دوستان یکی به من کمک میکنه!
هفته بعد یکی از دوستام میره آلمان میتونم از ورشو بخوام که دوستام پاس ها رو ببره آلمان و بعد با کوریر بفرسته ورشو و بگیره یک ماه دیگه که میاد با خودش بیاره؟
کسی بوده از این کارا کرده باشه یا اولیش خودمم!
مدیریت محترم فروم
پیشنهاد میکنم در صورت صلاحدید دوستانی که خیلی وقته ازشون خبری نیست و اطلاعاتشون به روز نشده رو از جدول spreedsheet حذف نمایید تا جدول اطلاعات و نتیجه گیری های مستندتری بهمون بده.
با تشکر فراوان
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
فقط چون بخش ویزای سفارت کانادا تعطیل شده بهتر مراحل قانونی که شما می تونید به ایشون پاسپورتتون رو بدید دوباره چک کنید قدیما که امضای وکالت نامه آخر ایمیل های پاس ریکوئستی بود مشکل حل میشد اما الان نمی دونم ...چون قانونا ایشون نمی تونن پاسپورت شما رو از کشور خارج کنن و اگه تو فرودگاه پاسپورت شما رو ببینند فکر کنم کلی دردسر درست میشه (اگه یک کلاغ چهل کلاغ نباشه دوست دوست دوست من سر این موضوع چند وقت زندان بودند!!!) ...
لندینگ در تورنتو July 2012
Thank God
علاقه مندی ها (Bookmarks)