صفحه 29 از 140 نخستنخست ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 1391

موضوع: مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

Junior Member jhangard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash980 نمایش پست ها
    ایا شما دوستان به کسی که لیسانس علوم سیاسی داره توصیه میکنید که مستر معماری بخونه یا نه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیر! به نظر شخصی من البته، اونچه که یک معمار باید یاد بگیره در مقطع لیسانس هست. البته در ایران! شاید بعضی کشورها مثل آمریکا کورس های مستر برای رشته های غیر مرتبط با معماری داشته باشن.
    مثلا من نمی دونم طرح معماری در ارشد رو چطور می خواهید بگذرونید در حالی که هیچ پیش زمینه ای از طراحی معماری ندارید، چون از مقدمات طراحی معماری تا طرح 6 به اضافه شونصد واحد فنی و هنری که همه پیش زمینه طراحی هستن رو باید در لیسانس سپری کرده باشید....
    ویرایش توسط jhangard : June 24th, 2012 در ساعت 08:37 PM

Member m_azad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash980 نمایش پست ها
    ایا شما دوستان به کسی که لیسانس علوم سیاسی داره توصیه میکنید که مستر معماری بخونه یا نه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر علاقه زیاد داره و همچنین portfolio قوی برای اخذ پذیرش، و خیلی پشتکار، بله چرا که نه. پشتکار و علاقه واقعا لازمن چون رشته سنگینیه و اگر کسی بخواد موفق بشه خیلی شب و روز باید کار کنه

Junior Member

دوست عزیز ، گرایشی هست به نام career change که در واقع کسایی که علاقه به خوندن معماری در مستر دارند براش apply می کنند در واقع یک سال بیشتر از مستر معمولی معماری هست که در اون خلاصه ای از طر ح ها و باقی چیزهای لازم به صورت فشرده تر ارایه می شه و دو سال بعدش مثل مستر معماری هست ، من میدونم که texas A&M این دوره رو داره ولی پذیرش گرفتنش خیلی هم کار ساده ای نیست.

Member m_azad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil eng

تو بیشتر دانشگاه ها M.Arch. های مختلفی ارائه میشه که یکیشون برای کسانی هست که مدرک لیسانس غیر مربوط به معماری دارند. برای مثال این ها راببینید:
    http://archdesign.vt.edu/architecture/m-arch
    M.Arch.3, Comprehensive Professional Studies:
    A Comprehensive Professional Studies option (M.Arch.3) is provided for graduate applicants with degrees in fields other than architecture.

و یا:
    http://saap.unm.edu/academic-program...e/program.html
    The 3½ Year Program of Study is a 102 credit program designed for students with bachelor degrees from any field

نقل قول نوشته اصلی توسط m_azad نمایش پست ها
    تو بیشتر دانشگاه ها M.Arch. های مختلفی ارائه میشه که یکیشون برای کسانی هست که مدرک لیسانس غیر مربوط به معماری دارند. برای مثال این ها راببینید:
    http://archdesign.vt.edu/architecture/m-arch
    M.Arch.3, Comprehensive Professional Studies:
    A Comprehensive Professional Studies option (M.Arch.3) is provided for graduate applicants with degrees in fields other than architecture.

و یا:
    http://saap.unm.edu/academic-program...e/program.html
    The 3½ Year Program of Study is a 102 credit program designed for students with bachelor degrees from any field
    بسيار ممنون از اين لينكايي كه گذاشتيد براي من هم كه داشتم فروم رو ميخوندم خيلي مفيد و اميدوار كننده بود...نميدونيد توي اروپا هم همچين گزينه يي براي افرادي كه ليسانس غير از معماري دارن ارائه ميشه يا نه؟
    (اگر براي مستر امكانش نباشه براي ليسانس چطور؟)

Member
    رشته و دانشگاه
    Architectural Engineering

می شه راجع به این protfolio توضیح بیشتری بدید ؟ من آخه تمام کارهای تحصیلمو ندارم و این که چند نمونه کسی نداره بذاره که نحوه ارائه و پرزانته کردن دستمون بیاد؟ آیا همش باید کارهای خودمون باشه؟
    لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بده؟ آماده کردن protfolio شده کابوس این روزهای من...

