صفحه 55 از 402 نخستنخست ... 5454647484950515253545556575859606162636465105155 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 4016

موضوع: رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

پیش فرض پاسخ : ریجکت شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علل و راهکارها

سلام دوستان، این مطلبی رو که مینویسم برای کمک به دوستانی هست که قصد اقدام یا اقدام مجدد برای ویزای دانشجویی رو دارن و نگران از نتیجه application خود هستن و این نظر بنده حاصل بیش از یک ماه مطالعه دقیق کلیه مطالب مربوط یه ویزای دانشجویی و همچنین رد شدن پرونده دانشجویی خودم هست و در واقع بعد از مشاهده رد شدن hmort با شرایطی کاملا ایده آل، برای من مسجل شد که کسانی که با شرایطی ایده آل و پرونده ای کامل هم اقدام میکنند نباید از دریافت ویزای دانشجویی خود مطمئن باشن، چون به نظر من تاثیرگذارترین عامل تو گرفتن ویزا متاسفانه، نظر شخصی و سلیقه ای officer و همچنین mood وی در زمان بررسی پرونده شما میباشد و لا غیر. در واقع انگار که یه بلیط وقت آزمایی (البته با درصد شانس موفقیت بیشتر) خریدین و دارین شانستون رو امتحان میکنید. به همین خاطر هم هست که من در پست خیلی از دوستان دیدم که میگن مثلا بخاطر فلان چیز رد شدم و بعد در پاسخ میبینیم که دیگری میگه چندین نفر با شرایط مشابه تو قبول شدن. یه مثال واضحش اقدام با پرونده مهاجرته که بعضی ها ویزای دانشجویی رو گرفتن و بعضی ها رد شدن.
    پس اگه قصد اقدام کردن رو دارین نگران هیچی نباشین و بعد از تهیه کلیه مدارک لازم، فرض کنید دارین شانستون رو امتحان میکنید که در صورت ریجکت شدن مایوس نشوید. واقعیتش خودم بعد از رد شدن خیلی ناراحت شدم چون فکر میکردم گرفتن پذیرش 80% راه و گرفتن ویزا 20%. بعد هم به فکر اقدام با شرایط خیلی بهتری افتادم ، ولی با دیدن وضعیت دوستان به این نتیجه رسیدم که با داشتن کاملترین application هم باید امیدوار باشم officer موقع بررسی کردنش باید سر کیف باشه!!! ببخشید اگه طولانی شد ولی لازم دونستم بگم چون من کلا، زیاد تو فروم نظر نمیدم و امیدوارم کمکی باشه برای اونهایی که با نگرانی قصد اقدام کردن دارن. موفق باشین.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Geophysics - University of Tehran

سلام
    امروز پس از 10 هفته انتظار به دلیل مدارک مالی و همچنین به دلیل قانع نشدن افیسر از برگشتم به ایران در حالی که فاند 15000 دلار برای ارشد دنشگاه مموریال داشتم، ریجکت شدم. مدارک مالی من به قرار زیر بودند: موجودی مبلغ 6 میلیون تومان در حسابم، کپی بدون ترجمه از یک سند زمین که نشان میداد یک پنجم آن متعلق به من است، تعهد مادرم مبنی بر اینکه میتواند مرا حمایت مالی کند. در ضمن یکی از دلایل برگشتم به ایران را سرپرستی از مادرم (به علت فوت پدرم) نوشته بودم که ظاهرا موثر نبوده است البته هیچ مدرکی برای اثبات این مورد نگذاشته بودم. میخوام دوباره اقدام کنم، لطفا راهنمایی کنید:
    1- من تا 30 میلیون تومن هم میتوانم در حسابم بریزم ولی آیا این برایشان شک بر انگیز نیست که چگونه مبلغ 6 میلیونی تبدیل به مبلغ 30 میلیونی شده؟ به نظر شما چقدر بریزم کافی است؟ (البته امیدوارم که گردش حساب لازم نباشه)
    2- دفعه قبل مادرم را بعنوان ساپورت کننده معرفی کرده بودم ولی هیچ مدرکی برای توانایی مالیش نگذاشته بودم، آیا ایندفعه من میتونم خودم را به عنوان ساپورت کننده معرفی کنم و اینگونه بنویسم myself+mother(if necessary)a ؟ اگرخودم رو بنویسم چه مدارک مالی با چه مبلغی باید تهیه کنم؟ و اگر مادرم رو بنویسم برای او باید چه موارد و مبالغی را بنویسم؟ (چه خودم و چه مادرم گردش حساب نداریم پس امیدوارم که موجودی کفایت کنه)
    3- علاوه بر مواردی که در بالا ذکر کردم، یک عمو دارم که پزشک است و میتونه ساپورتر خوبی باشه. به نظر شما لازمه که ایشان رو هم به ساپورترهایم اضافه کنم؟
    4- برای دلیل برگشتم به ایران، دفعه قبل ذکر نکرده بودم که مادرم مریض است و نیاز به مراقبت دارد و فقط به تنها بودنش اشاره کرده بودم، اگه الان مریضی را ذکر کنم برایشان غیر قابل باور نخواهد بود؟
    5- کسی از دوستان میدونه که مدارکی که به سفارت داده بودم بهم برمیگردونند یا نه؟ چقدر طول میکشه؟
    ویرایش توسط mehrdaddar : June 29th, 2012 در ساعت 10:39 AM

