صفحه 2839 از 5471 نخستنخست ... 18392339273927892829283028312832283328342835283628372838283928402841284228432844284528462847284828492889293933393839 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,381 تا 28,390 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

در ادامه سؤالات قبلی:
    توی فرم ۵۴۷۵ قسمت۶ :Your designated individual's contact informationباید اطلاعات شخص مورد نظر در کانادا رو بنویسیم؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    تا جایی که من می دونم فقط با یک آدرس مکاتبه می کنند. یا بایید وکیل رو حذف کنی که با شما مکاتبه کنند یا منتظر فوروارد وکیل باشی .
    حالا چه هست این ایمیل؟؟؟؟ فضولیمون گل کرد
    چیز خاصی نیست..همون ایمیل معروفه هست که به وکیلت بگو این موضوع رو با ما مطرح کنه...(یعنی گفتن برو بگو بابات بیاد..
    زیرش گفته میتونی ایمیل خودت رو include کنی..میخواستم بدونم چه جوری هست include یه درخواست بنویسم امضا کنم یا باید وکیل این کار رو بکنه
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    چیز خاصی نیست..همون ایمیل معروفه هست که به وکیلت بگو این موضوع رو با ما مطرح کنه...(یعنی گفتن برو بگو بابات بیاد..
    زیرش گفته میتونی ایمیل خودت رو include کنی..میخواستم بدونم چه جوری هست include یه درخواست بنویسم امضا کنم یا باید وکیل این کار رو بکنه
    فکر کنم باید از وکیلتون بخواهید که اینکارو بکنه و احتمال داره قبول نکنه. چون در قبال ایمیلهایی که براش میاد و به شما ارائه می کنه مثل فایل نامبر یا مدیکال(ای خدا بفرست) اقساطش رو دریافت می کنه.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    تو این قضیه هم آفیسرها با هم فرق دارند چون جواب منو دادند . خوب اگه نوشتند که قابل اضافه شدن هست فکر کنم از جانب وکیلتون باشه چون میگین شما رو به رسمیت نشناختند دیگه .
    too much love will kill you

یه سووال : ما باید فرمها و سایر مدارک را اینجا بفرستیم توی ایمیلشون که این ادرس رو داره
    Immigration
    Section/Section d'Immigration

Embassy of Canada/Ambassade du Canada
    ul. Piekna 2/8
    00-482 Warsaw,
    Poland/00-482 Varsovie, Pologne

Ph. (48 22) 584-3100,
    Fax (48 22) 584-3194

فایل اول : April 2009 ، فایل دوم : June2009 . مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 18 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 29 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 5 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 6سپتامبر ویزا:11 سپتامبر

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    دوستان خیلی وقته یه سوال داشتم. ببخشید اگه مبتدیانه است. اگه دوره مربوط به گروه ما از Feb.2008 تا Jun. 2010 ، پس تو جدول چرا تاریخ اولین اقدام کننده March 2009 هست. این یعنی اقدام کننده های قبل از اون تاریخ الان همه خیلی وقته PR گرفتن که اصلا تو گروه بحث ما وارد نشدن؟؟! ممنون میشم اگه جواب بدین.
    2 ساله که کانادا هستند
    فایل اول : April 2009 ، فایل دوم : June2009 . مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 18 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 29 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 5 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 6سپتامبر ویزا:11 سپتامبر

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

دوستان خیلی وقته یه سوال داشتم. ببخشید اگه مبتدیانه است. اگه دوره مربوط به گروه ما از Feb.2008 تا Jun. 2010 ، پس تو جدول چرا تاریخ اولین اقدام کننده March 2009 هست. این یعنی اقدام کننده های قبل از اون تاریخ الان همه خیلی وقته PR گرفتن که اصلا تو گروه بحث ما وارد نشدن؟؟! ممنون میشم اگه جواب بدین.
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴

Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison

نقل قول نوشته اصلی توسط Sara.M نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام
    من یک سری سؤال دارم در مورد فرمهای کیپس که خیلی ممنون میشم اگر بتونین راهنماییم کنین:

۱.در فرم شماره ۵۵۶۳ که شخص متقاضی از طرف ما در کانادا باید پر کنه:
    در بخش INFORMATION REQUESTED)B) در قسمت الکترونیک فایل باید همstatus of application و هم immigration file in Canada قسمت permanent resident رو انتخاب کنیم و برای فایل نامبر هم فایل نامبر دوم را بنویسیم؟
    ۲.در فرم ۵۴۷۵ که خودمون باید پر کنیم:
    در فسمت شماره ۴ برای Client Identificationهم باید فایل نامبر دوم نوشته بشه؟
    ۳. شخصس که در کانادا می خواد برای ما اقدام کنه اون ۵ دلار رو می تونه آنلاین پرداخت کنه؟ به چه حسابی؟ من نتونستم اطلاعاتشو پیدا کنم هر چی گشتم.

من لینک صفحه فرمها رو هم گذاشتم: http://www.cic.gc.ca/english/departm.../completed.asp

پیشاپیش ممنون از کمکتون

من خودم تازه با استفاده از کمک دوستان کیپس فرستادم
    1 - قسمت Electronic file و بعدش هم فقط status of an application را تیک بزنید و جلوش هم فایل نامبر و ویزا آفیستونو بنویسید و به بقیه موارد کاری نداشتهباشید.
    2- بله
    3- تو فرم 5563 صفحه اولش لینکی که بتونید $5 را پرداخت کنید نوشته
    4- توی فرم ۵۴۷۵ قسمت۶ :Your designated individual's contact informationباید اطلاعات شخص مورد نظر در کانادا رو بنویسیم؟بله

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    بله همه دوستانی در اولین روزهای دوره ما اقدام کردند الان در کانادا هستند و وزیر محترم بدون هیچ دلیلی به ناگاه بررسی وضعیت بچه های این گروه رو متوقف کرد .
    too much love will kill you

سلام، در پاسخ به ايميل به ورشو در مورد تغيير آدرس در E-CAS، پاسخی دريافت کردم که آدرسی که ما داريم آدرس صحيح شماست. اين تغيير از طرف CIC اعمال شده است. اگر هر گونه اطلاعاتی غلط است با آنها تماس بگيريد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)