صفحه 130 از 179 نخستنخست ... 3080120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,291 تا 1,300 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

اول مدارکی که باید آماده بشه (شاید این بحث در پاسخهای قبلی بارها تکرار شده باشه!)

شما باید 2 دسته مدارک آماده کنید که ترتیب قرارگیری اونها مهمه:

= دسته ی اول

1
    - اصل فرم درخواست اقامت همراه با عکس
    * تایپی یا دست نویس بودن فرم فرقی نداره. (لازم نیست که بگم اگه دستنویس هست حداقل خوش خط باشه!)
    * صفحه ی اول، کادر بالا قسمتی برای امضا هست که من امضا کرده بودم ولی مسئول باجه بهم گفت که نباید امضا میکردی! (شاید منظورش این بوده که باید در حضور خودشون اون قسمت امضا بشه)
    *عکس رو به فرم درخواست نچسبونید! (میتونید با یه گیره کاغذ به فرم درخواست الصاق کنید)
    *مشخصات عکس یکی از موارد مهم هست که حتماً باید رعایت بشه (مشخصات عکس در یک فایل در انتهای این پاسخ ضمیمه هست). بعنوان مثال سایز عکس باید در ابعاد 3.5 در 4.5 سانتیمتر باشه که اگه مثل من حساس هستین میتونین خودتون با کاتر حاشیه های سفید عکس رو برش بدین تا سایز دقیقاً رعایت بشه. فاصله ی بین مرکز چشمها حداقل 8 میلیمتر و ترجیحاً 10 میلیمتر. اندازه کل سر هم از 36 میلیمتر بیشتر نشه و ...
    * صفحه ی دوم در قسمت آدرس فعلی شما، علاوه بر آدرس به زبان آلمانی، به زبان فارسی هم باید نوشته بشه و همچنین در قسمت شماره تلفن یک شماره موبایل هم باید ذکر بشه. (این دو مورد رو من ننوشته بودم که همونجا ازم خواستن توی هر دو نسخه بنویسم)

2- اصل پذیرش دانشگاه اتریشی
    * نسخه ی اصل که با پست بدستتون رسیده!

3- اصل مدرک تامین مالی
    * متاسفانه در این مورد هیچ جا بصورت کتبی و دقیق نوشته نشده ولی بر اساس تجربیات سایرین باید موارد زیر رعایت بشه:
    الف- حساب ارزی و مبلغ 10000 یورو به نام خود شخص باید باشه. (نمونه گواهی در انتهای پاسخ ضمیمه هست)
    ب- گواهی بصورت لاتین صادر شده و مهر برجسته داشته باشه. (در گواهی مبلغ به یورو نوشته شده باشه؛ نوشتن موجودی به ریال و بعد ذکر نرخ تبدیل ارز در پایین آن، برای سفارت ارزشی ندارد!)
    ج- داشتن swift کد (از مشخصات بانکی) که در برگه گواهی درج شده باشه، دولتی یا خصوصی بودن بانک، حداکثر زمان سپری شده از تاریخ صدور گواهی تا تحویل به سفارت و ارائه ریزپرینت از حساب بانکی جز مواردی هستن که من در صحت و لزوم آنها اطمینانی ندارم!
    * من علاوه بر گواهی بانکی 10000 یورویی، یه ریز گردش 3ماهه از یک حساب ریالی، بصورت لاتین و بدون مهر برجسته تحویل دادم. (و نتونستم سوال کنم که آیا این پرینت حساب لازم بود یا نه؟!)

4- مدرکی دال بر محل اقامت در اتریش
    * من پرینت فایلهای confirmation و residence contract (صفحه ی آخر رو امضا کردم) که با ایمیل از طرف OeAD بدستم رسیده بود، برای این قسمت در نظر گرفتم.

5- اصل مدارک ترجمه شده: شناسنامه (تمام صفحات)، گواهی عدم سوپیشینه، قباله ازدواج
    * ترجمه به زبان آلمانی یا انگلیسی (ترجیحاً آلمانی) با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه.

6- کپی از تمامی صفحات گذرنامه
    * صفحه ی اول گذرنامه، در محل مربوطه حتماً امضا شود و بعد کپی بگیرید.
    * از تمامی صفحات حتی صفحات سفید کپی گرفته شود.

