صفحه 943 از 1254 نخستنخست ... 4438438939339349359369379389399409419429439449459469479489499509519529539931043 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,421 تا 9,430 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

باسلام کسی از بچه های فروم اطلاعی یا لینکی از تعداد ویزا های صادر شده ورشو تا الان در سال2012 داره؟ایا واقعا بعد از 2ماه از تعطیلی سفارت کانادا درتهران از نحوه ارسال پاسپورت به ورشو خبری کسی داره؟ایا ما هایی که حدود 3ماه ونیم از ارسال مدیکالمون گذشته ودر ایکسم ثبت شده چقدر باید منتظر باشیم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    اگه با من هستین بله نوشته mb.....چطور مگه؟
    سلام مال من هم mb بود

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    مرسی از کمکت....وتبریک به خاطر پاس رکوئستیتون...

نگرانیه من از اینه که نکنه کارم بیشتر از این به تاخیر بیافته...اگه بدونم صد در صد نتیجه مثبته همین الان اعلام می کنم....
    راستی دوستان یادتون هست که گفتم اگه جواب کلیشه بدن دیگه فعلا بیخیال میشم تا خودشون یه خبری بدن؟پس چی شد؟چرا این فکر مهاجرت ولم نمی کنه....؟اصلا نمی تونم ریلکس باشم...آخه دلیل این تاخیر چیه؟اااااووووووف!
    فکر کنم بعد از گرفتن ویزا هم مثل کسانی که معتاد چک کردن ایمیلها باشند تا یک مدتی ادامه بدیم تا ترک کنیم
    فرمایشتون کاملا" صحیح است اصلا" انگار امکان بیخیال شدن وجود نداره .. این ورشو . آنکارا هم که اقداماتشان مورچه واره مردیم از انتظار

نقل قول نوشته اصلی توسط nasimiman نمایش پست ها
    سلام دوستان
    باز هم از کارای عجیب ورشو بگم.تو پست های قبلیم نوشته بودم بعد از ایمیل پیگیری بهم ایمیل زده بودن که فایلت فاینالایز شده ولی پاس نفرست تا خبرت کنیم.بعد مدتی کپی پاس ها رو خواستن که زود فرستادم و گفتم اگه میشه خودم بیام برای ویزا و یا کسی رو بفرستم.جواب دادن ع س پ جدید و آپدیت فرمAرو بفرست من هم چون میدونستم بعدش دوباره میخوان وقت کشی کنن همرا با اونها یک بار دیگه گواهی و پرینت حساب رو فرستادم و وقتی رسید باز گفتم میتونم بیام .بعد یه ایمیل خنده دار برام اومد که مدارکت رسیده و تو بک گراند چک هستید.یعنی حرفی که چند ماه پیش بهم زده بودن و بعدش ازم کپی پاس خواسته بودن!!!!خلاصه من هم چند تا ایمیلشون رو که توش نوشته بودن فایلت کامل شده و ما منتظر راه حل هستیم برای فرستادن ویزا براشون ایمیل کردم و گفتم مدیکالم 10 ماه شده!!!سرتون رو درد نیارم بعد 2روز جمعه دوباره یه ریپلای به یک ایمیل قبل ترم زدند که مدارکت رسیده هر وقت آماده بودیم ویزاتو صادر کنیم خبرت میکنیم!یعنی انگار اصلا اون ایمیل آخری نبوده.منکه دیگه سر از کار اینا در نمیارم انگار خودشون هم چک نمیکنن ببینن قبلا بهت چی گفتن همینجوری یه جواب میفرستن رفع مسولیت!!!!!!!دیگه واقعا نمیدونم کاری مونده انجام بدم یا نه
    ای بابا
    من چی بگم که به محل کارم گفتم از آخر ماه نمیام!
    اگه بزنن زیر حرفشون که من بیچارم!میشه متن اون ایمیلی که اول زدن و گفتن پروندتون حاضره رو بذارین
    ممنون

