صفحه 2931 از 5471 نخستنخست ... 19312431283128812921292229232924292529262927292829292930293129322933293429352936293729382939294029412981303134313931 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,301 تا 29,310 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    سلام
    من دقیقا متوجه نشدم مشکلی که شما مطرح کردین چی بود....به هر حال امروز هم تعطیل بوده ورشو و برای قضاوت زوده...شاید چند روز دیگه بهتر بشه نظر داد
    من چند روز پیش توی فروم شما نوشتم شما دوستان 29 تایی کپی پاسهاتون رو فرستادین حتی چند نفر از شما ایمیل از ورشو گرفتین که گفتن اگر میتونید خودتون بیاین پاسپورت رو بیارید...اونا که دو ماهه دارن فکر میکنن هنوز نمیدونن چه جوری ویزای شما رو بدن...شما میتونید هم فکری کنید یا یکی از وکلاتون ایمیل بزنه بپرسه خوب اخرش چی چه کار میخوان بکنن...تک و توک اینجوری بلند شدن رفتن ورشو فایده نداره...البته شاید به زودی راهی پیدا کنن ولی بهتر هست الان تمرکز شما روی این مساله باشه...یکی از دوستاتون چند روز پیش نوشته بود یک نفر رو پیدا کرده تو یکی از اژانسها که میره ورشو......ولی خوب این هم راهش نیست...این در اینده مساله ما هم خواهد بود ولی الان مشکل شما فقط این هست و امیدوارم راه حلش زودتر پیدا بشه.
    مشکل ارسال پاسپورت هم بعلت کوتاه فکری دانشمندان کانادائی در تعطیل کردن بخش ویزای سفارت کانادا در تهران بدون توجه به ممنوعیت ارسال پاسپورت به خارج از ایران توسط کوریرها و پست بوجود آمده است راهش اینه که با سفارت مکاتبه کنیم یک نفر که ویزای شینگن داره را پیدا کنیم به سفارت معرفی کنیم که کار چند نفر را انجام بدهد قبلا" بچه های سوریه این کار را میکردند هزینه اش بین افراد تقسیم میشه و امن تر هم هست

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    داروسازی دانشگاه تهران

با سلام به همه
    امروز برای مدیکال پیش خانم دکتر پورمند رفتیم که خوب بود و خیلی سخت نگرفتند.
    فقط مشکلی پیش آمد وآن هم این بود که در پاسپورت اسم دخترم را به لاتین اشتباه نوشته اند و من هم فراموش کرده بودم آن را درست کنم و حالا بایدسریع السیر آن را درست کنم به نظر شما ممکنه مشکلی ایجاد کنه یا نه با یه توضیح برطرف میشه.

Member
    رشته و دانشگاه
    اقتصاد

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط MTM نمایش پست ها
    این کار وکیل محترمتون غیر قانونیه و می تونه به جرم جعل امضا چند سالی آب خنک بخوره. ولی بهر حال برای اینکه قطعا شما هم مندرجات فرمهاتون رو قبول دارید و نمی خواهید که روند کار به مشکلی بر بخوره بهتره که دقت کنید امضا پاسپورت , امضا فرمها و سایر امضا هاتون ترجیحا با امضای جناب وکیل شبیه باشه .
    سلام بچه ها من نگران شدم
    آخه وکیل ما هم کلیه مدارک و فرمهای ارسالی را گم کرده بود وقتی فرم اسکجول 1 را خواستم امضا کنم یادم رفته بود که امضام چه شکلی بوده پاسپورت قبلیم هم امضا نداشت
    اینبار که کپی پاسپورت جدید را فرستادم پاسپورت را امضا کردم و فرم اسکجول 1 را شبیه آن امضا کردم
    میدونم که این امضا متفاوت از قبلی است ولی قبلی را هم یادم نمیاد
    مدارک هم دیروز پست شد. یعنی بنده رد میشم؟
    Noc:0111,Sydney: 23 Mar 2009, 1st FN: 8 April 2009, 2nd FN: 8 Aug 2009, Warsaw : 1 Dec 2011, In process : 14 Dec 2011 , Medical: 29 may 2012 , medical in London: 11 jun 2012

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط سروناز نمایش پست ها
    سلام بچه ها من نگران شدم
    آخه وکیل ما هم کلیه مدارک و فرمهای ارسالی را گم کرده بود وقتی فرم اسکجول 1 را خواستم امضا کنم یادم رفته بود که امضام چه شکلی بوده پاسپورت قبلیم هم امضا نداشت
    اینبار که کپی پاسپورت جدید را فرستادم پاسپورت را امضا کردم و فرم اسکجول 1 را شبیه آن امضا کردم
    نه بابا دوست عزیز فکر نمیکنم به این راحتی کسی رو بعد از مدیکال رد کنند ! کلی باید خرابکاری کنید اولا که باید تطابق بدهند که معمولا از اینکارها نمی کنند مخصوصا که این مورد چیزی نیست که کسی بخواهد تقلب نماید دوم اینکه هر کسی حق دارد امضایش رو عوض نماید.
    در ضمن به عنوان مثال در موارد حقوقی مهم نیست شما چطور امضا میکنید مهم اینست که خودتان اینکار رو کرده باشید مثلا اگر یک چک رو با امضاء خارج از امضائی که در بانک انجام داه اید امضاء کرده باشید کسی رو چک رو گرفته ان را نقد خواهد کرد و اگر لازم باشد کار به دایره تشخیص دست خط هم خواهد کشید. بنابراین اینکه خودتان امضاء کرده باشید در درجه اول اهمیت قرار دارد. البته وکیل شما بهترین راهنمای شماست در این مورد.
    این یک نظر شخصی است

