صفحه 926 از 1254 نخستنخست ... 4268268769169179189199209219229239249259269279289299309319329339349359369761026 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,251 تا 9,260 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

با سلام به تمام دوستان خوبم !
    می خواستم نظرتون و در مورد اینکه به آنکارا ایمیل بزنم و در مورد پروندم بپرسم و بدونم.؟؟؟
    و سوال دوم اینکه پیگیری از طریق پرتال و چطوری می بینین...؟و اینکه به چه صورت جواب میدن؟بازم کلیشه ای یا اطلاعات کمی جزئی تر است؟
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    با سلام به تمام دوستان خوبم !
    می خواستم نظرتون و در مورد اینکه به آنکارا ایمیل بزنم و در مورد پروندم بپرسم و بدونم.؟؟؟
    و سوال دوم اینکه پیگیری از طریق پرتال و چطوری می بینین...؟و اینکه به چه صورت جواب میدن؟بازم کلیشه ای یا اطلاعات کمی جزئی تر است؟
    سلام... تحویل مدارک شما 2010 هست یا 2011؟
    اگر 2010 هست حتما ایمیل بزن در ضمن اگر نماینده نداری لازم نیست از پورتال استفاده کنی. در واقع آدرسشون یکی است ولی پورتال نیاز به "ساین این " داره.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Senior Member KavehKaveh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MBA - University of Toronto

سلام به همه دوستان...

مدتی هست که به دنبال سایتی - فایلی - متنی ، چیزی میگشتم که یک نفر که قبلا وارد تورنتو / کانادا شده بخشی از تجاربش رو نوشته باشه ، حدودا ذهن آدم آماده بشه که با چه چیزهایی مواجه میشه ، چه فرم ها و مدارکی رو باید بگیره و چه مراحل قانونی رو باید طی کنه...
    من به شدت در این زمینه ها اطلاعاتم کم هست و نیاز به کسب تجربه عزیزان دارم...

متشکرم
    تازه تصمیم گرفتین -کانادا- اپلای کنین؟ دوست دارین ببینین رشته شما در کدوم دانشگاه های -کانادا- ارائه میشه؟
    1. این پست برای شروع
    2. این سایت برای جستجو بین تمام دانشگاه ها

Junior Member

سلام دوستان عزیز، من چندروز پیش یه ایمیل زدم به ورشو که اگه حاضر شد ویزام بگین بیام بگیرم، دیروز جواب دادن مراحل پایانی هست و میتونی بیای بگیری!!ولی الان نمیدونم اگه برم سفارت لهستان به من و همسرم ویزا میدن یا نه میگن یکی باید بره...که ما میخوایم هردو باهم بریم و چون هزینه زیاد میشه اگه بخوایم برگردیم از همون طرف بریم تورنتو. شما پیشنهاد یا نظری دارین؟
    کد رشته 0811 دریافت مدارک در کانادا 10 می2011،فایل نامبر 17 جون،دریافت مدارک در ویزا آفیس 17 جولای،نامه از ورشو 28 آگست، این پروسس 9سپتامبر،مدیکال 13فوریه،رسید مدیکال در لندن23 فوریه،آپدیت مدارک و فرمها 4 آپریل،آپدیت مدارک9 می،کپی پاسپورت و تکمن مالی28می،صدور ویزا2 آگوست 2012

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط KavehKaveh نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان...

مدتی هست که به دنبال سایتی - فایلی - متنی ، چیزی میگشتم که یک نفر که قبلا وارد تورنتو / کانادا شده بخشی از تجاربش رو نوشته باشه ، حدودا ذهن آدم آماده بشه که با چه چیزهایی مواجه میشه ، چه فرم ها و مدارکی رو باید بگیره و چه مراحل قانونی رو باید طی کنه...
    من به شدت در این زمینه ها اطلاعاتم کم هست و نیاز به کسب تجربه عزیزان دارم...

متشکرم
    دوست عزیزم سلام
    لینک زیر تا حدودی بهتون کمک میکنه تا اطلاعاتی که میخواهید بدست آورید ولی من پیشنهاد میکنم به دوستانی که تجربیات خودشون را در لینک زیر به اشتراک گذاشتند مکاتبه کنید حتما کمکتون میکنند. موفق باشید دوست عزیز

راهنمای روزهای اول برای تازه واردین به كانادا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Project Management & Construction-Tehran University

