صفحه 2929 از 5471 نخستنخست ... 19292429282928792919292029212922292329242925292629272928292929302931293229332934293529362937293829392979302934293929 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,281 تا 29,290 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

سلام دوست عزيزي كه در خصوص بيمه سئوال كرده بوديد . خيلي از ماها بيمه داريم ولي نفرستاديم. به خاطر اينكه اصلا نخواسته بودن و فقط ما ايراني ها هستيم كه با فرستادن مدارك اضافه به اين خيال كه كار خودمون زود تر راه بيفته كار همه رو سخت ميكنيم. اصولا فكر نكنم مهاجر هاي بقيه كشور ها اصلا همچين مدركي بفرستند و فقط ما با فرستادن اين مدارك خود به خود راه رد كردن رو به اونها نشون ميديم. در ثاني اگر در نامه كار يا قرار داد يا فيش حقوقي كه فرستاديد همراه مداركتون به احتمال زياد شماره بيمه هست يا در فيش حقوقي كسر بيمه از حقوقتون با يك مبلغي نشون داده شده ميتونيد در صورت گير دادن به اون استناد كنيد كه تلويحا و بطور غير مستقيم به كسر بيمه اشاره كرديد و منتظر بوديد كه در صورت درخواست براشون بفرستيد . اصولا به كبكب ها ظاهرا در خصوص بيمه بيشتر گير ميدن. اون هم شايد فرستادن دفترچه بيمه با تعددي مدارك ديگه شايد كافي باشه سايت اداره بيمههم بروز نيست و تمام بيمه هاي رد شده رو براتون نشون نميده . نگران بيمه نباشيد. دوست ديگه اي در خصوص تعداد زياد پرونده گفته بودن لازمه ياد اوري كنم اصلا نگران تعداد زياد پروند نباشيد در صورتي كه بخوان سريع كار راه بيفته انجام ميدن . الان بيشتر پرونده ها اين پروسس شده خبر خوبي كه ممكنه بدم و شايد باور نكنيد اينه كه احتمال ويو شدن خيلي ها هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Arman1340 نمایش پست ها
    دوستان شاید در نظر اول سقف 10000 که برای پرونده های جدید بوده، عدم ریست شدن آن تسریع در پرونده های ما را بیش از 2-3 ماه جلو نندازه با توجه به تمایل اداره مهاجرت به تمام شدن هرچه سریعتر بکلاگ و صحبتهای پراکنده در خصوص افزایش ظرفیت برای پرونده های fsw فكر نميكنيد تنها راه پایان دادن به پرونده گروه ما تا ژانویه 2013 افزایش 20 هزار تایی برای ظرفیت ما باشه؟
    سهمیه ویزای سالانه در حال حاضر حدود 60000 تاست و باز نشدن پرونده جدید باعث میشه اون 10000 تایی که قرار بود وارد گود بشه و اولویت بررسی رو به اونها بدن ،دیگه نمیشه ولی سهمیه ویزا بعید می دونم افزایشی پیدا کنه
    ویرایش توسط naderm : July 1st, 2012 در ساعت 06:44 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinshailin نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز
    لطفا بدون بررسي و اطمينان حتي نقل قول مطالب استرس زا را ننويسيد.
    جهت اطلاع من بيمه ارسال نكرده ام و بدون آپديت نيز مديكال انجام شده و منتظر پاس ريكوئست هستم.
    با آرزوي بهترين ها
    سلام به همه دوستان
    کاملا حق با شما دوستان هست که بعد از این همه مدت دچار استرس شدین اما این سایت صرفا جهت اطلاع رسانی است نه جهت میخکوب کردن عقاید دوست عزیزی که به بنده فرمودند که لطفا بدون بررسي و اطمينان حتي نقل قول مطالب استرس زا را ننويسيد.
    در جریان باشید که بنده به هیچ وجه قصد ایجاد استرس را نداشته و ندارم چرا خودم هم در همین مرحله گرفتارم لذا اگر قرار بر ایجاد استرس بود ابتدا خودم دچارش میشدم لازم به ذکر است که بنده طبق متنهای ارسالی قبلم به هیچ وجه حرفهای وکلا (البته به قول خودشان ) را قبول ندارم و صرفا جهت اطلاع رسانی این نقل قول ارسال شد باز هم اگر دچار استرس شدید ببخشید

