صفحه 941 از 1254 نخستنخست ... 4418418919319329339349359369379389399409419429439449459469479489499509519911041 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,401 تا 9,410 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

از قدیم گفتند "پشه چو پر شد بزند فیل را " باید آنقد پیگیری کنیم تا کلافه بشوند و بروند سراغ پرونده هامون حالا که وزیرشون بهشون استراحت داده که کار جدید نگیرند باید سرعت پرونده های ما را بالا ببرند به جائیکه تو دفاترشون چرت بزنند

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

سلام به دوستان منتظر و امیدوارم...
    من یک سوال داشتم...آیا به نظرتون من نباید مقطع جدید (ارسد)و بهشون اعلام کنم؟پارسال که قبول شدم از خیلی ها پرسیدم که گفتند نیازی نیست ولی الان یه چند وقتی است که فکرمو مشغول کرده و اجساس می کنم باید بدونند.نظر شما چیه؟در ضمن اینجا دیدم که نوشته چه چیزایی و چطور باید بهشون اعلام بشه....؟؟؟؟؟
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=warsaw
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    سلام به دوستان منتظر و امیدوارم...
    من یک سوال داشتم...آیا به نظرتون من نباید مقطع جدید (ارسد)و بهشون اعلام کنم؟پارسال که قبول شدم از خیلی ها پرسیدم که گفتند نیازی نیست ولی الان یه چند وقتی است که فکرمو مشغول کرده و اجساس می کنم باید بدونند.نظر شما چیه؟در ضمن اینجا دیدم که نوشته چه چیزایی و چطور باید بهشون اعلام بشه....؟؟؟؟؟
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=warsaw
    اگر بعد از سابقه کاری که بهشون اعلام کردید ارشد رو شروع و تمام کردید اعلام کنید چون سابقه کار در حین درس خواندن تمام وقت محاسبه نمیشه

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

نقل قول نوشته اصلی توسط kaly نمایش پست ها
    اگر بعد از سابقه کاری که بهشون اعلام کردید ارشد رو شروع و تمام کردید اعلام کنید چون سابقه کار در حین درس خواندن تمام وقت محاسبه نمیشه
    نه من یکسال بعد از اینکه اقدام کردم قبول شدم...فعلا هم 2 ترم دیگه دارم.امتیاز دهی و وضعیت پرونده هر چه که بوده ، قبل از قبولی محاسبه شده...فکر نکنم به سابقه کار بعد از اقدام دیگه کاری داشته باشند...من فقط از لحاظ اینکه 1:اگر بعدا بفهمند مشکل ساز نشه؟..2:شاید تاثیری روی نظر افیسر پرونده داشته باشه....البته فقط از لحاظ روانی ،والا که در امتیاز دهی دیگه تاثیری نداره.
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

نه من یکسال بعد از اینکه اقدام کردم قبول شدم...فعلا هم 2 ترم دیگه دارم.امتیاز دهی و وضعیت پرونده هر چه که بوده ، قبل از قبولی محاسبه شده...فکر نکنم به سابقه کار بعد از اقدام دیگه کاری داشته باشند...من فقط از لحاظ اینکه 1:اگر بعدا بفهمند مشکل ساز نشه؟..2:شاید تاثیری روی نظر افیسر پرونده داشته باشه....البته فقط از لحاظ روانی ،والا که در امتیاز دهی دیگه تاثیری نداره.
    کاملا" صحیح میفرمائید شما کیستان تکمیله ولی اگر اعلام کنید بد نیست چون اثر روانیش مثبته

http://www.cic.gc.ca/english/departm...2012-06-28.asp

این دو لینک را ملاحظه کنید بد نیست در مورد کبکه که بعد از فدرال لطفشان را زیاد کردند

کاهش سن افزایش نمره زبان اعلان رشته های مطابق نیاز کانادا و اضافه کردن مهارتهای عملی و فنی و حرفه ای مسئله مهاجرت را پیچیده تر میکند پس این شش ماه فرصت خوبی برای دوستانی است که میخواهند بعدا" اقدام کنند تا سطح زبان و مهارتهای عملی خودشان را بالا ببرند

راستی اخر مشخصات ایمیل ارسالیشون mb نوشته بودند

Senior Member s30min آواتار ها

کتی جان من وقتی اقدام کردیم دانشجوی کارشناسی ارشد بودم و برای این موضوع هیچ مدرکی ارائه نکردم! فقط تو فرم ها نوشتم.... بعد هم که فارغ التحصیل شدم هنوز پرونده امون اینپراسس بود و بازم اعلام نکردم و مدرکی نفرستادم...برای ما مشکلی پیش نیومد...البته افیسر با افیسر فرق میکنه و افیسر ما کلا ادم مهربونی بود!!!
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God

Senior Member s30min آواتار ها

راستی یه نکته به دوستان در حال رفتن یا در حال برنامه ریزی برای رفتن!!برای معادل سازی و عضویت در انجمن های تخصصی در بعضی از رشته ها از جمله معماری یونیورسیتی کلندر یا همون سرفصل دروس مورد نیاز هست...من که فکر می کردم سرفصل دروس باید از دانشگاه بگیرم رفتم دانشگاه کلی التماس کردم میگفتن نمی دیم!!!باید منتظر بمونی رئیس دانشکده بیاد دستور بده بعد شاید قبول کنیم...خلاصه که اخرش از یکی از کارمندای دانشکده که باهاش از قدیم دوست بودم با کلی قایم موشک بازی سرفصل دروس گرفتم بعد اومدم دیدم تو سایت وزارت علوم و سایت دانشگاه ازاد سرفصل همه دروس گذاشته!!!!انکته جالب تر اینکه سرفصل دروس بدون مهر وزارت علوم امکان ترجمه رسمی نداره و من باز اینو نمی دونستم....بله شما وقتی سرفصل دروس (که برای من و همسرم 300 صفحه شد) از سایت گرفتید تشریف میبرید وزارت علوم در شهرک غرب ط 14 نزد اقای "اقابابا" ایشون همه صفحات رو دقت کنید همه صفحات رو مهر میزنند بعدش تشریف میبرید میدون فردوسی اداره امور دانشجویان و خانم محمدی (همون خانومی که ریزنمرات و دانشنامه ها رو برای ترجمه مهر میزد) صفحه اول و آخر سرفصل دروس رو مهر برجسته میزنند تا قابل ترجمه رسمی بشه....(قسمت غم انگیز موضوع اینه که اداره امور دانشجویان جدیدا از وزارت علوم در شهرک غرب جدا شده و کاری که قبلا در یه ساختمون انجام میشد الان برای انجامش باید در تهران طی الارض انجام داد) ....امیدوارم به دردتون بخوره من که سر این قضیه یونیورسینی کلندر خیلی علاف شدم....

در ضمن این پست اینجا گذاشتم چون می دونم اگه تو بخش ترجمه مدارک و ...بذارم هیچ کدوم از مهاجرها نمی خونن ....مدیرهای محترم هر جا که صلاح میدونید این پست منتقل کنید فقط تو چشم مهاجرها باشه پلیز!!!
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God