صفحه 20 از 66 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 657

موضوع: University of North Carolina Charlotte

Junior Member

پیش فرض پاسخ : University of North Carolina Charlotte

سلام به همه

2 تا سوال واسه من پیش اومده و کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

واسه واکسن کزاز دیفتری سیاه سرفه دانشگاه سه دوز خواسته با توضیحات زیر:

Diphtheria, tetanus and pertussisThree doses. One must have been within the past 10 years. Those individuals enrolling in college or university for the first time on or after July 1, 2008 must have had three doses of tetanus/diphtheria toxoid and a booster dose of tetanus/diphtheria/pertussis vaccine if a tetanus/diphtheria toxoid or tetanus/diphtheria/pertussis vaccine has not been administered within the past 10 years.
    الان من فقط یه "بوستر تی-دی" زدم، الان یعنی چی؟!! باید سه دوز "تی-دی" میزدم (یا بزنم)؟!

من ام-ام-آر را 16 آذر 20 تومان زدم، واسه مننژیت ام که خوبه بزنید برید حلال احمر تو کوچه مهدی زاده-کارگر جنوبی (200 متر پایین تر از انقلاب) (16500)

Junior Member

سوال دوم ام اینکه دانشگاه تو فرم تست پوستی سل را توصیه کرده (PPD تو required ها نیست)

اما تو سایت healthcenter تو سوالات متداولش زده لازمه واسه اینترنشنال ها!! کسی میدونه قضیه چیه و کجا تهران میشه این تست و داد؟ از هرگونه پاسخ استقبال میشه :-)

3. Do I need a TB skin Test?

Most international students and students who have traveled abroad in the past five years are required to have a TB skin test within the past 12 months.

[QUOTE=apyfrd;779707]سوال دوم ام اینکه دانشگاه تو فرم تست پوستی سل را توصیه کرده (PPD تو required ها نیست)

اما تو سایت healthcenter تو سوالات متداولش زده لازمه واسه اینترنشنال ها!! کسی میدونه قضیه چیه و کجا تهران میشه این تست و داد؟ از هرگونه پاسخ استقبال میشه :-)

من تو يكي از اين فروم ها خوندم كه مثل اينكه تست پوستي سل ايران رو قبول ندارن و بايد همون جا انجام بديد.اگر چيز جديدي پيدا كرديد ما رو هم در جريان بذاريد

Junior Member

بازه بزرگ نداریم :-)
    ما منتظره ویزاییم هنوز، اونم ارمنستان که اگه لطف کنه تمیز کنه، اینقدر دیر تمیز می کنه!
    Be careful what you wish for

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

شارلوت یک جلسه Orientation داره که اون رو باید باشی، پروازت رو برای قبل اون باید بگیری. از سه روز قبل اورینتیشن شروع کن تا زمانی که انتظار داری به شکل متوسط کلیر شی و بگو این بازه رو سرچ کنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط apyfrd نمایش پست ها
    بازه بزرگ نداریم :-)
    ما منتظره ویزاییم هنوز، اونم ارمنستان که اگه لطف کنه تمیز کنه، اینقدر دیر تمیز می کنه!
    واقعا که!!!

Junior Member

دانشگاه تست پوستی سل (PPD) ایران را قبول داره

نقل قول نوشته اصلی توسط apyfrd نمایش پست ها
    دانشگاه تست پوستی سل (PPD) ایران را قبول داره
    حالا این تست جز ضروریات هست یا نه؟ فکر نکنم لازم باشه

Junior Member

Lightbulb پاسخ : University of North Carolina Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط more نمایش پست ها
    حالا این تست جز ضروریات هست یا نه؟ فکر نکنم لازم باشه
    توی فرمی که دانشگاه داده فقط توصیه شده (مثل مننژیت). اما تو سایت دانشگاه زده:

3. Do I need a TB skin Test?ا
    Most international students and students who have traveled abroad in the past five years are required to have a TB skin test within the past 12 months. http://studenthealth.uncc.edu/immuni...unization-faqs

And if your TB skin test result is possitive you will need a chest X-ray and treatment, so... go figure
    ویرایش توسط apyfrd : July 5th, 2012 در ساعت 11:58 AM

Junior Member

بچه ها من پس از کش و قوس های فراوان انگار دارم شارلوتی میشم. الکی یک سال از عمرمونو گذاشتیم سر کانادا. چند سوال: 1- برای کی باید اونجا باشیم؟ من عمران هستم کی باید برم؟ اورینتیشن کیه؟ 2- کسی عمران نیست؟؟ 3- این آزمایش هایی که اینجا نوشتین اینا چیه؟ اینا مال دانشگاهه یا مال سفراته؟ چیه جریان اینا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط pooya_3a نمایش پست ها
    بچه ها من پس از کش و قوس های فراوان انگار دارم شارلوتی میشم. الکی یک سال از عمرمونو گذاشتیم سر کانادا. چند سوال: 1- برای کی باید اونجا باشیم؟ من عمران هستم کی باید برم؟ اورینتیشن کیه؟ 2- کسی عمران نیست؟؟ 3- این آزمایش هایی که اینجا نوشتین اینا چیه؟ اینا مال دانشگاهه یا مال سفراته؟ چیه جریان اینا؟
    سلام به سلامتی، والا تو I20 ما زدن ۲۰ آگوست باید اونجا باشیم این جریان اورینتیشن رو هم از تو سایت دانشگاه چک کنید باید ثبت نام کنید،۱۷ و ۱۸ آگوست هست،اینا که میبینین آزمایش نیست،واکسن های لازم برای دانشگاه هست،که باید قبل رفتن اینجا بزنید و کارت بین الملل بگیرید،یک فرم مخصوص هم دانشگاه داره که باید توسط انستیتو پاستور پر شه(همونجا کارت واکسیناسیون بین المللی هم میده)

http://graduateschool.uncc.edu/futur...ts/orientation
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    ویرایش توسط more : July 8th, 2012 در ساعت 04:12 PM