سلام به دوستان
امروز صفحه ecas در سایت cic آپدیت شده. برای ما که خبری نبود. دوستان یه سری بزنند شاید خبرهای خوبی برای اونها باشه. انشالله![]()
سلام به دوستان
امروز صفحه ecas در سایت cic آپدیت شده. برای ما که خبری نبود. دوستان یه سری بزنند شاید خبرهای خوبی برای اونها باشه. انشالله![]()
سلام
می خاستم بدونم من که هنوز RBVO هستم و از ارسال مدارک تا الان یک مسافرت تفریحی به ترکیه داشتم باید به اونها اعلام کنم ؟؟؟
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
سلام هم فزومی های عزیز
من حدود ۳-۲ هفته ی پیش وکیلم پیگیری کرد که پروندم در چه مرحله ایست و آمادگی این رو دارم که برم ورشو و حضوری ویزام رو بگیرم ولی خوب در جواب گفتند که هنوز در بک گراند چک هستی که البته منظورشون همون سکوریتی چک هست در این مرحله. حالا سوالم اینه که سکوریتی چکم که تمام شه با توجه به اون ایمیل بهمون اطلاع میدن خودشون یا این خیالی خام بیش نیست؟؟!!!
سلام دوست عزیزم
با توجه به اینکه هنوز نمیدونن چطوری باید درخواست اصل پاسپورت بکنن وقتی سکوریتی چک تمام میشه کمی خاک به خورد پرونده میدن!!! و فقط درخواست کپی پاس و آپدیت های احتمالی دیگه میکنن. دوستانی که بعد از درخواست کپی پاس پیگیری کردند ، پاسخ گرفتند که اگر میخواهید بیایید بگبرید! یعنی اگر پیگیری نمی کردن معلوم نبود کی خودشون تماس میگرفتند البته به دلیل مشکل فوق الذکر.
دوستان از منم کپی پاس خواستن که من بلافاصله گفتم اگر پروندم حاضره میتونم بیام ورشواونام نامردی نکردن گفتن میتونی بیای فقط تاریخ اومدنت رو به ما خبر بده
حالا ما یه بلوفی زدیم اونام دلشون خوشه فک کردن اومدن ورشو کشکه!امروز زنگ زدم سفارت لهستان جواب درستی نگرفتم گفت 2 به بعد زنگ بزن اما فک نمیکنم زودتر از یک ماه ویزا بدن تازه اگه بدن
از لحاظ مالی هم که برآورد کردم بین 2 تا 3 ملیون خرج داره
حالا نمیدونم به ورشو چی جواب بدم Date of arrivalفک کنم فکر کردن الان تو راهم
علاقه مندی ها (Bookmarks)