سلام
امروز پس از 10 هفته انتظار به دلیل مدارک مالی و همچنین به دلیل قانع نشدن افیسر از برگشتم به ایران در حالی که فاند 15000 دلار برای ارشد دنشگاه مموریال داشتم، ریجکت شدم. مدارک مالی من به قرار زیر بودند: موجودی مبلغ 6 میلیون تومان در حسابم، کپی بدون ترجمه از یک سند زمین که نشان میداد یک پنجم آن متعلق به من است، تعهد مادرم مبنی بر اینکه میتواند مرا حمایت مالی کند. در ضمن یکی از دلایل برگشتم به ایران را سرپرستی از مادرم (به علت فوت پدرم) نوشته بودم که ظاهرا موثر نبوده است البته هیچ مدرکی برای اثبات این مورد نگذاشته بودم. میخوام دوباره اقدام کنم، لطفا راهنمایی کنید:
1- من تا 30 میلیون تومن هم میتوانم در حسابم بریزم ولی آیا این برایشان شک بر انگیز نیست که چگونه مبلغ 6 میلیونی تبدیل به مبلغ 30 میلیونی شده؟ به نظر شما چقدر بریزم کافی است؟ (البته امیدوارم که گردش حساب لازم نباشه)
2- دفعه قبل مادرم را بعنوان ساپورت کننده معرفی کرده بودم ولی هیچ مدرکی برای توانایی مالیش نگذاشته بودم، آیا ایندفعه من میتونم خودم را به عنوان ساپورت کننده معرفی کنم و اینگونه بنویسم myself+mother(if necessary)a ؟ اگرخودم رو بنویسم چه مدارک مالی با چه مبلغی باید تهیه کنم؟ و اگر مادرم رو بنویسم برای او باید چه موارد و مبالغی را بنویسم؟ (چه خودم و چه مادرم گردش حساب نداریم پس امیدوارم که موجودی کفایت کنه)
3- علاوه بر مواردی که در بالا ذکر کردم، یک عمو دارم که پزشک است و میتونه ساپورتر خوبی باشه. به نظر شما لازمه که ایشان رو هم به ساپورترهایم اضافه کنم؟
4- برای دلیل برگشتم به ایران، دفعه قبل ذکر نکرده بودم که مادرم مریض است و نیاز به مراقبت دارد و فقط به تنها بودنش اشاره کرده بودم، اگه الان مریضی را ذکر کنم برایشان غیر قابل باور نخواهد بود؟
5- کسی از دوستان میدونه که مدارکی که به سفارت داده بودم بهم برمیگردونند یا نه؟ چقدر طول میکشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)