صفحه 930 از 1254 نخستنخست ... 4308308809209219229239249259269279289299309319329339349359369379389399409801030 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,291 تا 9,300 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

سلام به دوستان
    امروز صفحه ecas در سایت cic آپدیت شده. برای ما که خبری نبود. دوستان یه سری بزنند شاید خبرهای خوبی برای اونها باشه. انشالله

Junior Member

سلام
    می خاستم بدونم من که هنوز RBVO هستم و از ارسال مدارک تا الان یک مسافرت تفریحی به ترکیه داشتم باید به اونها اعلام کنم ؟؟؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط htity نمایش پست ها
    سلام
    می خاستم بدونم من که هنوز RBVO هستم و از ارسال مدارک تا الان یک مسافرت تفریحی به ترکیه داشتم باید به اونها اعلام کنم ؟؟؟
    در حال حاضر نيازي نيست . اگر آپديت خواستن اعلام کنيد

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

[QUOTE=masoodmolan;786661]
    نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها

نه متاسفانه نمی دونم. البته شماره تلفن مخصوص مهاجرین در اداره امنیتشون رو دارم. من زنگ نزدم ولی اگر خواستی بدم زنگ بزنی.
    باسلام مسعود جان

خیلی ممنونم. یک سوال داشتم. تا الان کسی از این طریق پیگیری کرده یا اصلا عرف هست پیگیری از این طریق؟ در هر صورت ممنونم دوست عزیز

[QUOTE=immigrant_sh;786962]
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoodmolan نمایش پست ها

باسلام مسعود جان

خیلی ممنونم. یک سوال داشتم. تا الان کسی از این طریق پیگیری کرده یا اصلا عرف هست پیگیری از این طریق؟ در هر صورت ممنونم دوست عزیز
    من هیچ اطلاعی ندارم ولی بعید می دونم. خود من هم پس از اینکه دیدم سکیوریتی چکم خیلی داره طول می کشه مطالعه کردم.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

سلام هم فزومی های عزیز

من حدود ۳-۲ هفته ی پیش وکیلم پیگیری کرد که پروندم در چه مرحله ایست و آمادگی این رو دارم که برم ورشو و حضوری ویزام رو بگیرم ولی خوب در جواب گفتند که هنوز در بک گراند چک هستی که البته منظورشون همون سکوریتی چک هست در این مرحله. حالا سوالم اینه که سکوریتی چکم که تمام شه با توجه به اون ایمیل بهمون اطلاع میدن خودشون یا این خیالی خام بیش نیست؟؟!!!

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

سلام هم فزومی های عزیز

من حدود ۳-۲ هفته ی پیش وکیلم پیگیری کرد که پروندم در چه مرحله ایست و آمادگی این رو دارم که برم ورشو و حضوری ویزام رو بگیرم ولی خوب در جواب گفتند که هنوز در بک گراند چک هستی که البته منظورشون همون سکوریتی چک هست در این مرحله. حالا سوالم اینه که سکوریتی چکم که تمام شه با توجه به اون ایمیل بهمون اطلاع میدن خودشون یا این خیالی خام بیش نیست؟؟!!!
    وقتی سکیوریتی چک تموم بشه که دیگه پاس ریکوئست میشین نیازی به اطلاع دادن نیست دوست عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    وقتی سکیوریتی چک تموم بشه که دیگه پاس ریکوئست میشین نیازی به اطلاع دادن نیست دوست عزیز
    سلام دوست عزیزم

با توجه به اینکه هنوز نمیدونن چطوری باید درخواست اصل پاسپورت بکنن وقتی سکوریتی چک تمام میشه کمی خاک به خورد پرونده میدن!!! و فقط درخواست کپی پاس و آپدیت های احتمالی دیگه میکنن. دوستانی که بعد از درخواست کپی پاس پیگیری کردند ، پاسخ گرفتند که اگر میخواهید بیایید بگبرید! یعنی اگر پیگیری نمی کردن معلوم نبود کی خودشون تماس میگرفتند البته به دلیل مشکل فوق الذکر.

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

سلام دوست عزیزم

با توجه به اینکه هنوز نمیدونن چطوری باید درخواست اصل پاسپورت بکنن وقتی سکوریتی چک تمام میشه کمی خاک به خورد پرونده میدن!!! و فقط درخواست کپی پاس و آپدیت های احتمالی دیگه میکنن. دوستانی که بعد از درخواست کپی پاس پیگیری کردند ، پاسخ گرفتند که اگر میخواهید بیایید بگبرید! یعنی اگر پیگیری نمی کردن معلوم نبود کی خودشون تماس میگرفتند البته به دلیل مشکل فوق الذکر.
    نگران نباشید
    وقتی در خواست کپی پاس کردن یعنی سکیوریتی چک تموم شده و اون موقع شما میتونین بعد از اینکه کپی ها رو فرستادین بگین من میتونم بیام ورشو ویزام و بگیرم
    ضمن اینکه امیدوارم در طی همین چندروز مشکل درخواست اصل پاس ها هم حل بشه

دوستان از منم کپی پاس خواستن که من بلافاصله گفتم اگر پروندم حاضره میتونم بیام ورشو اونام نامردی نکردن گفتن میتونی بیای فقط تاریخ اومدنت رو به ما خبر بده
    حالا ما یه بلوفی زدیم اونام دلشون خوشه فک کردن اومدن ورشو کشکه!امروز زنگ زدم سفارت لهستان جواب درستی نگرفتم گفت 2 به بعد زنگ بزن اما فک نمیکنم زودتر از یک ماه ویزا بدن تازه اگه بدن
    از لحاظ مالی هم که برآورد کردم بین 2 تا 3 ملیون خرج داره
    حالا نمیدونم به ورشو چی جواب بدم Date of arrival فک کنم فکر کردن الان تو راهم