= دسته ی دوم مدارک

1- کپی فرم درخواست اقامت با عکس (یعنی علاوه بر عکسی که در دسته اول مدارک استفاده میشه یه عکس دیگه با گیره به کپی فرم درخواست الصاق کنید!)
    2- کپی پذیرش دانشگاه اتریشی
    3- کپی مدرک تامین مالی
    4- کپی مدرکی دال بر محل اقامت در اتریش
    5- کپی مدارک ترجمه شده (شناسنامه، گواهی عدم سوپیشینه، قباله ازدواج)
    6- کپی از تمامی صفحات گذرنامه

توضیحات:
    * این دو دسته ی مدارک رو با همین ترتیب آماده کنید. میتونید با یه گیره بزرگ کاغذ هر دسته رو بهم نگه دارید
    * فراموش نشه که جمعاً دو سری کپی از صفحات گذرنامه و 2 عدد عکس برای این دو دسته احتیاج هست!
    * پول! هزینه ی تایید هر کدوم از مدارک ترجمه شده (شناسنامه - گواهی عدم - قباله ازدواج) به میزان 40 یورو هست. و هزینه ی درخواست اقامت دانشجویی 80 یورو. میتونید این هزینه ها رو با یورو پرداخت کنید یا به ریال. چک پول 50000 تومانی به شرط سالم بودن و نداشتن چسب و پارگی مورد قبوله. اسکناسهای مختلف (10 هزار، 5هزار، 2هزار و ...) هم داشته باشید که با مشکل نبود پول خورد روبرو نشید.
    * پاسپورت و بیمه در این مرحله دریافت نمیشه! (ولی فکر نکنم ضرر داشته باشه اگه پاسپورت همراهتون باشه! من که تقریباً کل زندگیم بهمراه یک کپی و یه کپی از کپی ها با خودم بردم!!!)

فایل اول - مشخصات عکس
    فایل دوم - نمونه گواهی بانکی

پست بعدی در مورد تجربیات مکانی و زمانی سفارت مینویسم! (که یه وقت مثل من 4:30 صبح پا نشین برین!!!)

Junior Member

سلام

من امروز با سفارت تماس گرفتم که در مورد گواهی بانکی سوال کنم چون بانک من تو گواهی مبلغ ریالی رو زده و معادل یورویی اون رو ! و گفتن به هیچ وجه نمیشه! ضمناً یه خبر خیلی مهمتر اینکه بهم گفت دیگه نمیتونید سرتون رو بندازید پایین بیاید برای درخواست ویزا و باید وقت قبلی بگیرید! منم گفتم دوستام بدون وقت اومدن و اون هم گفت چند روزه قانون رو عوض کردیم! و نکته جالب ترش میدونید چیه؟ به من برای 9 مرداد وقت داد! هرچی اصرار و التماس کردم هم جلو تر نداد و عصبانی شد! اینجوری به این ترم نمیرسم ، قرارداد خوابگاهم رو چیکار کنم؟ بندازم عقب یا ......

آخه چرا اینقدر کاراشون بی حساب کتابه!

Senior Member mas0o0ud آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering , IAUT

نقل قول نوشته اصلی توسط Noraz نمایش پست ها
    سلام

من امروز با سفارت تماس گرفتم که در مورد گواهی بانکی سوال کنم چون بانک من تو گواهی مبلغ ریالی رو زده و معادل یورویی اون رو ! و گفتن به هیچ وجه نمیشه! ضمناً یه خبر خیلی مهمتر اینکه بهم گفت دیگه نمیتونید سرتون رو بندازید پایین بیاید برای درخواست ویزا و باید وقت قبلی بگیرید! منم گفتم دوستام بدون وقت اومدن و اون هم گفت چند روزه قانون رو عوض کردیم! و نکته جالب ترش میدونید چیه؟ به من برای 9 مرداد وقت داد! هرچی اصرار و التماس کردم هم جلو تر نداد و عصبانی شد! اینجوری به این ترم نمیرسم ، قرارداد خوابگاهم رو چیکار کنم؟ بندازم عقب یا ......

عجب؟ نگقتید دانشجو هستید؟ چون من هفته پیش که اونجا بودم دانشجو ها بدون نوبت بودن و کسانی که دعوت نامه داشتند و میخواستن برن به فک و فامیل سر بزنن باید وقت میگرفتن.

