صفحه 16 از 17 نخستنخست ... 67891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 167

موضوع: زندگی در جوهور

پیش فرض پاسخ : زندگی در جوهور

سلام من برای تحصیل نمیخوام برم جوهور شنیدم طبیعت قشنگی داره اگه بخوام برا 2ماه اونجا برا استراحت برم به نظر شما چقدر باید هزینه بکنم یه خونه بگیرم نه اتاق جای خوبم باشه هزینه اش حدودا چقدر میشه واگه کسی را داشته باشید که از خردادماه تا آخر مرداد هم اجاره بده خونه شو بهم معرفی کنید ممنون میشم
    با عرض معذرت من جای سوال تو قسمت جواب پست کردم
    ویرایش توسط alireza1501 : April 29th, 2012 در ساعت 04:51 PM

Junior Member

سلام میشه 1 نفر درباره ی زندگی در جوهور هزینه ها هزینه خوابگاه و هزینه خوردو خوراک برای 1 نفر بگه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط bam_tobe_su نمایش پست ها
    سلام دوست گرامی
    عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه دیر جواب شما رو میدم. این جدولی که شما تهیه کردید خیلی دقیق هستش. کاملا با اونچه من در اسکودای دیدم مطابقت داره.
    اما دیدم که به دلیل گران شدن هزینه خوابگاه دانشجویان زیادی اقدام به اجاره منزل به صورت مشترک کرده اند که در نتیجه از خوابگاه ارزان تر تمام میشه.
    با خریدن موتور هم میشه هزینه ی رفت و آمد رو کم کرد. اینجا دانشجویان موتور با ماشین تهیه میکنند و بعد از تحصیل اون رو میفروشند.

در مورد هزینه ی خوراک در دانشگاه رستوران ترکی هست که با ۷ رینگیت یه خوراک خوب میده. اکثر مشتری های این رستوران ایرانی ها هستن. اما اگر خودتون خوراک رو در منزل تهیه کنید ارزونتر میشه.
    مثلا میشه گوشت رو به جای جاسکو از بازار هفتگی خرید. میشه از این که شما فرمودید کمی اقتصادی تر هم بود

بچه هایی هستن که در منزل ایر کاندیشن دارن اما اصلا ازش استفاده نمیکنند تا مصرف انرژی رو به کمترین حد برسونند.
    سلام مطمئن هستید که هزینه ها اینقدر میشه ؟ چون من که همراه با خانواده در کوالا لامپور هستم تقریبا ماهانه خرج 4 نفر به 2000 رینگت به زور میرسه با یه خونه 3 خوابه ؟ فکر کنم کمی زیاد هست

نقل قول نوشته اصلی توسط maziyark1 نمایش پست ها
    سلام مطمئن هستید که هزینه ها اینقدر میشه ؟ چون من که همراه با خانواده در کوالا لامپور هستم تقریبا ماهانه خرج 4 نفر به 2000 رینگت به زور میرسه با یه خونه 3 خوابه ؟ فکر کنم کمی زیاد هست
    ما اینجا اومدیم کمک کنیم به هم نه اینکه حرف غیر واقعی تحویل هم بدیم!
    کی گفته 4 نفر تو kl به زور به 2000 رینگت می رسه؟! شما واقعا با انقدر زندگی می کنی؟
    حرفاتون خیلی من رو عصبانی کرد چون منم رو حرفای غیر واقعی اومدم اینجا گیر افتادم! ما دو نفر آدم متاهل هستیم زیر 2300 2400 خرجمون نمی شه تازه ما ماشین داریم که هزینه حمل و نقلمون رو بیاریم پایین و هیچگونه تفریحی نداریم!!!!!!! همش نشستیم تو خونه در و دیوار نگاه می کنیم! حالا شما خانواده 4 نفری تو kl به زور به 2000 تا می رسه؟!!!!!!!

من تازه تو kl نیستم تو یه داهات اطرافشم چون پول زندگی تو kl رو نداشتم!!!!!
    ویرایش توسط nima_AA : May 6th, 2012 در ساعت 09:28 AM

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط maziyark1 نمایش پست ها
    ما هم تو جوهور متاهلی ، تو خوابگاه دانشگاه بودیم 2000 RM خرجمون بود !

