دوستانی که ازشون کپی پاس درخواست شده آیا تغییری در ای کیس داشته اند؟ ممنون
دوستانی که ازشون کپی پاس درخواست شده آیا تغییری در ای کیس داشته اند؟ ممنون
App received 6 May 11 / PER 17 Jun 11 / RBVO 6 Jul 11 / Warsaw AOR 19 Aug 11 / Processing started 9 Sep 11/ Medical request 3 Apr 12/ Medical receipt in eCAS 5 May 12/Copy Passport & ... 5 Jun 12/Passport request 27 Jul 12 -NOC:2151
من تا حالا دو بار ایمیل زدم. تو آخری پیشنهاد دادم بیام آنکارا. ولی انگار نمیدونند چکار باید بکنند میترسم یه دفعه فایلها رو بفرستند ته صف آنکارا حالا بیا و درستش کن:،) اگر شرایطم اجازه میداد میرفتم ورشو نگرانم اگر نرم یه عمر پشیمون بشم
سلام دوستان
من 5 روزه ميخوام ايميل بزنم به ورشو كه قبلا بهتون اطلاع دادم كه نميشه و پيغام خطا مياد. من كه فكر نكنم ايميل ورشو عوض شده باشه. يادمه چند ماه پيش هم براي يكي از دوستان اين مشكل پيش اومده بود. كسي از دوستان اطلاعي داره يا چيزي خاطرش مياد؟ يكي از همكاران داره ميره اروپا شايد بشه پاسپورتم رو بدم ببره.
مرسي
CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
and... finally... pass request July 2013
دوست من
من میدونم شرایط هر کسی فرق میکنه ولی این چیزی رو که میگم فقط و فقط نظر شخصی منه . با توجه به همه ی مسائل از قبیل ویزا و هزینه و .... و مهمتر از اینکه محدودیت زمان برای رسیدن به ورشو وجود نداره حتی اگر سفارت لهستان ۳۰ روز بخواد طول بده دادن ویزا رو ، اگر از من کپی پاس درخواست بشه و بگن میتونی بیای بگیری حتی اجازه نمیدم ۱ روز زمان هدر بره!!!! درسته که هزینه بر هست این رفت و برگشت ولی فرض کنید یک دفعه همه چی برگشت (بدبینانه هست ولی اشکالی نداره تو این مورد) و یک قانون جدید وضع کردن!!!! اونوقت میدونید چی میشه؟؟!!!! من فقط دعا میکنم که زودتر به مرحله شما و دوستان نظیر شما برسم تا اقدام کنم برای ورشو. باز هم میگم این نظر کاملا شخصی من هست. موفق باشید.
سلام
دوست گرامي
از من كپي پاس تا حالا نخواسته اند. من هم مثل شما عقيده دارم بايد تا تنور داغ است خمير را به نان تبديل كرد. چون يكي از همكاران ميرفت به اروپا خواستم ببينم من هم در موقعيت پاس ريكوئست هستم؟ تا شايد پاسپورت ها را از طريق دوستم فرستادم ورشو. ولي حيف كه ايميل ها نميرود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)