Junior Member

سلام به همه دوستان

خواهش می کنم یکی جواب منو سریع بده می خوام بدونم تاریخ خروج توی ویزا D خودشون مشخص می کنند یا ما توی فرم تاریخ درج می کنیم ؟؟؟؟؟؟

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط panis نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

خواهش می کنم یکی جواب منو سریع بده می خوام بدونم تاریخ خروج توی ویزا D خودشون مشخص می کنند یا ما توی فرم تاریخ درج می کنیم ؟؟؟؟؟؟
    از زمان صدور ویزا شما 4 ماه فرصت داری به اتریش بری وگرنه کل مراحل رو دوباره از اول باید طی کنی-تو ویزا هم مهلت تاریخ درج شده و توی فرم هم شما تاریخ خروجت رو مینویسی (بستگی بخودت داره کی بلیط بگیری).

نقل قول نوشته اصلی توسط Noraz نمایش پست ها
    سلام

من که همین امروز اونجا بودم و نوبتی هم نداشتم! نمیدونم چرا همچین حرفی زده و منظورش چی بوده :|
    احتمالاً حسابتون ریالی هست که بانک مبلغ رو اینجوری زده، درسته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط panis نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

فقط نمیدونم چرا هیچ جا گزینه ای ندیدم برا اینکه تاریخ خروج رو بزنیم؟! من پیدا نکردم یا اینکه شما منظورتون چیز دیگه ای هست که متوجه نشدم!

با سلام

من چند تا سوال داشتم
    گواهی سو پیشینه از زمان صدور تا تحویل نباید بیش از یک ماه گذشته باشه؟
    آیا برای دکترا هم پذیرش دانشگاه تا 3 ترم معتبره یا اون برای لیسانس فوق لیسانسه؟
    من بعد از 9 ماه تازه استاد راضی کردم و منتظرم پذیرش بیاد
    استاد ه هم گفته ترم از اکتبر ه روند اداری دانشگاه هم که قربونش برم خیلی طول می کشه
    ویزا هم که زیر 6 ماه نمی دن نه؟
    حالا من 3 ماه تا اکتبر وقت دارم
    رشته: صنایع غذایی
    تاریخ تحویل مدارک به سفارت : 19 مرداد

نقل قول نوشته اصلی توسط sunflower2010 نمایش پست ها
    با سلام

من چند تا سوال داشتم
    گواهی سو پیشینه از زمان صدور تا تحویل نباید بیش از یک ماه گذشته باشه؟
    آیا برای دکترا هم پذیرش دانشگاه تا 3 ترم معتبره یا اون برای لیسانس فوق لیسانسه؟
    من بعد از 9 ماه تازه استاد راضی کردم و منتظرم پذیرش بیاد
    استاد ه هم گفته ترم از اکتبر ه روند اداری دانشگاه هم که قربونش برم خیلی طول می کشه
    ویزا هم که زیر 6 ماه نمی دن نه؟
    حالا من 3 ماه تا اکتبر وقت دارم
    طبق گفته ها و شنیده ها، گواهی عدم سوپیشینه بعد از ترجمه تا 6 ماه اعتبار داره. ولی خب بهتره بدون ریسک این کار از آخرین اولویت ها باشه که زیاد از تاریخش نگذره. و باز هم طبق تجارب بقیه گواهی رو آگاهی خیلی سریعتر از پلیس+10 صادر میکنه. و طبق تجربه ی خودم اگه از طریق پلیس+10 اقدام کردین و نتیجه با پست بدستتون نرسید به احتمال خـــــــــیلی زیاد توی یکی از مراکز پستی انتظار شما رو میکشه! پس با رسید برید همون مرکز پلیس+10، یه پرینت از روند صدور سو پیشینه بهتون میده که آخرش شماره ی 20 رقمی مرسوله پیشتاز درج شده، برید تو سایت رهگیری مرسوله پستی و جستجو کنید ببینید کجا گیر کرده و شخصاً از اون مرکز پستی گواهی رو تحویل بگیرید.

در مورد ویزا که اگه مدارک مشکلی نداشته باشه حداکثر 6 ماه ممکنه بشه؛ ولی یک ماه و نیم هم زمانی بوده که دوستان برای ویزا بیشتر منتظر نبودن. معمولش هم که حدود 2 الی 4 ماه هست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mas0o0ud نمایش پست ها
    عجب؟ نگقتید دانشجو هستید؟ چون من هفته پیش که اونجا بودم دانشجو ها بدون نوبت بودن و کسانی که دعوت نامه داشتند و میخواستن برن به فک و فامیل سر بزنن باید وقت میگرفتن.

چرا گفتم و اون هم حرف خودش رو تکرار کرد! و گفتم که دوستام تا چند روز پیش بدون نوبت اومدن اونم گفت این قانون جدیده! حالا باید هفته دیگه برم حضوری ببینم چی میگن!