صفحه 920 از 1254 نخستنخست ... 4208208709109119129139149159169179189199209219229239249259269279289299309701020 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,191 تا 9,200 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی تهران

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

قابل توجه دوستان منتظر ویزای آنکارایی که به سفارت مراجعه کردن ولی موفق نشدن برن داخل و فقط نامه ازشون قبول کرده بودن:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...ht=#post775667
    خوبه که تمام پست های ghavam رو بخونید که قشنگ موضوع دستتون بیاد.
    ایشالا که خبرای خوب تو راهه.
    rzf جونم بلیت رو زودتر بخر!

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    باسلام
    یک سوال!!! اگر از این طریق فایلمون رو پیگیری کنیم ممکنه وکیلمون بفهمه که شخصا پیگیری کردیم؟ و یا اصلا به اینجور سوالات از این طریق پاسخ میدهند؟؟ ممنونم
    کسی خبردار نمیشه
    ویرایش توسط mo_eini : June 19th, 2012 در ساعت 10:13 AM
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    کسی خبردلر نمیشه
    ميشه يكمي بيشتر در مورد اين پورتال توضيح بدين. من وكيل دارم چند وقت پيش هم به بهونه فايل نامبري كه با B شروع ميشه و يه شماره اش كمه يه ايميل فرستاد برام با كلي اصرار من توش هم گفت كه موكلم نمي تونه استتوس رو چك كنه. اينام فقط فايل نامبر رو اصلاح كردند هيچي نگفتند.
    موضوع اينه كه وكيلم ميگه دير نشده الان زوده براي پيگيري
    حالا من هنوز اينپراسس واقعي هم نشدم. ميتونم از اين طريق پيگيري كنم و كلا چي بگم كه زياد بد نباشه و جوابي بهم بدن

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    ميشه يكمي بيشتر در مورد اين پورتال توضيح بدين. من وكيل دارم چند وقت پيش هم به بهونه فايل نامبري كه با B شروع ميشه و يه شماره اش كمه يه ايميل فرستاد برام با كلي اصرار من توش هم گفت كه موكلم نمي تونه استتوس رو چك كنه. اينام فقط فايل نامبر رو اصلاح كردند هيچي نگفتند.
    موضوع اينه كه وكيلم ميگه دير نشده الان زوده براي پيگيري
    حالا من هنوز اينپراسس واقعي هم نشدم. ميتونم از اين طريق پيگيري كنم و كلا چي بگم كه زياد بد نباشه و جوابي بهم بدن
    شما بهتره درخواست کیپس بدی تا شماره فایل نامبر اصلیت رو بدست بیاری (چون حتما برای استفاده از این روش باید فایل نامبر داشته باشی) و بتونی بفهمی در پروندن چی میگذره .احتمالا ایشون برای حق الوکاله گروکشی کرده است.
    2014

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    شما بهتره درخواست کیپس بدی تا شماره فایل نامبر اصلیت رو بدست بیاری (چون حتما برای استفاده از این روش باید فایل نامبر داشته باشی) و بتونی بفهمی در پروندن چی میگذره .احتمالا ایشون برای حق الوکاله گروکشی کرده است.
    الان هر دو فايل نامبر رو دارم هم با e هم با b.
    توي ايميلي كه از ورشو اومد فايل نامبر b رو اصلاح شده برام فرستادند. اگر چه با هيچكدوم مدتيه كه نمي تونم ايكيس رو چك كنم. حق الوكاله كه دو قسطش رو پرداخت كردم قسط آخر هم موقع مديكال هست.
    باز هم به نظرتون درخواست كيپس بدم؟ يعني با اين دو تا فايل نامبر نميتونم پيگيري كنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    الان هر دو فايل نامبر رو دارم هم با e هم با b.
    توي ايميلي كه از ورشو اومد فايل نامبر b رو اصلاح شده برام فرستادند. اگر چه با هيچكدوم مدتيه كه نمي تونم ايكيس رو چك كنم. حق الوكاله كه دو قسطش رو پرداخت كردم قسط آخر هم موقع مديكال هست.
    باز هم به نظرتون درخواست كيپس بدم؟ يعني با اين دو تا فايل نامبر نميتونم پيگيري كنم؟
    پس مشکلی ندارید و راحت می تونید پیگیری کنید.اگر این پروسس شده بودید می توانستید با کیپس امتیازاتتون را بینید و لی قبل از اون زیاد مفید نیست.
    2014

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام
    لطف میکنید شماره پست رو اعلام کنید . ممنونم
    سلام، در ضمن من چک کردم دیدم که جواب از این طریق می تونه قانونا تا 28 روز کاری طول بکشه. خوب و بدش منطورم نیست فقط جهت اطلاعات گفتم.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshi نمایش پست ها
    قابل توجه دوستان منتظر ویزای آنکارایی که به سفارت مراجعه کردن ولی موفق نشدن برن داخل و فقط نامه ازشون قبول کرده بودن:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...ht=#post775667
    خوبه که تمام پست های ghavam رو بخونید که قشنگ موضوع دستتون بیاد.
    ایشالا که خبرای خوب تو راهه.
    rzf جونم بلیت رو زودتری بخر!
    مرسی دوست عزیز .ماهم قصد داریم بخریم ان شاا... درست بشه.مدیکال ما 10 روز دیگه باطل میشه!!!!

عجب سکوتیه!! خدا به خیر کنه. واقعا اونهای که بهشون گفته بودن هفته دیگه خبرتون می کنیم؛ هم بی خبرند؟ عجیبه والا.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط masoodmolan نمایش پست ها
    عجب سکوتیه!! خدا به خیر کنه. واقعا اونهای که بهشون گفته بودن هفته دیگه خبرتون می کنیم؛ هم بی خبرند؟ عجیبه والا.
    masood جان

فکر میکنم دیگه کسی انرژی پیگیری و استرس نداره دیگه . همه خسته شدن فکر کنم یک مدت دیگه کم کم این داستانها رو فراموش کنیم و بچسبیم به زندگیمون... امروز به وکیلم میگم CAIPS بگیرم؟ میگه هنوز زوده کمی صبور باشید!!!! جالبه به خدا...