Essentially, all models are wrong, but some are useful.(George E. P. Box)----------------------------------------------------------------------
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
آخر هفته میخوام مدارک رو بفرسم سفارت کانادا در آنکارا. میخوام واسه هوشمند کردن، کارت معافیم رو بدم پلیس+۱۰ که میگن حدود ۱ ماه طول میکشه تا کارت هوشمند بیاد. خواستم بپرسم کارت معافی لازمم نمیشه تو این مدت؟ چون حدود ۱ ماه بی کارت میمونم.
- لبخند، کم هزینه ترین هدیه ای است که می توانید به بشریت بدهید. لطفا دریغ نکنید.
- مرجع پوزیشن های دکترا، عموماً در اروپا : www.findaphd.com
- راهنمایی برای تهیه CV, Research Statement & Cover Letter
- شاید برای پرداخت های آنلاین بتوانم به دوستان کمک کنم.
ببینم ماهایی کارت معافیت داریم هم باید ترجمه شده بفرستیم
یه سوال وقتی پاسپورت داری دیگه چه فرقی می کنه
ترجمه کارت ملی و شناسنامه هم می خواد؟
سلام دوستاناصلا سفارت ترجمه پایان خدمت رو دقیقا واسه چی میخواد؟ میخواد ارگان خدمت رو بدونه و روی سپاه حساسه یا فقط ی روال قانونیه این کار؟
ببخشید شاید سوالم خیلی به این تاپیک مربوط نباشه اما جای دیگه جوابی نگرفتم
من 1 اسفند اعزامم و این امکان رو دارم که از سپاه پذیرش سربازی بگیرم.ولی نکران این هستم که اگه سربازی رو سپاه باشم بعدا که میخوام برای پذیرش و ویزا اقدام کنم چون باید ترجمه کارت پایان خدمت رو به سفارت بدم به خاطر توی سپاه بودن یا ویزا ندن یا به سختی بدن.
اگه این طور باشه حتما باید کاری کنم که ارتش بیفتم تا شانس ویزا گرفتن رو از دست ندم.
اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.وقتم کمه.
لطفا
سفارت مدرکی در مورد پایان خدمت از شما نمی خواد. شما فقط باید این مدارک رو بفرستین : http://www.canadainternational.gc.ca...ang=eng&view=d
چطور ممکنه سفارت وضعیت military رو نخواد بدونه.تا جایی که میدونم از سال2008 به بعد این قضیه رو بررسی میکنه.و چند تا از آشناهایی هم که دیدم پذیرش از دانشگاه های کانادا گرفتن.سفارت ازشون کارت پایان خدمت یا برگه مشخص کننده وضعیت military خواسته بود.البته توی پیجی که شما گفته بودید چیزی در این مورد ننوشته بود که یه ذره گیجم کرد.میشه بیشتر توضیح بدید؟
لطفا
سفارت تا وقتی تهران بود میخواست. از وقتی رفته آنکارا دیگه جزو مدارک نیست . (طبق همون لینکی که دادم بهتون) در واقع اینجوری بگم :در چک لیست مدارک تهران بود که الان دیگر در چک لیست مدارک آنکارا نیست. البته وقتی دارین فرم 1294 رو برای study permit پر میکنین یه سوال در مورد خدمت در نهادهای نظامی پرسیده که اونجا متناسب با شرایطتون باید جواب بدین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)