در ادامه سؤالات قبلی:
توی فرم ۵۴۷۵ قسمت۶ :Your designated individual's contact informationباید اطلاعات شخص مورد نظر در کانادا رو بنویسیم؟
در ادامه سؤالات قبلی:
توی فرم ۵۴۷۵ قسمت۶ :Your designated individual's contact informationباید اطلاعات شخص مورد نظر در کانادا رو بنویسیم؟
یه سووال : ما باید فرمها و سایر مدارک را اینجا بفرستیم توی ایمیلشون که این ادرس رو داره
Immigration
Section/Section d'Immigration
Embassy of Canada/Ambassade du Canada
ul. Piekna 2/8
00-482 Warsaw,
Poland/00-482 Varsovie, Pologne
Ph. (48 22) 584-3100,
Fax (48 22) 584-3194
فایل اول : April 2009 ، فایل دوم : June2009 . مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 18 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 29 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 5 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 6سپتامبر ویزا:11 سپتامبر
فایل اول : April 2009 ، فایل دوم : June2009 . مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 18 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 29 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 5 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 6سپتامبر ویزا:11 سپتامبر
دوستان خیلی وقته یه سوال داشتم. ببخشید اگه مبتدیانه است. اگه دوره مربوط به گروه ما از Feb.2008 تا Jun. 2010 ، پس تو جدول چرا تاریخ اولین اقدام کننده March 2009 هست. این یعنی اقدام کننده های قبل از اون تاریخ الان همه خیلی وقته PR گرفتن که اصلا تو گروه بحث ما وارد نشدن؟؟! ممنون میشم اگه جواب بدین.
فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison
من خودم تازه با استفاده از کمک دوستان کیپس فرستادم
1 - قسمت Electronic file و بعدش هم فقط status of an application را تیک بزنید و جلوش هم فایل نامبر و ویزا آفیستونو بنویسید و به بقیه موارد کاری نداشتهباشید.
2- بله
3- تو فرم 5563 صفحه اولش لینکی که بتونید $5 را پرداخت کنید نوشته
4- توی فرم ۵۴۷۵ قسمت۶ :Your designated individual's contact informationباید اطلاعات شخص مورد نظر در کانادا رو بنویسیم؟بله
سلام، در پاسخ به ايميل به ورشو در مورد تغيير آدرس در E-CAS، پاسخی دريافت کردم که آدرسی که ما داريم آدرس صحيح شماست. اين تغيير از طرف CIC اعمال شده است. اگر هر گونه اطلاعاتی غلط است با آنها تماس بگيريد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)