صفحه 933 از 1254 نخستنخست ... 4338338839239249259269279289299309319329339349359369379389399409419429439831033 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,321 تا 9,330 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    دوست عزيز ميشه بگي آدرس ايميل عوض شده يا نه؟ اگه اين چند روزه ايميل زده اي لطفا به من خبر بده ببينم دليل نرفتن ايميل هاي من چيه. ممنون.
    منتظرم ها!!
    دوست عزیز من به همون آدرس re-warsaw ریپلای کردم و مشکلی نبود.واقعا نمیدونم مشکل شما از کجاس شاید کامپیوترتون شاید هم سرور ایمیل خودتون مشکل داره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    در جواب پیشنهاد رفتن به آنکارا چی گفتند؟؟؟
    به هیچ کدام جواب ندادند من حتی او نامه "هفته بعد "کذایی هم ضمیمه کردم فکر کنم برنامه ای ندارند.لا بد میگند وقتی دولتشون اجازه خروج پاسپورت با پست را نمیده چرا خودمون رو درد سر بیاندازیم!!!!!!
    من که حدود 2ماه دیگه مدیکالم باطل میشه

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mateen نمایش پست ها
    به هیچ کدام جواب ندادند من حتی او نامه "هفته بعد "کذایی هم ضمیمه کردم فکر کنم برنامه ای ندارند.لا بد میگند وقتی دولتشون اجازه خروج پاسپورت با پست را نمیده چرا خودمون رو درد سر بیاندازیم!!!!!!
    من که حدود 2ماه دیگه مدیکالم باطل میشه
    کاش به زمان اعتبار مدیکالتون هم اشاره میکردید در نامه. دوست من چی بگم والا... حالا من نمیدونم چرا فقط از ایران نمیشه این ارسال را انجام داد؟؟!!! همه چیمون برخلاف دنیاست. واقعا که!!!

دوستان یکی به من کمک میکنه!
    هفته بعد یکی از دوستام میره آلمان میتونم از ورشو بخوام که دوستام پاس ها رو ببره آلمان و بعد با کوریر بفرسته ورشو و بگیره یک ماه دیگه که میاد با خودش بیاره؟
    کسی بوده از این کارا کرده باشه یا اولیش خودمم!

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    هفته بعد یکی از دوستام میره آلمان میتونم از ورشو بخوام که دوستام پاس ها رو ببره آلمان و بعد با کوریر بفرسته ورشو و بگیره یک ماه دیگه که میاد با خودش بیاره؟
    دوست من

من تا جایی که یادم هست فکر میکنم در مورد ورشو شما اولین شخص باشید. و فکر میکنم راه حل بسیار خوبی باشه. البته مطمئن نیستم ولی شاید با ورشو درباره این مسئله مشورت هم کنید بد نباشه ولی بعید میدونم مشکلی بتونه پیش بیاد. موفق باشید دوست من.

مدیریت محترم فروم

پیشنهاد میکنم در صورت صلاحدید دوستانی که خیلی وقته ازشون خبری نیست و اطلاعاتشون به روز نشده رو از جدول spreedsheet حذف نمایید تا جدول اطلاعات و نتیجه گیری های مستندتری بهمون بده.

با تشکر فراوان

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 5 روزه ميخوام ايميل بزنم به ورشو كه قبلا بهتون اطلاع دادم كه نميشه و پيغام خطا مياد. من كه فكر نكنم ايميل ورشو عوض شده باشه. يادمه چند ماه پيش هم براي يكي از دوستان اين مشكل پيش اومده بود. كسي از دوستان اطلاعي داره يا چيزي خاطرش مياد؟ يكي از همكاران داره ميره اروپا شايد بشه پاسپورتم رو بدم ببره.
    مرسي
    re-warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

اگر دوستتان برلین میره ؛ یک قطار سریع السیر بین برلین و ورشو هست Berlin-Warsaw Express می تونه صبح زود بره بعد از ظهر برگرده.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Senior Member s30min آواتار ها

فقط چون بخش ویزای سفارت کانادا تعطیل شده بهتر مراحل قانونی که شما می تونید به ایشون پاسپورتتون رو بدید دوباره چک کنید قدیما که امضای وکالت نامه آخر ایمیل های پاس ریکوئستی بود مشکل حل میشد اما الان نمی دونم ...چون قانونا ایشون نمی تونن پاسپورت شما رو از کشور خارج کنن و اگه تو فرودگاه پاسپورت شما رو ببینند فکر کنم کلی دردسر درست میشه (اگه یک کلاغ چهل کلاغ نباشه دوست دوست دوست من سر این موضوع چند وقت زندان بودند!!!) ...
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God

نقل قول نوشته اصلی توسط s30min نمایش پست ها
    فقط چون بخش ویزای سفارت کانادا تعطیل شده بهتر مراحل قانونی که شما می تونید به ایشون پاسپورتتون رو بدید دوباره چک کنید قدیما که امضای وکالت نامه آخر ایمیل های پاس ریکوئستی بود مشکل حل میشد اما الان نمی دونم ...چون قانونا ایشون نمی تونن پاسپورت شما رو از کشور خارج کنن و اگه تو فرودگاه پاسپورت شما رو ببینند فکر کنم کلی دردسر درست میشه (اگه یک کلاغ چهل کلاغ نباشه دوست دوست دوست من سر این موضوع چند وقت زندان بودند!!!) ...
    ممنونم از جوابتون
    خوب الان نمیشه همچون رضایت نامه ای پر کرد و داد به یه نفر که این کار رو بکنه؟