سلام دوست عزیز (zmm)
    امکانش هست متن ایمیل ورشو رو دقیقا بگید چی بود؟ با تشکر
    App received 6 May 11 / PER 17 Jun 11 / RBVO 6 Jul 11 / Warsaw AOR 19 Aug 11 / Processing started 9 Sep 11/ Medical request 3 Apr 12/ Medical receipt in eCAS 5 May 12/Copy Passport & ... 5 Jun 12/Passport request 27 Jul 12 -NOC:2151

نقل قول نوشته اصلی توسط zmm نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز، من چندروز پیش یه ایمیل زدم به ورشو که اگه حاضر شد ویزام بگین بیام بگیرم، دیروز جواب دادن مراحل پایانی هست و میتونی بیای بگیری!!ولی الان نمیدونم اگه برم سفارت لهستان به من و همسرم ویزا میدن یا نه میگن یکی باید بره...که ما میخوایم هردو باهم بریم و چون هزینه زیاد میشه اگه بخوایم برگردیم از همون طرف بریم تورنتو. شما پیشنهاد یا نظری دارین؟
    دوست عزیز

من چند وقت پیش با سفارت لهستان در تهران صحبت کردم و ایشان گفتند که با نامه ای که از ورشو دریافت کردید بیاید ویزاتون رو بگیرید و بقیه مدارک تکمیلی که در سایت سفارت هست ویزا رو صد در صد میدن ولی اینکه فقط به یک نفر میدن یا به همراه هم ویزا میدن راستش من چیزی نپرسیدم و خوب اونها هم چیزی نگفتند ولی این حالتی که خودتون فرمودید که از همان طرف هم برید کانادا هم از نظر اقتصادی پیشنهاد خوبیه و هم اگر بلیط و مدارک اقامت موقتتون رو نشون بدید و توجیهشون کنید که از اون طرف خواهید رفت کانادا بعید میدونم بهتون ویزا ندن . موفق باشید.

http://www.teheran.polemb.net/?docum...29165ecdcedaab

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi81s نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز (zmm)
    امکانش هست متن ایمیل ورشو رو دقیقا بگید چی بود؟ با تشکر
    This refers to your application for permanent residence in Canad a .

We are now in the final stages of processing of your application.
    You can submit your passport in person at the Embassy of Canada in Warsaw . You must submit your original passport and the original passport of each accompanying family member. The passports must have a minimum validity of 6 months. You must also submit 2 photos for yourself and each accompanying family member; see the attached instructions.

و درادامه ساعات مراجعه به سفارت. که البته فایل ضمیمه رو که مشخصا عکس هست نفرستاد و منم دیگه روم نمیشه بخوام ایمیل بزنم بپرسم اگه کسی اینجا میدونه ممنون میشم کمک کنه.
    کد رشته 0811 دریافت مدارک در کانادا 10 می2011،فایل نامبر 17 جون،دریافت مدارک در ویزا آفیس 17 جولای،نامه از ورشو 28 آگست، این پروسس 9سپتامبر،مدیکال 13فوریه،رسید مدیکال در لندن23 فوریه،آپدیت مدارک و فرمها 4 آپریل،آپدیت مدارک9 می،کپی پاسپورت و تکمن مالی28می،صدور ویزا2 آگوست 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط zmm نمایش پست ها
    This refers to your application for permanent residence in Canad a .

We are now in the final stages of processing of your application.
    You can submit your passport in person at the Embassy of Canada in Warsaw . You must submit your original passport and the original passport of each accompanying family member. The passports must have a minimum validity of 6 months. You must also submit 2 photos for yourself and each accompanying family member; see the attached instructions.

و درادامه ساعات مراجعه به سفارت. که البته فایل ضمیمه رو که مشخصا عکس هست نفرستاد و منم دیگه روم نمیشه بخوام ایمیل بزنم بپرسم اگه کسی اینجا میدونه ممنون میشم کمک کنه.
    تاریخ‌های شما، مخصوصن مراحل آخرش خیلی شبیه ماست
    از ما هم دقیقن 4 اپریل آپدیت خواسته بودن و جزو این آپدیت‌ها گواهی تمکن مالی هم بود
    به نظرم بد نباشه ما هم به وکیلمون بگیم تا یکی دو هفته دیگه یه ایمیل بزنه، شاید ویزای ما هم آماده باشه
    البته ما تا بخوایم کارهامون رو جمع کنیم و بریم 2-3 ماهی کار داریم، ولی اقلن آدم تکلیفش معلوم می‌شه

هم فرومی های عزیز

با توجه به اینکه هممون کپی پاسپورت هامون رو موقع ارسال Aplication هامون دادیم ، فکر میکنید علت اصلی درخواست کپی صفحه اول پاسپورت چیه به همراه بقیه ی آپدیت ها؟؟