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    سلام دوستان خسته نباشین من الان با خانم وکیل بیخیال صحبت کردم صرفا جهت اطلاع رسانی من حرفای ایشون رو برای شما هم می نویسم :
    ایشون گفتن که چو 100 درصد تا آخر سال پرونده سکیل ورکر برای فدرال نخواهیم داشت لذا به احتمال فراوان همه پرونده ها باید تا اون تاریخ (میلادی) به یه سرانجامی برسه
    میگفت خیلی خیلی دارن به مدارک ناقص گیر میدن که مخصوصا سر بیمه که اگه کسی نداشته باشه دیگه ازش آپدیت نمی خوان و پرونده رو رد میکنن که یه مورد هم خودشون داشتن که به همین دلیل رد شده بود همچنین میگفت سرعت مدیکال دوباره پایین اومده و نمیدونست دلیلش چیه ( هنر کرده )
    همین
    روز خوش خدا نگهدار
    از طرف من به خانم وکیل بگین واسه بعضی ها که آپدیت خواستن مدارک بیمه رو هم واسه اثبات مدارک شغلی خواسته بودند (فقط واسه بعضی ها) وگرنه من و خیلی از دوستان دیگه سالها مدارک بیمه داشتیم و نفرستادیم پس باید منتظر د م باشیم . حالا اگه ضعف تشکیل پرونده ایشان منجر به ردی پروندهاشون شده دلیل بر ایراد گیری وضعیت کاری ویزا آفیس نیست .
    too much love will kill you

Junior Member

تا اونجا که من میدونم پرونده های 38 شغله های ورشو همه بررسی های اولیه شون تموم شده و تماما در انتظار مدیکال میباشند اگر رو مدارک شغلی که مهم بوده شک داشتند اصولا تا یک ماه پس از این پروسس آپدیت مدارک میخواستند مدارکی که موقع مدیکال میخوان معمولا سوء پیشینه آپدیت فرمها و اثبات اینکه خویشاوند در حال حاضر در کانادا میباشد بوده است.
    اگه قرار باشه تا 6 ماه دیگه ویزای همه بیاد حدوداً سرعت دادن مدیکالها باید 3 برابر یشه تا 2 هفته دیگه از روی دادن سرعت مدیکال میشه فهمید سیاستشون چیه.
    كد رشته: 0711 ارسال مدارك به سيدني: 15 April 2009فايل نامبر سيدني: 12 May 2009ارسال مدارك به سوريه: 2 July 2009شروع پندينگ: 15 July 2009 شروع این پروسس: 23 Nov 2011 انتقال فایل به ورشو: 01 Dec 2011 شروع این پروسس واقعی و درخواست آپدیت: 15 Dec 2011 دریافت مدیکال: 25 June 2012رسیدن مدیکال به لندن: 16 July 2012

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    کاملا حق با شما دوستان هست که بعد از این همه مدت دچار استرس شدین اما این سایت صرفا جهت اطلاع رسانی است نه جهت میخکوب کردن عقاید دوست عزیزی که به بنده فرمودند که لطفا بدون بررسي و اطمينان حتي نقل قول مطالب استرس زا را ننويسيد.
    در جریان باشید که بنده به هیچ وجه قصد ایجاد استرس را نداشته و ندارم چرا خودم هم در همین مرحله گرفتارم لذا اگر قرار بر ایجاد استرس بود ابتدا خودم دچارش میشدم لازم به ذکر است که بنده طبق متنهای ارسالی قبلم به هیچ وجه حرفهای وکلا (البته به قول خودشان ) را قبول ندارم و صرفا جهت اطلاع رسانی این نقل قول ارسال شد باز هم اگر دچار استرس شدید ببخشید
    ممنون دوست عزیز از توضیحاتتون.
    شخصا اعتقاد دارم اطلاعات خیلی از دوستان اینجا به دلیل دسترسی به یک جامعه اماری بزرگ و همینطور تخصصی بودن 38 رشته ایها از بعضی وکلا بیشتر است. چون وکلا پرونده های گوناگونی دارندو تعداد ردی ها هم برای هر وکیل چندان زیاد نیست و همینطور باید در نظر داشت بعضی وقتها ممکن است خدای نکرده اشتباه خود را به گردن اداره مهاجرت هم بیاندازند.
    دوستان بسیار زیادی بیمه ندارند و اکثر جاهای دولتی اصولا خدمات درمانی دارند تا بیمه.
    در اینکه ممکن است سختگیریها بیشتر شود شکی نیست بخصوص پرونده هایی که در معرض و شروع این پروسس هستند ولی وقتی پرونده ای از مرحله این پروسس گذشت و مدارک ریو شد دیگر بررسی مجدد برای ریجکت به لحاظ اخلاقی معنی نمی دهد یعنی بعید است که اداره ای به کارمندانش دستور دهد دوباره پرونده ها رو بررسی کنید و اونها ر و ریجکت کنید ولی ممکن است بگوید برای پروند های آخر نوع نگرش و نگاه اداره مهاجرت بر اساس این معیارها فرق کرده است. مثلا همین الان یکی از دوستان آنکارا رو که این پروسس بوده به دلیل عدم ارسال ریز نمرات و همینطور فرم خانوادگی ریجکت کرده اند در حالی که قبلا آب دیت میخواستند هر چند فکر میکنم وقتی امتیاز رو اورده باشی این مشکل با پیگیری قابل حل است و این دوستمون هم میگه این مدارک فرستاده شده است.
    موفق باشید.

