حق اعتراض که توی تمام دنیا وجود داره.
مساله اینه که سفارت کانادا به این حق شما توجهی نمی کنه
در پاسخ شما باید گفت که سفارت کانادا در تهران به شما جواب نمی ده(متاسفانه) و حتی دوستانی هم که رفتند تا شاید جوابی بگیرند بی جواب برگشتند.
و مهم تر اینکه دفتر آنکارا هم اجازه پیگیری حضوری را به شما نمی ده
ای میل هم که جواب نمی دن
می مونه تلفن و فکس.
یکی از دوستان من تلفن کرده بود سفارت و از روی شانسی که داشت جوابشو داده بودند ولی جواب که چه عرض کنم. بهش گفته بودند اگه لازم شد ما خودمون با شما تماس می گیریم و دیگه هم با اینجا تماس نگیرید.
حالا با این اوصاف منطقن آیا راهی جز صبر کردن باقی می مونه؟
بعضی از دوستان توی مطالب قبل راه هایی برای اعتراض پیشنهاد داده بودند که به نظر من زمانش برای ما مناسب نیست. یعنی فرقی به حال ما نمی کنه ممکنه برای آیندگان مناسب باشه
به هر حال فعلن تنها راه باقیمانده صبره و صبر. و اینکه از دوستانی که می رن بخاهید اونجا سوال کنند که معمولن این راه هم جوابی نخواهد داشت.
پس فعلن صبر کنید و امیدوار باشید
حداقل بگن پرونده در دست بررسی آدم خیالش راحت میشه..
ما که دیگه ایمیل رو هم چک میکنیم، میدونیم که چیزی نفرستادن...دیگه بعد از ۳۱ هفته یه جورایی ذهن خودش رو قانع کرده
بعضی از دوستان سر گرفتن اصل مدرکشون حداقل مطمئن هستن که پرونده ای دارن. من چون خوشبختانه یا متاسفانه اصل مدارکم رو یادم رفته بود بزارم موقع تعطیلی سفارت هم دیگه یرای گرفتن مدارکم اقدام نکردم . حداقل ببینم برای من اونجا پرونده ای تشکیل دادن یا نه؟ نمیدونم دارم فکر میگنم شاید مدارکم گم شده چون تو این 6 ماه هیچ خبری نداشتم حتی یه ایمیل.البته از یه طرف به نفعم بوده چون از یه دانشگاه بهتر پذیرش گرفتم . یه پذیرش هم از فنلاند دارم که خابوندم تو اب نمک. نمیدونم چیکار کنم باهاش.
سلام دوستان
من یه چند وقت پیش به آقای رضا مریدی (عضو حزب لیبرال و نمایندهریچموند هیل در مجلس استانی اونتاریو[FONT=Tahoma, 'DejaVu Sans', sans-serif]) ایمیل زدم و در مورد نگرانی های بچه های ایرانی در مورد پروسه ویزاشون گفتم. این جوابیه که امروز به من دادن:
[/FONT]Thank you for your following email. I am aware of the closure of the Visa Section at the Canadian Embassy in Tehran and have been in close contact with our federal Minister for Immigration and Citizenship to find a solution to this issue. I hope that such a solution will be found in the near future and that hundreds and may be thousands of Iranians who are seeking visitor or student visa to come to Canada will find it easy to obtain such a visa.
میدونم که خیلی جواب خوبی هم نیست ولی همین که یکی رفته باشه به وزیر مهاجرت این موضوع رو منتقل کرده خیلی کار خوبیه به نظرم. موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)