صفحه 16 از 250 نخستنخست ... 6789101112131415161718192021222324252666116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

Junior Member vamosn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrashtchi نمایش پست ها
    سلام
    از دوستانی که برای می اقدام کرده بودن کسی دم سفارت تو تهران رفته برای پیگیری؟ اصلا کسی هست که جواب بده. بعد از 6 ماه یه حق داریم که اعتراض کنیم.

مگه می‌شه پیگیری کرد از تهران؟!
    همین مشکل همینجاست که اونا به ما "حق" پیگیری نمیدن چه رسد به اعتراض

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrashtchi نمایش پست ها
    سلام
    از دوستانی که برای می اقدام کرده بودن کسی دم سفارت تو تهران رفته برای پیگیری؟ اصلا کسی هست که جواب بده. بعد از 6 ماه یه حق داریم که اعتراض کنیم.
    حق اعتراض که توی تمام دنیا وجود داره.
    مساله اینه که سفارت کانادا به این حق شما توجهی نمی کنه

در پاسخ شما باید گفت که سفارت کانادا در تهران به شما جواب نمی ده(متاسفانه) و حتی دوستانی هم که رفتند تا شاید جوابی بگیرند بی جواب برگشتند.
    و مهم تر اینکه دفتر آنکارا هم اجازه پیگیری حضوری را به شما نمی ده
    ای میل هم که جواب نمی دن
    می مونه تلفن و فکس.
    یکی از دوستان من تلفن کرده بود سفارت و از روی شانسی که داشت جوابشو داده بودند ولی جواب که چه عرض کنم. بهش گفته بودند اگه لازم شد ما خودمون با شما تماس می گیریم و دیگه هم با اینجا تماس نگیرید.
    حالا با این اوصاف منطقن آیا راهی جز صبر کردن باقی می مونه؟

بعضی از دوستان توی مطالب قبل راه هایی برای اعتراض پیشنهاد داده بودند که به نظر من زمانش برای ما مناسب نیست. یعنی فرقی به حال ما نمی کنه ممکنه برای آیندگان مناسب باشه
    به هر حال فعلن تنها راه باقیمانده صبره و صبر. و اینکه از دوستانی که می رن بخاهید اونجا سوال کنند که معمولن این راه هم جوابی نخواهد داشت.

پس فعلن صبر کنید و امیدوار باشید

حداقل بگن پرونده در دست بررسی آدم خیالش راحت می‌شه..
    ما که دیگه ایمیل رو هم چک می‌کنیم، میدونیم که چیزی نفرستادن...دیگه بعد از ۳۱ هفته یه جورایی ذهن خودش رو قانع کرده

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vamosn نمایش پست ها
    حداقل بگن پرونده در دست بررسی آدم خیالش راحت می‌شه..
    ما که دیگه ایمیل رو هم چک می‌کنیم، میدونیم که چیزی نفرستادن...دیگه بعد از ۳۱ هفته یه جورایی ذهن خودش رو قانع کرده
    اگر در کانادا وکیل بگیرید می تونه براتون به دادگاه شکایت کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    این کانادا ی‌ها که بدون وکیل شون آب نمی‌خورن! کارفرما یه وکیل بی‌ بخار داره اونجا، هیچ کاری از پیش نمیبره 2 تا فکس و نامه فرستاده فکر کرده دیگه تمومه
    بعد هم هی‌ ایمیل می‌زنه از ما سوال می‌کنه که خبری نشد؟!

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vamosn نمایش پست ها
    این کانادا ی‌ها که بدون وکیل شون آب نمی‌خورن! کارفرما یه وکیل بی‌ بخار داره اونجا، هیچ کاری از پیش نمیبره 2 تا فکس و نامه فرستاده فکر کرده دیگه تمومه
    بعد هم هی‌ ایمیل می‌زنه از ما سوال می‌کنه که خبری نشد؟!
    اون وکیل شماست یا وکیل کارفرماتون! باید وکیل شما باشه که بتونه lawsuit راه بندازه. نامه و فکس معلومه که واسه سفارت کانادا بی فایده است. اونا به این چیزها توجه نمی کنند.

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

امیر جان موضوع هزینه وکیل هم هستا!
    سوال: اگرهمه یک وکیل بگیرند می شه از طرف همه اعتراض کنه و هزینه اش را همه تقبل کنند؟
    آیا اصلا از هزینه اش کسی خبری داره؟

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

بعضی از دوستان سر گرفتن اصل مدرکشون حداقل مطمئن هستن که پرونده ای دارن. من چون خوشبختانه یا متاسفانه اصل مدارکم رو یادم رفته بود بزارم موقع تعطیلی سفارت هم دیگه یرای گرفتن مدارکم اقدام نکردم . حداقل ببینم برای من اونجا پرونده ای تشکیل دادن یا نه؟ نمیدونم دارم فکر میگنم شاید مدارکم گم شده چون تو این 6 ماه هیچ خبری نداشتم حتی یه ایمیل.البته از یه طرف به نفعم بوده چون از یه دانشگاه بهتر پذیرش گرفتم . یه پذیرش هم از فنلاند دارم که خابوندم تو اب نمک. نمیدونم چیکار کنم باهاش.

اون وکیل شماست یا وکیل کارفرماتون! باید وکیل شما باشه که بتونه lawsuit راه بندازه. نامه و فکس معلومه که واسه سفارت کانادا بی فایده است. اونا به این چیزها توجه نمی کنند.
    وکیل کارفرماست ولی‌ خوب ما هم فرم داشتن وکیل رو امضا کردیم دادیم سفارت (اتوماتیک وار وکیل ما هم هست)
    حالا داریم یک ایمیل به خود کارفرما می‌زنیم که از اونجا ببینه چه کار میتونه بکنه
    ما ۱ دسامبر فرستادیم ۴ دسامبر رسیده دست سفارت! ۴ ژولای می‌شه ۷ ماه تمام

Member
    رشته و دانشگاه
    EE, UT

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام دوستان

من یه چند وقت پیش به آقای رضا مریدی (عضو حزب لیبرال و نمایندهریچموند هیل در مجلس استانی اونتاریو[FONT=Tahoma, 'DejaVu Sans', sans-serif]) ایمیل زدم و در مورد نگرانی های بچه های ایرانی در مورد پروسه ویزاشون گفتم. این جوابیه که امروز به من دادن:

[/FONT]Thank you for your following email. I am aware of the closure of the Visa Section at the Canadian Embassy in Tehran and have been in close contact with our federal Minister for Immigration and Citizenship to find a solution to this issue. I hope that such a solution will be found in the near future and that hundreds and may be thousands of Iranians who are seeking visitor or student visa to come to Canada will find it easy to obtain such a visa.

میدونم که خیلی جواب خوبی هم نیست ولی همین که یکی رفته باشه به وزیر مهاجرت این موضوع رو منتقل کرده خیلی کار خوبیه به نظرم. موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)