صفحه 15 از 250 نخستنخست ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrashtchi نمایش پست ها
    ای بابا. سه بار دم سفارت رفتم که سفارت رو تعطیل کردن. 3 بار ایمیل زدم به انکارا. یه بار هم فرم درخواست پیگیری رو پر کردم
    دیگه راه حلی بنظرم نمی رسه
    تلفن سفارت روی پیغامگیره.
    به نظرم تنها راه باقی مونده تلفن باشه و اینکه براشون پیغام بگذارید

نقل قول نوشته اصلی توسط flurion نمایش پست ها
    دوستان، اگه اشتباه نکنم مشابه این اتفاق (جا به جا شدن سفارت و انتقال اون به آنکارا)، برای یکسری کشور دیگه هم اتفاق افتاده بود و بخش ویزای چند کشور به کشورهای همسایه شون منتقل شده بود.
    در نتیجه، به جای اینکه الان در مورد نامه و اعتراض و ... انها بحث کنیم، شاید بد نباشه یه تحقیق کوچیک در مورد سایر کشورهای مشابه ما انجام بدیم.

اگه وضعیت اونها هم مثل ما باشه (یعنی تخمین زمان process مشخص نباشه، خیلیا سردرگم باشن و جواب نگرفته باشن، یا اینکه به طور کلی از این وضع شاکی باشن)، که ما اعتراض بکنیم یا نکنیم فرقی نمی کنه! چون سیاست کلی بخش ویزای کانادا تغییر کرده و حتما براش فکر کردن (نمیان یه دفعه کلی آدم تو ۵-۶ تا کشورو سر کار بزارن).

اما اگه وضع اونا رو به راه باشه، اون وقت اعتراض معنی پیدا می کنه و میشه به وزیر یا یه نفر دیگه تو دولت کانادا که ایرانیه نامه نوشت و به این مورد استناد کرد که چرا در حق ایرانی ها ظلم می شه.
    اصلا یه چیزی. من فکر می کنم اگه ما اعتراض هم بکنیم و جدای اون موضوع هفته آینده پاس ریکوئست بشیم (یا خدای ناکرده ریجکت) نتیجه اعتراض فرقی به حال ما نداره که.
    شاید برای دوستانی که سال آینده اقدام می کنند مفید باشه (تازه اون هم شاید)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Pedarbozorg نمایش پست ها
    می خان. ولی اعلام رسمی نشده . از انکارا به یکی از دوستان ای میل زدند و مدرک زبانش را خواستند. در ضمن یادتون باشه که به هیچ وجه اصلش را براشون نفرستید. چون (یک) با کپی اش هم کارتون راه می افته. (دو) اگه خدای ناکرده ریجکت بشید مدارک را به شما بر نمی گردونند و باید فاتحه اصل مدارکتون را بخونید.
    ببخشید شما از کجا میدونید برنمیگردونن؟ مطمئنید از این موضوع؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    ببخشید شما از کجا میدونید برنمیگردونن؟ مطمئنید از این موضوع؟
    تا الان مدارک کسی را بر نگردوندن.
    اگر هم قرار بود آنکارا مدارک را برگردونه وقتی از تهران مدارک به آنکارا منتقل می شد اصل مدارک را به بچه ها تحویل نمی دادن

پس چون اصل مدارک از تهران به آنکارا منتقل نشد و به بچه ها برگردوندند و چون تا الان مدارک دوستانی که ریجکت شدن برگشت نخورده می شه اینتطور نتیجه گرفت که فعلا مدارک را بر نمی گردونند. مگر اینکه بعد از اینکه این مدت زمان گذشت این کارو انجام بدن.

استدلال قیاسی بود!

تا الان مدارک کسی را بر نگردوندن.
    اگر هم قرار بود آنکارا مدارک را برگردونه وقتی از تهران مدارک به آنکارا منتقل می شد اصل مدارک را به بچه ها تحویل نمی دادن

پس چون اصل مدارک از تهران به آنکارا منتقل نشد و به بچه ها برگردوندند و چون تا الان مدارک دوستانی که ریجکت شدن برگشت نخورده می شه اینتطور نتیجه گرفت که فعلا مدارک را بر نمی گردونند. مگر اینکه بعد از اینکه این مدت زمان گذشت این کارو انجام بدن.

