I still didn't get my answer!!
For how long do i need to reserve a hotel ???
I still didn't get my answer!!
For how long do i need to reserve a hotel ???
واقعیت اینه که هیچ کدوم از ما سندی نداریم که طبق اون بگیم 10 روز . 5 روز یا مثلا یک ماه
همه ما از یک سری مشاهدات نتیجه ای را گرفتیم وطبق اون رفتار کردیم.
حتی موردی بوده که اصلا هتل رزرو نکرده و مدارکشم آنکارا فرستاده بوده و ویزاشم گرفته
پس اصلا مشخص نیست که دقیقا چکار باید کرد.
عقلن همونطور که setareh21 گفت بنابر شرط عقل این مدرک را هم همره مدارک می فرستیم.
من یک هفته رزرو کردم. بعضی از دوستان کمتر. و بعضی هم بیشتر.
درضمن وقتی می خای رزرو کنی و بعدن کنسل کنی و این فرایند را هم رایگان انجام بدی خب چرا نگرانی؟ یک ماه رزرو کن. یا بیشتر.
یه سوال ، مدرک زبانی که سفارت میخواد اصل کارنامس؟ اصل کارنامه iBT من توی سازمان سنجش نیس، دم خونمونم نیومده! میخوام ببینم اگه سفارت خواست میتونم یه پرینت از سایت ETS بگیرم بذارم دیگه؟
آآآی دوستان ..
در دو مورد کمکم کنید لطفا .. :
1- واسه این رزرو لعنتی هتل از کجا یه کارت اعتباری جور کنم ؟؟؟؟
یادمه بعضی وقتا بعضی هتل هارو بدون کارت میشد رزرو کرد ...
ینی یه ایمیل دارم ازش. میشه اونو دستکاری کنم بد پرینت بگیرم و بزارم رو مدارکم ؟؟؟؟
اگه نه الان چه خاکی بریزم برسرم که کارت ندارم ؟؟؟
2- واسه social tie نیاز به جاب آفر داریم دیگه ؟ درست.
الان من به هر دری میزنم که از نیروی انسانی و کارگزینیش نامه نیاز به نیرو بگیرم .
اگه اکی شه همینا کافیه دیگه ؟
اگه نشه چی ؟ دیگه میشه چیکار کرد ؟؟؟
سصلام دوستان
آقا یه موردی ذهن منو آزار میده. من چون از خدمت کاملا مقدس سربازی ترخیص شدم (بعد از گذاشتن وثیقه) اون نامه نظام وظیفه به وزارت علوم که میگه فلانی میتونه از کشور خارج شه (و وزارت علوم بر مبنای اون نامه به گذرنامه رو صادر میکنه) رو دادم ترجمه گذاشتم توی مدارک آنکارا .1- این ok هستش دیگه؟ 2- اون دوستانی که فرجشون تموم نشده بود هم یه همچین نامه ای میگیرن بعد از گذاشتن وثیقه؟
اگر شخصی ویزای تحصیلیش بیاد و بعد ازدواج کنه، به چه صورت میتونه همسرش رو ببره ؟
آیا کارت معافی هوشمند رو لازم هست که ببریم کانادا؟
با سپاس
سلام دوستان من همونی هستم که 29june مدارکم برگشت خورده بود. حالا تجربه ام رو می گذارم که عبرتی بشه واسه آیندگان.
ما چون همه مدارک رو دو نسخه داشتیم دوباره همون روز جمعه همه چی رو بستیم. عینا به همان ترتیب قبل. رفتیم کارا پست که نماینده شرکت ASE در ایرانه و مدارکمون رو با اون فرستادن. توی سایتشون نوشته که از ترکیه یک تا سه روزه مدارک به ایران می رسه. بنابراین ما شنبه که دیدیم نرسیده فکر کردیم شاید یکشنبه برسه که تا الان که من در خدمت شما هستم، خبری از رسیدن نیست.
خلاصه یکشنبه ظهر رفتیم پست DHL که هر طوری هست بفرستیم مدارک رو. مامور پست هم همینطوری شروع کرد مدارک رو ورق زدن که خوب این مدرک هم گذاشتین و .. که گفت شما مگه دو نفر نیستین؟ فرم 5 صفحه ای همسر کجاست؟ که تازه ما اونجا متوجه شدیم که بله نه هیچ جایی توی فروم نوشته نه توی وب سفارت نوشته بود که فرم ویزای ویزیتوری رو باید پر کرد. خلاصه این که کسی هم اینجا به ما نگفت که این رو کم داریم. حتی دوستانی که با همراه مدرک فرستاده بودن. واقعا ناراحت کننده بود ولی دوباره فرستادیم و امیدوارم که مشکل دیگه ای نداشته باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)