سلام دوست عزیز,
    واقعا متاسف شدم از ریجکت شدنتان؛ اما ناامید نشید. من خیلی ها رو دیدم که بار دوم با ارائه مدارک بهتر تونستن ویزا بگیرن. به نظر من:
    1- شما 30 میلیون رو توی حساب مادرتون بریزید و BS مادرتون رو بدون میانگین تراز و گردش مال ارائه کنید. اگر ایشون فیش حقوق دارن حتما ترجمه شده اش رو هم به مدارکتون اضافه کنید.
    2- حتما از عموتون تعهد محضری به همراه BS و در صورت وجود فیش بانکی بگیرید (همگی ترجمه شوند)
    3- سند خونه خودتون و مادرتون رو ترجمه کنید (این ترجمه ها با مهر مترجم رسمی در سربرگ دادگستری رسمی است و احتیاجی به مهر وزارت دادگستری ندارد)
    4- در صورت امکان گواهی پزشکی برای مادرتون بگیرید (انگلیسی یا ترجمه) و در Study Plan به مریضی ایشون اشاره کنید.
    5- یک Job Offer برای اثبات بیشتر وابستگی تون به ایران ارائه کنید.

آخرین توصیه: امیدتون رو از دست ندید, اما حتما مدارکتون رو بسیار تقویت کنید.
    امیدوارم زودتر خبر خوب دریافت ویزاتون رو بشنویم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdaddar نمایش پست ها
    سلامامروز پس از 10 هفته انتظار به دلیل مدارک مالی و همچنین به دلیل قانع نشدن افیسر از برگشتم به ایران در حالی که فاند 15000 دلار برای ارشد دنشگاه مموریال داشتم، ریجکت شدم. مدارک مالی من به قرار زیر بودند: موجودی مبلغ 6 میلیون تومان در حسابم، کپی بدون ترجمه از یک سند زمین که نشان میداد یک پنجم آن متعلق به من است، تعهد مادرم مبنی بر اینکه میتواند مرا حمایت مالی کند. در ضمن یکی از دلایل برگشتم به ایران را سرپرستی از مادرم (به علت فوت پدرم) نوشته بودم که ظاهرا موثر نبوده است البته هیچ مدرکی برای اثبات این مورد نگذاشته بودم. میخوام دوباره اقدام کنم، لطفا راهنمایی کنید:1- من تا 30 میلیون تومن هم میتوانم در حسابم بریزم ولی آیا این برایشان شک بر انگیز نیست که چگونه مبلغ 6 میلیونی تبدیل به مبلغ 30 میلیونی شده؟ به نظر شما چقدر بریزم کافی است؟ (البته امیدوارم که گردش حساب لازم نباشه) 2- دفعه قبل مادرم را بعنوان ساپورت کننده معرفی کرده بودم ولی هیچ مدرکی برای توانایی مالیش نگذاشته بودم، آیا ایندفعه من میتونم خودم را به عنوان ساپورت کننده معرفی کنم و اینگونه بنویسم myself+mother (if necessary)؟ اگرخودم رو بنویسم چه مدارک مالی با چه مبلغی باید تهیه کنم؟ و اگر مادرم رو بنویسم برای او باید چه موارد و مبالغی را بنویسم؟ (چه خودم و چه مادرم گردش حساب نداریم پس امیدوارم که موجودی کفایت کنه)3- علاوه بر مواردی که در بالا ذکر کردم، یک عمو دارم که پزشک است و میتونه ساپورتر خوبی باشه. به نظر شما لازمه که ایشان رو هم به ساپورترهایم اضافه کنم؟