[QUOTE=rzf;794797]
    نقل قول نوشته اصلی توسط s30min نمایش پست ها
    راستی یه نکته به دوستان در حال رفتن یا در حال برنامه ریزی برای رفتن!!برای معادل سازی و عضویت در انجمن های تخصصی در بعضی از رشته ها از جمله معماری یونیورسیتی کلندر یا همون سرفصل دروس مورد نیاز هست...من که فکر می کردم سرفصل دروس باید از دانشگاه بگیرم رفتم دانشگاه کلی التماس کردم میگفتن نمی دیم!!!باید منتظر بمونی رئیس دانشکده بیاد دستور بده بعد شاید قبول کنیم...خلاصه که اخرش از یکی از کارمندای دانشکده که باهاش از قدیم دوست بودم با کلی قایم موشک بازی سرفصل دروس گرفتم بعد اومدم دیدم تو سایت وزارت علوم و سایت دانشگاه ازاد سرفصل همه دروس گذاشته!!!!انکته جالب تر اینکه سرفصل دروس بدون مهر وزارت علوم امکان ترجمه رسمی نداره و من باز اینو نمی دونستم....بله شما وقتی سرفصل دروس (که برای من و همسرم 300 صفحه شد) از سایت گرفتید تشریف میبرید وزارت علوم در شهرک غرب ط 14 نزد اقای "اقابابا" ایشون همه صفحات رو دقت کنید همه صفحات رو مهر میزنند بعدش تشریف میبرید میدون فردوسی اداره امور دانشجویان و خانم محمدی (همون خانومی که ریزنمرات و دانشنامه ها رو برای ترجمه مهر میزد) صفحه اول و آخر سرفصل دروس رو مهر برجسته میزنند تا قابل ترجمه رسمی بشه....(قسمت غم انگیز موضوع اینه که اداره امور دانشجویان جدیدا از وزارت علوم در شهرک غرب جدا شده و کاری که قبلا در یه ساختمون انجام میشد الان برای انجامش باید در تهران طی الارض انجام داد) ....امیدوارم به دردتون بخوره من که سر این قضیه یونیورسینی کلندر خیلی علاف شدم....

میشه بفرمایید این یونیورستی کلندر برای چیه؟یعنی کجا به کارمون میاد.؟؟با تشکر.
    سلام برای عضویت در سازمانها و انجمنهای مختلف مثل انجمن مهندسین کانادا و.... و معادل سازی مدرک تحصیلیمان باید مدارکمان ارزش یابی شود که یکی از الزاماتش معرفی سرفصلهای خوانده شده جهت تعیین کاستی ها ست مثلا" یک مهندس معمار از چین ممکنه برای تائیید مدرکش چند واحد بگذرانه ولی مهندس معمار ایرانی مدرکش تائید بشه و بالعکس

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    ای بابا
    من چی بگم که به محل کارم گفتم از آخر ماه نمیام!
    اگه بزنن زیر حرفشون که من بیچارم!میشه متن اون ایمیلی که اول زدن و گفتن پروندتون حاضره رو بذارین
    ممنون
    سلام.
    نگران نباشید دیگه بعیده همچین کاری با شما بکنن.انشاله که به زودی ویزا رو میگیرید و راحت میشید.این هم متن ایمیل تاریخش هم مال یازدهم می هست

Dear Applicant ,
    Please be advised that the processing of your application is almost ready for finalization but please do not send your passport(s) to the Embassy of Canada in Tehran. The Embassy of Canada in Tehran does not accept any documents from Iranian citizens any longer.
    We will contact you when we are in a position to communicate further instructions regarding submission of your passport(s).
    Please check CIC website (www.cic.gc.ca) for any new information in this matter.

Sincerely,

Immigration Section/Section d'Immigration
    Embassy of Canada/Ambassade du Canada
    ul. Piekna 2/8
    ​اگه شما هم لطف کنید متن ایمیلی که نوشتین و بهتون جواب مثبت دادن که میتونید بیاید رو بفرستین ممنون میشم.به امید خبرای خوب

کد رشته:3113.دریافت فایل نامبر از سیدنی10مارچ2011.فایل نامبر ورشو30مارچ2011.آپدیت مدارک27می2011.مدیکال30سپتامبر2 011.رسیدن مدیکال به لندن11اکتبر2011.درخواست کپی پاس 29 آگوست 2012 . دریافت ویزا 2سپتامبر2012

سلام.
    نگران نباشید دیگه بعیده همچین کاری با شما بکنن.انشاله که به زودی ویزا رو میگیرید و راحت میشید.این هم متن ایمیل تاریخش هم مال یازدهم می هست

Dear Applicant ,
    Please be advised that the processing of your application is almost ready for finalization but please do not send your passport(s) to the Embassy of Canada in Tehran. The Embassy of Canada in Tehran does not accept any documents from Iranian citizens any longer.
    We will contact you when we are in a position to communicate further instructions regarding submission of your passport(s).
    Please check CIC website (www.cic.gc.ca) for any new information in this matter.

