وکیل چون بحث حقوقی شده چاره ای نبود که در رابطه با اظهار نظر یکی از همکاران مطالبی رو بیان کنم.
    ایشون گفتند که در حال حاضر وزارت مهاجرت در حین رسیدگی به همه پرونده های 38 تائی است ولی اگر وزارت مهاجرت از اینکار سرباز بزنه و دادگاه وارد داستان بشه فقط در مورد شاکیان این موضوع قابل اعمال است.

1- اول از همه باید از همه کسانی که شجاعانه شکایت کردند تشکر کرد که حداقل این فشار رو بر وکیل اعمال کردند هر چند بعضی ها اعتقاد دارند که تاثیری نداشته ولی شخصا فکر میکنم حتی اگر یک درصد اینکار مفید بوده باشه جای تقدیر داره گذشته از اینکه چه کسانی بیشتر و یا کمتر ذینفع هستند. چه ایرانی چه بنگلادشی چه هندی و چه پاکستانی
    2- وزیری که میداند اصل کارش از نظر دادگاه محکوم شناخته شده هیچگاه خود را دوباره در معرض این اتهام مجدد قرار نخواهد داد چون میداند هر کس شکایت کند اتوماتیک او محکوم است.
    این مثل این می ماند دزدی را محکوم کنند و فقط اموال کسانی را پس دهند که شاکی بودند و بقیه اموال را به خودش ببخشند!
    3- بر فرض اتفاق افتادن حرف همکارم پرونده ای که به نتیجه رسیده پرونده این همکار من نیست و پرونده دیگری است که فکر میکنم توسط یکی از همکاران کانادائیم اعمال شده و بنابراین حتی اگر این حرف ایشان هم درست باشد شامل حال دوستان شاکی ایرانی نمی شود مگر اینکه انها شکایت خود رو برای رسیدن به رای به گردش بیاندازند.
    4- بر فرض درست بودن حرف همکارم هر وقت این اتفاق افتاد دوستان میتونند شکایت کنند با نتیجه ای 100 درصد مشخص! به همین سادگی . اما فکر کنم الان دارند از روی تاریخ اقدام مدیکال می دهند نه از روی شکایت
    5-اما یکی ازجنبه های غیر حقوقی : به این فکر کنید که به عنوان یک انسان اگر فقط کار کسانی رو انجام بده که ازش شکایت کردند جامعه و حزبش چی بهش میگند؟ خفت آور نیست؟

چیزهای و دلایل خیلی زیاده دیگه ای هم میشه نوشت اما همین چند تا برای رفع نگرانی کافیست.
    در ضمن جهت اطلاع دوستان من یک موکل بیشتر ندارم.
    ویرایش توسط armin54 : June 18th, 2012 در ساعت 01:38 PM

ApplyAbroad Hero

دوستان لطفا اگر کسی در این زمین تجربه داره من رو راهنمایی کنه
    من الان ایمیلی گرفتم از ورشو...چه جوری میتونم ایمیل خودم رو علاوه بر ایمیل وکیلم به پرونده ام اضافه کنم؟...ایا وکیلم باید به اطلاع اونها برسونه؟یا اگر یک درخواست بنویسم و امضا کنم و اسکن و ایمیل کنم به ورشو کافیه؟
    ممنون میشم اگر کسی این راه رو رفته یا میدونه راهنمایی کنه
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

Junior Member

دوستان عزیز سلام
    من یک سری سؤال دارم در مورد فرمهای کیپس که خیلی ممنون میشم اگر بتونین راهنماییم کنین:

۱.در فرم شماره ۵۵۶۳ که شخص متقاضی از طرف ما در کانادا باید پر کنه:
    در بخش INFORMATION REQUESTED)B) در قسمت الکترونیک فایل باید همstatus of application و هم immigration file in Canada قسمت permanent resident رو انتخاب کنیم و برای فایل نامبر هم فایل نامبر دوم را بنویسیم؟
    ۲.در فرم ۵۴۷۵ که خودمون باید پر کنیم:
    در فسمت شماره ۴ برای Client Identificationهم باید فایل نامبر دوم نوشته بشه؟
    ۳. شخصس که در کانادا می خواد برای ما اقدام کنه اون ۵ دلار رو می تونه آنلاین پرداخت کنه؟ به چه حسابی؟ من نتونستم اطلاعاتشو پیدا کنم هر چی گشتم.

من لینک صفحه فرمها رو هم گذاشتم: http://www.cic.gc.ca/english/departm.../completed.asp

پیشاپیش ممنون از کمکتون

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    من الان ایمیلی گرفتم از ورشو...چه جوری میتونم ایمیل خودم رو علاوه بر ایمیل وکیلم به پرونده ام اضافه کنم؟...ایا ویکیلم باید به اطلاع اونها برسونه؟یا اگر یک درخواست بنویسم و امضا کنم و اسکن و ایمیل کنم به ورشو کافیه؟
    تا جایی که من می دونم فقط با یک آدرس مکاتبه می کنند. یا بایید وکیل رو حذف کنی که با شما مکاتبه کنند یا منتظر فوروارد وکیل باشی .
    حالا چه هست این ایمیل؟؟؟؟ فضولیمون گل کرد
    too much love will kill you

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    من الان ایمیلی گرفتم از ورشو...چه جوری میتونم ایمیل خودم رو علاوه بر ایمیل وکیلم به پرونده ام اضافه کنم؟...ایا وکیلم باید به اطلاع اونها برسونه؟یا اگر یک درخواست بنویسم و امضا کنم و اسکن و ایمیل کنم به ورشو کافیه؟
    تا جایی که من میدونم ، فقط با یک ایمیل مکاتبه می کنند ، یعنی Master و Alternative معنی نمیده ولی دوستانی که وکیل دارند شاید تجربه متفاوتی داشته باشند که به طریقی ایمیل شخصی خودشان هم اضافه کرده باشن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)