4- برای دلیل برگشتم به ایران، دفعه قبل ذکر نکرده بودم که مادرم مریض است و نیاز به مراقبت دارد و فقط به تنها بودنش اشاره کرده بودم، اگه الان مریضی را ذکر کنم برایشان غیر قابل باور نخواهد بود؟5- کسی از دوستان میدونه که مدارکی که به سفارت داده بودم بهم برمیگردونند یا نه؟ چقدر طول میکشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Geophysics - University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط Ferrycalleh نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز,
    واقعا متاسف شدم از ریجکت شدنتان؛ اما ناامید نشید. من خیلی ها رو دیدم که بار دوم با ارائه مدارک بهتر تونستن ویزا بگیرن. به نظر من:
    1- شما 30 میلیون رو توی حساب مادرتون بریزید و BS مادرتون رو بدون میانگین تراز و گردش مال ارائه کنید. اگر ایشون فیش حقوق دارن حتما ترجمه شده اش رو هم به مدارکتون اضافه کنید.
    2- حتما از عموتون تعهد محضری به همراه BS و در صورت وجود فیش بانکی بگیرید (همگی ترجمه شوند)
    3- سند خونه خودتون و مادرتون رو ترجمه کنید (این ترجمه ها با مهر مترجم رسمی در سربرگ دادگستری رسمی است و احتیاجی به مهر وزارت دادگستری ندارد)
    4- در صورت امکان گواهی پزشکی برای مادرتون بگیرید (انگلیسی یا ترجمه) و در Study Plan به مریضی ایشون اشاره کنید.
    5- یک Job Offer برای اثبات بیشتر وابستگی تون به ایران ارائه کنید.

آخرین توصیه: امیدتون رو از دست ندید, اما حتما مدارکتون رو بسیار تقویت کنید.
    امیدوارم زودتر خبر خوب دریافت ویزاتون رو بشنویم.
    بینهایت از لطف و دلگرمیتون سپاسگزارم.
    آیا میدونید که سفارت مدارکم و بهم برمیگردنه یا نه؟ کی و چجوری؟

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

فعلا به کسی مدرکی برنگردوندن. این رو باید خودشون اطلاع بدن. یا احیانا به ایمیلی که زدن ریپلای کنید و بپرسید.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

باید برگردونند. ولی با توجه به تجربه دوستانی که ریجکت شدند متاسفانه بر نمی گردونند. شاید به دلیل شلوغی و اوضاع بلبشوی الان (انتقال مدارک به آنکارا) باشه که مدارک را بر نمی گردونند و از ماه های آینده که سرشون خلوت بشه شاید برگردونند.

سلام و خسته نباشید
    من پرونده اقامت دارم برای کبک و هنوز مصاحبه نرفتم.الان می خوام ویزا دانشجویی کبک رو بگیرم . دوستانی که با این شرایط ویزا گرفتن میشه بگن برای دلایل برگشتم چی باید بنویسم که قبول شم. کلا چه مواردی رو باید ذکر کنم.
    من تو پروندم برای اقامت و ویزا commen-law partmer دارم که برای ویزای تحصیلی زدم که اینجا می مونه به علت کار،آیا این اثر منفی میتونه تو پرونده داشته باشه؟

