قبلا اگه خودتون میخواستین ازتون میگرفتن و جای ادرس توی فرم ویزا رو خالی میزاشتن تا بیارین . الان که وقتی شده سفارت نمیدونم قبول کنن یا نه ولی اگه قبول کنن خوبه چون دیگه نیاز نیست صبر کنین تا نامه خوابگاه بیاد بعدش وقت بگیرین و برین بازم بپورسین از سفارت . به نظر من اگه الان برای 1 ماه دیگه وقت بگیرین بهترین حالته چون احتمالش زیاده تا اون موقع نامتون بیاد و وقتیم از دست ندادین برای وقت گرفتن از سفارت .
من امروز زنگ زدم به سفارت گفتن برای ویزا باید وقت بگیری و به من 16 مرداد وقت دادن گفتن تا 16 مرداد پره نمیشه زودتر وقت بدیم
سوء پیشینه رو پرسیدم گفت اعتبارش 1 ماهه است و 6 ماه نیست و فرقی نداره انگلیسی ترجمه بشه یا المانی
هر کی می خواد ویزا بگیره زود اقدام کنه برای رزرو کردن
من بدليل مشغله كاري
مي خواهم امورات پذيرش و ويزايم را به يك موسسه زير نظر وزارت علوم بسپارم، آنها آنقدر از گرفتن ويزا مطمئنند كه گفتنند اگر ويزا ok نشد همه پول را پس مي دهيم.
مي خواهم بدونم سفارت اطريش به دانشجويان چجوري ويزا ميده؟ يعني اگه مدارك كامل باشه ok ميشه؟
کربلایم آرزوست...
تصاویر اول و دوم فرم درخواست اجازه اقامت که برای درخواست دانشجویی هم همین فرم باید پر بشه. زبان این فرم آلمانی هست.
این فرم رو میتونین مستقیماً از سفارت تهیه کنین. من نتونستم توی اینترنت نسخه ای رو پیدا کنم که دقیقاً با همون مشخصات فرمی که سفارت میده (یک برگ در سایز A3) یکی باشه؛ پس از نسخه ی خام یه اسکن پشت و رو گرفتم و اینجا آپلود کردم. (برا پر کردنش هم تونستم از ترجمه ی انگلیسی فرم و سیستم ترجمه گوگل استفاده کنم و نهایتاً بصورت تایپی قسمتهای لازم رو پر کنم و با یه پرینت کیفیت بالا در همون سایز A3 تحویل سفارت بدم!)
فایل سوم همون ترجمه ی انگلیسی فرم درخواست اجازه اقامت هست که صرفاً جهت راهنمایی و درک مطالب فرم آلمانیه و نباید پر بشه!
فایل چهارم یه دستورالعمل درخواستهای اجازه اقامت هست که سفارت همراه فرم تحویل میده. زبان آلمانی هست.
و نهایتاً فایل پنجم لیست و ترتیب مدارک لازم که به دو زبان آلمانی و فارسی نوشته شده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)