Banned

سال 2009 که ما فرمها و مدارک رو برای مهاجرت میفرستادیم اصلا تو مدارک درخواستی بیمه نبوده. حالا چطور بعد از 3 سال الان شنیده میشه اونایی که بیمه ندارند پرونده شون رد میشه؟ از خیلی ها موقع آپدیت مدارک بیمه نخواستن و خیلی ها هم مثل خودم وقتی کیپس گرفتم اصلا جز مدارک ازسالی همراه مدیکال بیمه نبود. یه تعدادی سابقه کار نامرتیط داشتند و یا ناشیانه ریز به ریز تجربه کاری که تو سایت cic نوشته رو کپی کردند تو نامه سابقه کارشون ، آفیسر هم عقل داره اینارو نگاه میکنه شک میکنه میگه بیمه ات رو بفرست . دیدم که میگم

نقل قول نوشته اصلی توسط rafoone نمایش پست ها
    سال 2009 که ما فرمها و مدارک رو برای مهاجرت میفرستادیم اصلا تو مدارک درخواستی بیمه نبوده. حالا چطور بعد از 3 سال الان شنیده میشه اونایی که بیمه ندارند پرونده شون رد میشه؟ از خیلی ها موقع آپدیت مدارک بیمه نخواستن و خیلی ها هم مثل خودم وقتی کیپس گرفتم اصلا جز مدارک ازسالی همراه مدیکال بیمه نبود. یه تعدادی سابقه کار نامرتیط داشتند و یا ناشیانه ریز به ریز تجربه کاری که تو سایت cic نوشته رو کپی کردند تو نامه سابقه کارشون ، آفیسر هم عقل داره اینارو نگاه میکنه شک میکنه میگه بیمه ات رو بفرست . دیدم که میگم
    اصلا جای هیچ نگرانی نیست ، شما این پراسسی ، اگه اپدیت از شما نخواستن که هیچ ، اگر هم اپدیت خواستند و بیمه جز مدارک درخواستیشون بود به شما می گفتند ، همونطور که از برخی از بچه ها و خواستن و اونا هم فرستادن،درخواست بیمه عمدتا مربوط به کسایی بوده که به سابقه کارشون شک کردن و فکر کردن ممکنه جعلی باشه ، کسایی که سابقه جعلی ارائه دادند و یا جایی کار کردن و کارفرما براشون بیمه ردنکرده در صورت در خواست سابقه بیمه به مشکل بر خواهند خورد ،البته مطمئن باشید اگر بنا به ارسال سابقه بیمه باشه اکثر بچه ها حتما سابقه کارشون با بیمه بوده ومی تونند به راحتی اونو بگیرن

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    سهمیه ویزای سالانه در حال حاضر حدود 60000 تاست و باز نشدن پرونده جدید باعث میشه اون 10000 تایی که قرار بود وارد گود بشه و اولویت بررسی رو به اونها بدن ،دیگه نمیشه ولی سهمیه ویزا بعید می دونم افزایشی پیدا کنه
    سلام
    25000 از 29 رشته ای ها و 20000 از سمپلفید ها مونده که میشه 45000
    اگر ظرفیت سال دیگه را هم به بک لاگ بدن فکر کنم تمومه
    فایل نامبر اول : جون 2009 - فایل نامبر دوم : سپتامبر 2009 - اینپراسس با اطلاعات قبلی : نوامبر 2011 - ارسال فایل به ورشو : دسامبر 2011
    اینپراسس : ژانویه 2009 - مدیکال : آگوست 2012 - پاس ریکوئست : مارچ 2013 ویزا : آپریل 2013 لند :جون 2013

این بار انتظار خیلی طولانی شد، از دوشنبه به این طرف هیچ مدیکالی نداشتیم، این هفته هم که دوشنبه تعطیلن.
    قلبم گرفت

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)