Senior Member nima_AA آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط utm-wanted نمایش پست ها
    ما هم تو جوهور متاهلی ، تو خوابگاه دانشگاه بودیم 2000 RM خرجمون بود !
    ممنون از پاسختون دوست عزیز .....اگه ممکنه جزئیات هزینه ها رو هم لیست کنید تا دوستانیکه این تاپیک رو میبینند اطلاعات بیشتری داشته باشند مثل حمل و نقل , خوراک و غیره

جمع بندی به این شکل شد که باید حداقل 2000 رینگت برای یک زوج را در نظر گرفت برای یک ماه زندگی در جوهور

از دوستان میخواهم که در پست های ارسالی : در حالت کلی هزینه ها رو دست بالا در نظر بگیرند تا دوستان جدید با هزینه های احتمالی بالا در شهرها در زمان ورود غافل گیر نشوند
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

Junior Member

سلام به همه دوستان

جولای 2010 یه مطلب نسبتا کاملی در مورد هزینه مکان اقامت و مجتمع های مهم در جوهور نوشتم. احساس کردم شاید لازم باشه بعد از 1.5 سال به روزش کنم.
    1- در مورد خوابگاه ها هنوز اطلاعات کامل ندارم. از بقیه دوستان بپرسین
    2- اسکودای پرید : در یک .و نیم سال گذشته ما اینجا ساکن بودیم ولی بی نهایت کیفیت اینجا پایین اومده. بارها و بار ها پیش اومده که هر دو تا اسانسور خراب بودن و تا طبقه 17 با پله رفتیم ( تصورش رو بکنین ) اجاره ها هم 100 رینگیت بالا رفته و خالی 1100 با بالا. فرنیش 1300 به بالا پیدا میشه. نظافتش و امنیتش هم خیلی تعریفی نداره. خیلی از ایرانی ها دارن از اینجا میرن. چون نسبت به قیمتش دیگه نمی ارزه با این خدمات.
    3-دسااسکودای-ملانا-ملاویز- هم قیمتش بالا رفته و کیفیتش پایین اومده. ولی همچنان یه گزینه اکونومیک تر هست. هر چند که محیطش خیلی شاید دلنشین نباشه. چون خونه ها هیلی تو همن!
    4- Mewah view هنوز به نظرم گزینه خیلی خوبیه. چندین ایرانی هم تو ترم گذشته رفتن اونجا. قیمتش یه کم بالا رفته و خالی رو 850-900 به بالا می تونین پیدا کنین. فرنیش 200 تا میره روش. بسیار تمیز هست و امکاناتش به مراتب از پرید بهتره به چز اینکگه زیرش مرکز خرید نداره ولی استخر و لوازم ورزشی اش خیلی خوبن و بزرگ و تمییز
    5- KipMart-Mahkuta-dangaview هم مثل سابق. آپدیتی ازش ندارم.

موفق باشین

Junior Member

من تازه تو kl نیستم تو یه داهات اطرافشم چون پول زندگی تو kl رو نداشتم!!!!![/QUOTE]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dena نمایش پست ها
    ما اینجا اومدیم کمک کنیم به هم نه اینکه حرف غیر واقعی تحویل هم بدیم!
    کی گفته 4 نفر تو kl به زور به 2000 رینگت می رسه؟! شما واقعا با انقدر زندگی می کنی؟
    حرفاتون خیلی من رو عصبانی کرد چون منم رو حرفای غیر واقعی اومدم اینجا گیر افتادم! ما دو نفر آدم متاهل هستیم زیر 2300 2400 خرجمون نمی شه تازه ما ماشین داریم که هزینه حمل و نقلمون رو بیاریم پایین و هیچگونه تفریحی نداریم!!!!!!! همش نشستیم تو خونه در و دیوار نگاه می کنیم! حالا شما خانواده 4 نفری تو kl به زور به 2000 تا می رسه؟!!!!!!!