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahrzad954 نمایش پست ها
    من تو پروندم برای اقامت و ویزا commen-law partmer دارم که برای ویزای تحصیلی زدم که اینجا می مونه به علت کار،آیا این اثر منفی میتونه تو پرونده داشته باشه؟
    این مثبت هست به نظر من چون tie محسوب میشه.
    ولی مگه ما توی ایران common-law partner داریم اصلا؟
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahrzad954 نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید
    من پرونده اقامت دارم برای کبک و هنوز مصاحبه نرفتم.الان می خوام ویزا دانشجویی کبک رو بگیرم . دوستانی که با این شرایط ویزا گرفتن میشه بگن برای دلایل برگشتم چی باید بنویسم که قبول شم. کلا چه مواردی رو باید ذکر کنم.
    سلام،
    به نظرم وقتی کسی واسه مهاجرت اقدام کرده اگه بیاد تو study plan بگه که بر میگرده کاملا واضحه که مشکل داره. من اگه بودم اینجوری توجیه میکردم که برای مهاجرت و اقامت اقدام کردم ولی الان که منتظر نتیجه ام نگران تحصیلم و میخوام که زودتر یه تحصیلم ادامه بدم و این انتظار وقفه ایجاد کرده و گرفتن این ویزا فقط برا ی تحصیله و اگر پرونده مهاجرتم دست نشه بر می گردم. مثلا اینو میتونین بگین چون برنامه موندنم بستگی به پرونده مهاجرتم داره و از درس خوندنم جداست. یا مثلا اگه پرونده تون در مراحل پایانیه بگین که من مشکل مندنم داره حل میشه و ویزا تحصیلیو میگیرم که به درسم برسم زودتر.
    منظورم کلا اینه که نباید مساله مهاجرت و موندنتون کاملا انکار کنین چون معلومه که کسی که اقدام کرده می خواسته بره بمونه. یه جواریی باید توجیه شون کنین که ویزا دانشجویی راه دوم شما برای گرفتن اقامت نیست و از مساله موندنتون جداست. این به نظرم منطقی تر از اینه که کاملا متناقض با پرونده تون بنویسین.
    یکی از بچه ها با وجود اقدام برای مهجرت ویزا گرفته اخیرا و اسمشم توی list هست. میتونین ازشو کمک بگیرین برای این قسمت.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    سلام،
    به نظرم وقتی کسی واسه مهاجرت اقدام کرده اگه بیاد تو study plan بگه که بر میگرده کاملا واضحه که مشکل داره. من اگه بودم اینجوری توجیه میکردم که برای مهاجرت و اقامت اقدام کردم ولی الان که منتظر نتیجه ام نگران تحصیلم و میخوام که زودتر یه تحصیلم ادامه بدم و این انتظار وقفه ایجاد کرده و گرفتن این ویزا فقط برا ی تحصیله و اگر پرونده مهاجرتم دست نشه بر می گردم. مثلا اینو میتونین بگین چون برنامه موندنم بستگی به پرونده مهاجرتم داره و از درس خوندنم جداست. یا مثلا اگه پرونده تون در مراحل پایانیه بگین که من مشکل مندنم داره حل میشه و ویزا تحصیلیو میگیرم که به درسم برسم زودتر.
    منظورم کلا اینه که نباید مساله مهاجرت و موندنتون کاملا انکار کنین چون معلومه که کسی که اقدام کرده می خواسته بره بمونه. یه جواریی باید توجیه شون کنین که ویزا دانشجویی راه دوم شما برای گرفتن اقامت نیست و از مساله موندنتون جداست. این به نظرم منطقی تر از اینه که کاملا متناقض با پرونده تون بنویسین.
    یکی از بچه ها با وجود اقدام برای مهجرت ویزا گرفته اخیرا و اسمشم توی list هست. میتونین ازشو کمک بگیرین برای این قسمت.
    معذرت می خوام من خیلی به سایت وارد نیستم. کدوم لیستو باید نگاه کنم؟ اگه منظورتون همون لینکیه که تو گوگل هستش چطور می تونم با افراد تماس بگیرم؟ ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)