Member
    رشته و دانشگاه
    اقتصاد

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    نه بابا دوست عزیز فکر نمیکنم به این راحتی کسی رو بعد از مدیکال رد کنند ! کلی باید خرابکاری کنید اولا که باید تطابق بدهند که معمولا از اینکارها نمی کنند مخصوصا که این مورد چیزی نیست که کسی بخواهد تقلب نماید دوم اینکه هر کسی حق دارد امضایش رو عوض نماید.
    در ضمن به عنوان مثال در موارد حقوقی مهم نیست شما چطور امضا میکنید مهم اینست که خودتان اینکار رو کرده باشید مثلا اگر یک چک رو با امضاء خارج از امضائی که در بانک انجام داه اید امضاء کرده باشید کسی رو چک رو گرفته ان را نقد خواهد کرد و اگر لازم باشد کار به دایره تشخیص دست خط هم خواهد کشید. بنابراین اینکه خودتان امضاء کرده باشید در درجه اول اهمیت قرار دارد. البته وکیل شما بهترین راهنمای شماست در این مورد.
    این یک نظر شخصی است
    ممنون دوست عزیز
    البته وکیل من بهترین خرابکار پرونده ماست
    Noc:0111,Sydney: 23 Mar 2009, 1st FN: 8 April 2009, 2nd FN: 8 Aug 2009, Warsaw : 1 Dec 2011, In process : 14 Dec 2011 , Medical: 29 may 2012 , medical in London: 11 jun 2012

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار - هوش مصنوعی - صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط سروناز نمایش پست ها
    سلام بچه ها من نگران شدم
    خودتون رو نگران نکنین، به خاطر این مسئله کسی را رد نمی کنند، نهایتاً اگر خیلی برایشان شک برانگیز باشد با یک ایمیل از شما در این مورد سوال میکنند که تأیید می فرمایید هر دو امضای خودم است و امضایم را تغییر داده ام. به همین راحتییییییی..........
    ارسال مدارک به سیدنی: FEB-02-2010 فایل نامبر اول: APR-08-2010 ارسال مدارك به دمشق: JUL-07-2010 فایل نامبر دوم: AUG-24-2010 انتقال پرونده به ورشو DEC - 20 - 2011 - اینپروسس: MAR - 15 - 2012- مدیکال: FEB-06-2014 پاس ریکوئست :SEP-25-2014

Junior Member

اره داداش تو كه جات بد نيست جاي ما رو هم خالي كن فكر كردي با حاج آقا طرفي؟؟؟ من هر جا ميرم او ل مراكز تفريحيش رو شناسايي ميكنم . زندگي دو بار تكرار شدني نيست . راستي براي پيشرفت خيلي مفيد هست. روانشناسا ثابت كردن بعضي ها در شرايط تحت فشار بازدهي شون بيشتره اگه خواستي بگو يكم استرس برات بفرستم اينجا كسي قدر استرس رو نميدونه

ApplyAbroad Veteran
    Ashe آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار

پستهاي اخير برخي از دوستان حذف شد.

دليل: دوستان فروم را با چت روم اشتباه گرفتند.

شاد باشيد

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان عزيز
    يكي از دوستاي من كه توي لهستان درس خونده و يك سالي ميشه كه فارغ التحصيل شده الان باهاش صحبت كردم و پرسيدم كه اگر پاس ركوئست شدم و قرار شد كه ورشو ويزا بده چكار ميتونم بكنم
    ايشون گفتن كه هيچ مشكلي نيست و دوستاي زيادي اونجا داره كه اين كارو انجام ميدن
    از دوستان عزيز فروم اگر كسي در اين مورد بعدا كمك خواستن پيغام خصوصي بزارن
    مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان عزيز
    يكي از دوستاي من كه توي لهستان درس خونده و يك سالي ميشه كه فارغ التحصيل شده الان باهاش صحبت كردم و پرسيدم كه اگر پاس ركوئست شدم و قرار شد كه ورشو ويزا بده چكار ميتونم بكنم
    ايشون گفتن كه هيچ مشكلي نيست و دوستاي زيادي اونجا داره كه اين كارو انجام ميدن
    از دوستان عزيز فروم اگر كسي در اين مورد بعدا كمك خواستن پيغام خصوصي بزارن
    سلام
    خیلی متشکر که به یاد ما هم هستید.
    چطور این کار را انجام میدهند؟
    فایل نامبر اول : جون 2009 - فایل نامبر دوم : سپتامبر 2009 - اینپراسس با اطلاعات قبلی : نوامبر 2011 - ارسال فایل به ورشو : دسامبر 2011
    اینپراسس : ژانویه 2009 - مدیکال : آگوست 2012 - پاس ریکوئست : مارچ 2013 ویزا : آپریل 2013 لند :جون 2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)