ApplyAbroad Senior Veteran
    nilo0far آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط dyana نمایش پست ها
    می شه راجع به این protfolio توضیح بیشتری بدید ؟ من آخه تمام کارهای تحصیلمو ندارم و این که چند نمونه کسی نداره بذاره که نحوه ارائه و پرزانته کردن دستمون بیاد؟ آیا همش باید کارهای خودمون باشه؟
    لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بده؟ آماده کردن protfolio شده کابوس این روزهای من...
    این تاپیک رو ببینید. تو اینترنت که بگردید نمونه پیدا می کنید، فقط قبل از درست کردنش باید سایت دانشگاه هایی رو که می خواید اپلای کنید چک کنید ببینید می خوان پورتفولیوتون چه مشخصاتی داشته باشه (مثلا اندازه صفحات و ...) پورتفولیو برای نشان دادن توانایی های شماست در رشته تحصیلیتون پس باید کارهای خودتون باشه دیگه! (من پورتفولیوی دوستم رو که دیدم هم از طرح های دانشگاه توش گذاشته بود و هم از کارهایی که تو بیرون انجام داده و هم از نقاشی هایی که به صورت تفریحی کشیده بود.) قراره خلاقیت و بیان تصویریتون رو نشون بدین، این هم می تونه کارهای دانشگاه باشه و هم حتی اگه شعر و یا داستان می نویسید می تونید از اون ها هم استفاده کنید!
    تولستوی: همه می خواهند بشریت را عوض کنند، دریغا که هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند ...

Member
    رشته و دانشگاه
    Architectural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nilo0far نمایش پست ها
    این تاپیک رو ببینید. تو اینترنت که بگردید نمونه پیدا می کنید، فقط قبل از درست کردنش باید سایت دانشگاه هایی رو که می خواید اپلای کنید چک کنید ببینید می خوان پورتفولیوتون چه مشخصاتی داشته باشه (مثلا اندازه صفحات و ...) پورتفولیو برای نشان دادن توانایی های شماست در رشته تحصیلیتون پس باید کارهای خودتون باشه دیگه! (من پورتفولیوی دوستم رو که دیدم هم از طرح های دانشگاه توش گذاشته بود و هم از کارهایی که تو بیرون انجام داده و هم از نقاشی هایی که به صورت تفریحی کشیده بود.) قراره خلاقیت و بیان تصویریتون رو نشون بدین، این هم می تونه کارهای دانشگاه باشه و هم حتی اگه شعر و یا داستان می نویسید می تونید از اون ها هم استفاده کنید!
    مرسی که پاسخ دادید.
    منظورم این هست که کارهای گروهی رو هم که انجام دادیم می تونیم بذاریم؟
    و یه سوال دیگه بعضی دانشگاهها نوشتن که پروزه های 4 سال تحصیلی را بذارید و قید کنید که مثلا ترم 1 و... من کارهای ترم های اول را ندارم باید چی کارکنم؟

Member m_azad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil eng

نقل قول نوشته اصلی توسط dyana نمایش پست ها
    مرسی که پاسخ دادید.
    منظورم این هست که کارهای گروهی رو هم که انجام دادیم می تونیم بذاریم؟
    و یه سوال دیگه بعضی دانشگاهها نوشتن که پروزه های 4 سال تحصیلی را بذارید و قید کنید که مثلا ترم 1 و... من کارهای ترم های اول را ندارم باید چی کارکنم؟
    بله میتونید بذارید، فقط من یادمه که باید اشاره کنید چه role ای داشتید تو پروژه گروهی.
    ترمای اولم اگه ندارید سعی کنید بازسازی کنید چون بهرحال فکر هم نکنم کیفیت بالایی داشته باشن اون کارا و همیشه بیشتر بچه ها دوباره اون هارو درست میکنن. ( البته منظورم از این ها، فقط طرح ها هست)

Junior Member

با سلام من میخوام برای مستر معماری در کشور مالزی اقدام کنم ممنون میشم که راهنمایی کنید چطوری میشه پذیرش گرفت و هزینه های زندگی چقدر میشه ضمنا معدل کارشناسی من 16.34 -6سال سابقه کار دارم با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)