من تازه تو kl نیستم تو یه داهات اطرافشم چون پول زندگی تو kl رو نداشتم!!!!!
    جدی ؟
    نگاه کنید بذارید دقیق بهتون بگم
    خونه ماهیانه 1000 اجاره کردیم نزدیک امپنگ پوینت تو پرمای پوترای
    ما هم ماشین نداریم ولی فرقش اینه که برای رفت و امد هر کدوم تا مرکز شهر 1 رینگت دیگه دور ترین جا باشه سردانگ با 6 رینگت
    ببینید اینجا خیلی مهمه که مواد غذایی تون رو از کچا می گیرید
    اینجا در 1 کیلومتری ما 3 تا هست
    ولی یه کره تو مکس ولیو 4.5 رینگته تو امپنگ پوینت 3.75 و تو هیرو 3.25
    و این تفاوت رو میشه به خوبی در هزینه مرغ و گوشت هم تعممیم بدین.
    باید به یعضی چیز ها دقت کنید
    مثلن اینجا می تونید با گرفتم یه خط تلفن و اینترنت از اولترا تون با ماهیانه 100 رینگت بدون محدودیت و با سرعت نسبتن عالی (در حدی که ما سره ناهارو شام راحت از یوتیوب فیلم می بینیم) داشته باشین
    یا لازم نیست بهترین سلمونیه توی پاویلیون مو هاتونو بزنه من موهامو ماهی حداکثر 1 بار اونم 8 رینگت بابتش می دم
    یا مثلن اگه اهل مک دونالد هستین تو یه سری ساعت های خاص ارزون تر هست
    یا اگه می خواید به ایران برید تاریخش رو به نزدیک های نوروز بندازید
    درسته اینجا KL اینجا سردانگ هست فاصله ما تا KL تقریبا 2 کیلومتر هست که چیزی به حساب نمی اد
    باز هم اگر از LRT استفاده می کنید اگه بتونید کاری کنید که خط عوض نشه کلی از هزینه رفتو امد کم میشه
    حتا بعضی وقت ها کاملن می صرفه که مسیر هایی رو با تاکسی برین
    اگر بازم دقیق تر بخواید هزینه ی برق ما ماهی 48 میشه
    هزینه گاز 1.5 ماه 100 رینگت
    هزینه اب 20
    یا مثلن تو ساختمان ما برای پر کردن اب باید برای 5 لیتر 1.2 رینگت داد در صورتی که تو ساختمان بقلی 70 سنت خوب ما از اونجا پر می کنیم
    خیلی راه برای کم کردن هزینه هست

