صفحه 133 از 179 نخستنخست ... 3383123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,321 تا 1,330 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

Member ata210 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Maschinenbau, TU Wien

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

نقل قول نوشته اصلی توسط mas0o0ud نمایش پست ها
    نمیشه که بدون اجاره نامه بدی. نقص مدارک میزنن میگن اینم بیار تا بعدا بفرستیم.
    خب اونموقع فک کنم اواخر مهر ویزام بیاد
    معمولا چند ماه طول میکشه 2 ماه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mas0o0ud نمایش پست ها
    نمیشه که بدون اجاره نامه بدی. نقص مدارک میزنن میگن اینم بیار تا بعدا بفرستیم.
    قبلا اگه خودتون میخواستین ازتون میگرفتن و جای ادرس توی فرم ویزا رو خالی میزاشتن تا بیارین . الان که وقتی شده سفارت نمیدونم قبول کنن یا نه ولی اگه قبول کنن خوبه چون دیگه نیاز نیست صبر کنین تا نامه خوابگاه بیاد بعدش وقت بگیرین و برین بازم بپورسین از سفارت . به نظر من اگه الان برای 1 ماه دیگه وقت بگیرین بهترین حالته چون احتمالش زیاده تا اون موقع نامتون بیاد و وقتیم از دست ندادین برای وقت گرفتن از سفارت .

Member ata210 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Maschinenbau, TU Wien

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad_ww نمایش پست ها
    قبلا اگه خودتون میخواستین ازتون میگرفتن و جای ادرس توی فرم ویزا رو خالی میزاشتن تا بیارین . الان که وقتی شده سفارت نمیدونم قبول کنن یا نه ولی اگه قبول کنن خوبه چون دیگه نیاز نیست صبر کنین تا نامه خوابگاه بیاد بعدش وقت بگیرین و برین بازم بپورسین از سفارت . به نظر من اگه الان برای 1 ماه دیگه وقت بگیرین بهترین حالته چون احتمالش زیاده تا اون موقع نامتون بیاد و وقتیم از دست ندادین برای وقت گرفتن از سفارت .
    فرزاد میشه وقتو خودم بگم ؟چون من امتحان ترم دارم می ترسم بگن با اون تداخل کنه؟
    فک کنم تا 20 تیر بیاد نتیجه خوابگاهم
    فردا صبح زنگ می زنم ببینم چی میگن

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ata210 نمایش پست ها
    فرزاد میشه وقتو خودم بگم ؟چون من امتحان ترم دارم می ترسم بگن با اون تداخل کنه؟
    فک کنم تا 20 تیر بیاد نتیجه خوابگاهم
    فردا صبح زنگ می زنم ببینم چی میگن

اره میتونی ولی فکر کنم زود تر از 15 مرداد بهت وقت ندن . باز فردا تماس بگیر ببین چی میگن . یه ایمیل به OEAD بزن بهت میگن که تا کی جواب خوابگات میاد .

Member ata210 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Maschinenbau, TU Wien

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad_ww نمایش پست ها
    اره میتونی ولی فکر کنم زود تر از 15 مرداد بهت وقت ندن . باز فردا تماس بگیر ببین چی میگن . یه ایمیل به OEAD بزن بهت میگن که تا کی جواب خوابگات میاد .
    مرسی فرزاد جان
    سوء پیشینم 1 ماه از تاریخ صدورش گذشته اما ترجمه کردم الان باید یه بار دیگه سوءپیشینه بگیرم یا تا 6 ماه اعتبار داره؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ata210 نمایش پست ها
    مرسی فرزاد جان
    سوء پیشینم 1 ماه از تاریخ صدورش گذشته اما ترجمه کردم الان باید یه بار دیگه سوءپیشینه بگیرم یا تا 6 ماه اعتبار داره؟
    من شنیدم که داره ولی اینو از بقیه دوسنات بپورس .

Member ata210 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Maschinenbau, TU Wien

من امروز زنگ زدم به سفارت گفتن برای ویزا باید وقت بگیری و به من 16 مرداد وقت دادن گفتن تا 16 مرداد پره نمیشه زودتر وقت بدیم
    سوء پیشینه رو پرسیدم گفت اعتبارش 1 ماهه است و 6 ماه نیست و فرقی نداره انگلیسی ترجمه بشه یا المانی
    هر کی می خواد ویزا بگیره زود اقدام کنه برای رزرو کردن

ApplyAbroad Hero ehsan1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Génie des Matériaux-Université du Québec(Material Eng. Msc)

من بدليل مشغله كاري
    مي خواهم امورات پذيرش و ويزايم را به يك موسسه زير نظر وزارت علوم بسپارم، آنها آنقدر از گرفتن ويزا مطمئنند كه گفتنند اگر ويزا ok نشد همه پول را پس مي دهيم.
    مي خواهم بدونم سفارت اطريش به دانشجويان چجوري ويزا ميده؟ يعني اگه مدارك كامل باشه ok ميشه؟
    کربلایم آرزوست...

نقل قول نوشته اصلی توسط arash_micro نمایش پست ها
    دوستان یه زحمت بکشن اگر کسی میتونه فرم مربوط به ویزای تحصیلی رو آپلود کنه باهاش آشنا شیم
    تصاویر اول و دوم فرم درخواست اجازه اقامت که برای درخواست دانشجویی هم همین فرم باید پر بشه. زبان این فرم آلمانی هست.
    این فرم رو میتونین مستقیماً از سفارت تهیه کنین. من نتونستم توی اینترنت نسخه ای رو پیدا کنم که دقیقاً با همون مشخصات فرمی که سفارت میده (یک برگ در سایز A3) یکی باشه؛ پس از نسخه ی خام یه اسکن پشت و رو گرفتم و اینجا آپلود کردم. (برا پر کردنش هم تونستم از ترجمه ی انگلیسی فرم و سیستم ترجمه گوگل استفاده کنم و نهایتاً بصورت تایپی قسمتهای لازم رو پر کنم و با یه پرینت کیفیت بالا در همون سایز A3 تحویل سفارت بدم!)

فایل سوم همون ترجمه ی انگلیسی فرم درخواست اجازه اقامت هست که صرفاً جهت راهنمایی و درک مطالب فرم آلمانیه و نباید پر بشه!

فایل چهارم یه دستورالعمل درخواستهای اجازه اقامت هست که سفارت همراه فرم تحویل میده. زبان آلمانی هست.

و نهایتاً فایل پنجم لیست و ترتیب مدارک لازم که به دو زبان آلمانی و فارسی نوشته شده.
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست
    • نوع فایل: jpg p2p3.jpg (1.90 مگابایت, 59 views)
    • نوع فایل: jpg p1p4.jpg (1.50 مگابایت, 40 views)
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1983 نمایش پست ها
    من بدليل مشغله كاري
    مي خواهم امورات پذيرش و ويزايم را به يك موسسه زير نظر وزارت علوم بسپارم، آنها آنقدر از گرفتن ويزا مطمئنند كه گفتنند اگر ويزا ok نشد همه پول را پس مي دهيم.
    مي خواهم بدونم سفارت اطريش به دانشجويان چجوري ويزا ميده؟ يعني اگه مدارك كامل باشه ok ميشه؟
    سفارت چند تا مدرک اصلی بیشتر نمیخواد (مثل پذیرش دانشگاه، گواهی تمکن مالی، خوابگاه...) که اگه این مدارک بدون نقص باشه، تا حالا ندیدم و نشنیدم که کسی درخواست اقامتش رد شده باشه! فقط اینکه زمان اعلام نتیجش دیر و زود داره معمولاً.