Sincerely,

ul. Piekna 2/8
    ​اگه شما هم لطف کنید متن ایمیلی که نوشتین و بهتون جواب مثبت دادن که میتونید بیاید رو بفرستین ممنون میشم.به امید خبرای خوب

چی بگم آخه از دست کارای اینا
    نمیذارن یه روز بدون استرس باشیم
    Dear Sir,

Please note that your case is ready to be finalized and you can come to our office in Warsaw in person to submit your passports. Please notify our office about your date of arrival.

In case you cannot come to Warsaw in person please send us copies of the all pages of your and your spouse's current passports.

Sincerely,
    من که تا ویزا رو نگیرم دیگه خیالم راحت نمیشه
    یه امید موفقیت همه

سلام.

Dear Applicant ,

Sincerely,

ul. Piekna 2/8

از ماه می تا حالا هیچ راهی پیدا نکرده اند فقط سر کارمون گذاشتند من که حوصله ام سر رفته کپی پاسهامون فردا میرسه ورشو از 3 شنبه ایمیل بارونشون میکنم تا جواب بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    چی بگم آخه از دست کارای اینا
    نمیذارن یه روز بدون استرس باشیم
    Dear Sir,

Please note that your case is ready to be finalized and you can come to our office in Warsaw in person to submit your passports. Please notify our office about your date of arrival.

In case you cannot come to Warsaw in person please send us copies of the all pages of your and your spouse's current passports.

Sincerely,
    من که تا ویزا رو نگیرم دیگه خیالم راحت نمیشه
    یه امید موفقیت همه
    شما کپی ها را فرستادید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط s30min نمایش پست ها
    راستی یه نکته به دوستان در حال رفتن یا در حال برنامه ریزی برای رفتن!!برای معادل سازی و عضویت در انجمن های تخصصی در بعضی از رشته ها از جمله معماری یونیورسیتی کلندر یا همون سرفصل دروس مورد نیاز هست...من که فکر می کردم سرفصل دروس باید از دانشگاه بگیرم رفتم دانشگاه کلی التماس کردم میگفتن نمی دیم!!!باید منتظر بمونی رئیس دانشکده بیاد دستور بده بعد شاید قبول کنیم...خلاصه که اخرش از یکی از کارمندای دانشکده که باهاش از قدیم دوست بودم با کلی قایم موشک بازی سرفصل دروس گرفتم بعد اومدم دیدم تو سایت وزارت علوم و سایت دانشگاه ازاد سرفصل همه دروس گذاشته!!!!انکته جالب تر اینکه سرفصل دروس بدون مهر وزارت علوم امکان ترجمه رسمی نداره و من باز اینو نمی دونستم....بله شما وقتی سرفصل دروس (که برای من و همسرم 300 صفحه شد) از سایت گرفتید تشریف میبرید وزارت علوم در شهرک غرب ط 14 نزد اقای "اقابابا" ایشون همه صفحات رو دقت کنید همه صفحات رو مهر میزنند بعدش تشریف میبرید میدون فردوسی اداره امور دانشجویان و خانم محمدی (همون خانومی که ریزنمرات و دانشنامه ها رو برای ترجمه مهر میزد) صفحه اول و آخر سرفصل دروس رو مهر برجسته میزنند تا قابل ترجمه رسمی بشه....(قسمت غم انگیز موضوع اینه که اداره امور دانشجویان جدیدا از وزارت علوم در شهرک غرب جدا شده و کاری که قبلا در یه ساختمون انجام میشد الان برای انجامش باید در تهران طی الارض انجام داد) ....امیدوارم به دردتون بخوره من که سر این قضیه یونیورسینی کلندر خیلی علاف شدم....

در ضمن این پست اینجا گذاشتم چون می دونم اگه تو بخش ترجمه مدارک و ...بذارم هیچ کدوم از مهاجرها نمی خونن ....مدیرهای محترم هر جا که صلاح میدونید این پست منتقل کنید فقط تو چشم مهاجرها باشه پلیز!!!

سلام
    مرسی از توضیحاتتون
    برای معادل سازی ترجمه سرفصل لازم است؟یعنی بدون اون و فقط با ترجمه ریز نمرات قبول نمی کنن؟
    یه چیز دیگه ، ترجمه این همه صفحه که خدا تومن میشه!!!!!!!!!!!!!