استدلال قیاسی بود!
    مسئله اینه که مدارک تهران تا چند روز پیش اصلا دست سفارت نبوده و تازه رسیده آنکارا. فقط مدارک ماهایی که خود آنکارا اقدام کرده بودیم رفته بوده آنکارا. و از بچه هایی که انکارا اقدام کردن هم کسی نبوده که بره ویزا بگیره که ببینیم آیا مدارکشونو بهشون میدن یا نه. شاید دادن. حتی اگر هم ندن نمیشه نتیجه گرفت که نمیدن. شاید یا میخوان مدارک ما رو به خودمون بدن و یا اینکه برامون پست کنن. اگر اینطور نبود که پاکت A3 به ادرس خودمون ازمون نمیگرفتن...!!!

مسئله اینه که مدارک تهران تا چند روز پیش اصلا دست سفارت نبوده و تازه رسیده آنکارا. فقط مدارک ماهایی که خود آنکارا اقدام کرده بودیم رفته بوده آنکارا. و از بچه هایی که انکارا اقدام کردن هم کسی نبوده که بره ویزا بگیره که ببینیم آیا مدارکشونو بهشون میدن یا نه. شاید دادن. حتی اگر هم ندن نمیشه نتیجه گرفت که نمیدن. شاید یا میخوان مدارک ما رو به خودمون بدن و یا اینکه برامون پست کنن. اگر اینطور نبود که پاکت A3 به ادرس خودمون ازمون نمیگرفتن...!!!
    اینم حرفیه!
    مطمئنن پاکت A3 برای برگشت دادن مدارک هست.
    من هم گفتم احتمالا توی این وضعیت مدارک ما را برگشت نمی دن و شاید بعدن برای بقیه همه مدارک را برگردونند.

راستی یه سوال. شما هزینه پست برای برگشت مدارک دادین؟

اینم حرفیه!
    مطمئنن پاکت A3 برای برگشت دادن مدارک هست.
    من هم گفتم احتمالا توی این وضعیت مدارک ما را برگشت نمی دن و شاید بعدن برای بقیه همه مدارک را برگردونند.

راستی یه سوال. شما هزینه پست برای برگشت مدارک دادین؟
    نه. من برای آنکارا اقدام کردم و آنکارا دیگه بارنامه برگشت نمیخواست. شاید هم وقتی بچه ها برن برای گرفتن ویزا مدارکشونو پس بدن.

نه. من برای آنکارا اقدام کردم و آنکارا دیگه بارنامه برگشت نمیخواست. شاید هم وقتی بچه ها برن برای گرفتن ویزا مدارکشونو پس بدن.
    دقیقن. اینکه آنکارا بارنامه برگشت نمی خاد آیا نمی تونه دلیلی بر این باشه که آنکارا قرار نیست مدرکی برای ما بفرسته؟؟
    پاس رکوئیست ها که می رن اونجا. ریجکتی ها که قرار نیست برن آنکارا تا مدارکشون را بهشون بدن. بارنامه برگشت هم که ندادیم.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

دقیقن. اینکه آنکارا بارنامه برگشت نمی خاد آیا نمی تونه دلیلی بر این باشه که آنکارا قرار نیست مدرکی برای ما بفرسته؟؟
    پاس رکوئیست ها که می رن اونجا. ریجکتی ها که قرار نیست برن آنکارا تا مدارکشون را بهشون بدن. بارنامه برگشت هم که ندادیم.
    مدارک کسانی که پرونده اشون رو پس فرستاده بودن رو فکر کردین چه طور ارسال کردن؟ پست پس کرایه! یه چیز میارن در خونتون میگن پولشو بده، چون اون مدارک برای شما مهمه نمی تونین بگین زیاده نمیدم! یه بنده خدایی از مشهد هم که آنکارا برگشت داده بود فایلشو از یه شرکت به غیر از اون جایی که باهاش ارسال کرده بود، پس گرفت.

سلام
    از دوستانی که برای می اقدام کرده بودن کسی دم سفارت تو تهران رفته برای پیگیری؟ اصلا کسی هست که جواب بده. بعد از 6 ماه یه حق داریم که اعتراض کنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)