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

ببینید ما داریم از زندگی صحبت می کنیم ! من ارقامم به Dena نزدیکتره !
    نمی دونم شرایط زندگی هر کسی چطور هست! ولی من حاضر نیستم به خاطر50 سنه یه دبه 5 لیتری رو حدود 10 دقیقه حمل کنم که بخواهم 250 تومن صرفه جویی کنم ! الان ایران 250 تومن وقتی باقی مونده پولت از خرید سوپر مارکته ، صاحب مغازه یا بهت می بخشتت یا یه بسکوییت رنگارنگ میده!
    تازه من 2 سال تو جوهور زندگی کردم و به نظر من هم هزیته 2 نفر ماهی 2000 رینگیت هست ! شرمنده من آدم پررویی نیستم ولی من به زندگی که 4 نفر تو Kl با 2000 رینگیت زندگی میکنند رو من بهش زندگی نمیگم و بیان کردند این اعداد حداقل به دور از منطق اکثر دوستان حاضر در این فروم باعث میشه یه سری از دوستان به اشتباه فکر کنند که مالزی حاجی ارزونی هست و بیان مالزی اسیر بشند و خدای نکرده به کارهای خلاف و کش رفتن از مغازه ها بیفتند که متاسفانه شاهدش بودیم!
    زندگی آداب داره ، رسوم داره ! بچه هایی رو دیدم که واسه پایین آوردن هزینه هاشون همه کار می کنند، از شام رو از برنامه غذایی حذف کردند و به جای کف ریش از آب واسه اصلاح کردند و 1000 تا کار دیگه! اگه شما LRT استفاده می کردی ، خیلی ها پیاده می رند ! جه اشکالی داره 2ساعت زودتر بیدار میشی، پیاده میری ! اما این که نشد زندگی
    شمایی که ماهی 48 رینگیت پول برق میدی من تو 2سال مالزی شاید 48 رینگیت پول برق دادم ، به خاطر اینکه زیر 20 رینگیت رو می بخشه دولت !
    ما هر 2 ماه 31 رینگیت پول گاز می دادیم ، تازه ما آب رو هم نمی خریدیم با همین گاز که نمی دونم مال شما اینقدر زیاد هست ، آب رو می جوشونیدم و می خوریدم!
    100 رینگیت هم پول اینترنت نمی دادیم و 50 ریتگیت TM student داشتیم! یه 10 رینگیتی هم در ماه آلترتون می خریدیم!
    باز هزینه های من با چیزی که شما می گید نمی خونه ! یکم منطقی باشیم!
    مگه همه هزینه هارو میشه رو کاغذ آورد ؟ یه بار لپ تاپت خراب میشه یه بار شارجرش ! یه بار باید تز تحویل بدی !یه بار از ایران فامیلت میاد باید بری فرودگاه دنبالش! اگه بخوام هزینه های غیر مرقبه رو اینجا لیست کنم که حتما تو هر ماه یکیش اتفاق میوفته که 2 ساعت باید تایپ کنم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط utm-wanted نمایش پست ها
    ببینید ما داریم از زندگی صحبت می کنیم ! من ارقامم به Dena نزدیکتره !
    نمی دونم شرایط زندگی هر کسی چطور هست! ولی من حاضر نیستم به خاطر50 سنه یه دبه 5 لیتری رو حدود 10 دقیقه حمل کنم که بخواهم 250 تومن صرفه جویی کنم ! الان ایران 250 تومن وقتی باقی مونده پولت از خرید سوپر مارکته ، صاحب مغازه یا بهت می بخشتت یا یه بسکوییت رنگارنگ میده!
    تازه من 2 سال تو جوهور زندگی کردم و به نظر من هم هزیته 2 نفر ماهی 2000 رینگیت هست ! شرمنده من آدم پررویی نیستم ولی من به زندگی که 4 نفر تو Kl با 2000 رینگیت زندگی میکنند رو من بهش زندگی نمیگم و بیان کردند این اعداد حداقل به دور از منطق اکثر دوستان حاضر در این فروم باعث میشه یه سری از دوستان به اشتباه فکر کنند که مالزی حاجی ارزونی هست و بیان مالزی اسیر بشند و خدای نکرده به کارهای خلاف و کش رفتن از مغازه ها بیفتند که متاسفانه شاهدش بودیم!
    زندگی آداب داره ، رسوم داره ! بچه هایی رو دیدم که واسه پایین آوردن هزینه هاشون همه کار می کنند، از شام رو از برنامه غذایی حذف کردند و به جای کف ریش از آب واسه اصلاح کردند و 1000 تا کار دیگه! اگه شما LRT استفاده می کردی ، خیلی ها پیاده می رند ! جه اشکالی داره 2ساعت زودتر بیدار میشی، پیاده میری ! اما این که نشد زندگی
    شمایی که ماهی 48 رینگیت پول برق میدی من تو 2سال مالزی شاید 48 رینگیت پول برق دادم ، به خاطر اینکه زیر 20 رینگیت رو می بخشه دولت !
    ما هر 2 ماه 31 رینگیت پول گاز می دادیم ، تازه ما آب رو هم نمی خریدیم با همین گاز که نمی دونم مال شما اینقدر زیاد هست ، آب رو می جوشونیدم و می خوریدم!
    100 رینگیت هم پول اینترنت نمی دادیم و 50 ریتگیت TM student داشتیم! یه 10 رینگیتی هم در ماه آلترتون می خریدیم!
    باز هزینه های من با چیزی که شما می گید نمی خونه ! یکم منطقی باشیم!
    مگه همه هزینه هارو میشه رو کاغذ آورد ؟ یه بار لپ تاپت خراب میشه یه بار شارجرش ! یه بار باید تز تحویل بدی !یه بار از ایران فامیلت میاد باید بری فرودگاه دنبالش! اگه بخوام هزینه های غیر مرقبه رو اینجا لیست کنم که حتما تو هر ماه یکیش اتفاق میوفته که 2 ساعت باید تایپ کنم!
    بله اگه هزینه های اتفاق هایی که نمیشه درنظر گرفت رو در نظر بگیریم که خیلی بیشتر از ایران در میاد
    من الان صفحه ی موبایلم 3 ماهه شیکسته گرونه عوض دلم نمیاد بکنم
    بله قبول هم دارم شاید زندگی به این سبک سخت باشه ولی فعلن بیشتر از این خرج نمیشه کرد.
    بله حرج به لایف استایل فرد رابطه مستقیم داره

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)