به نظر من هم توی فرم 1294 ایمیلتون را چک کنید. اما اگر هنوز تمایل به تغییر ایمیل دارید به نظر من از لینک زیر اقدام کنید.
https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=ankara
به نظرتون امروز هم پاس ریکوئست میکنن یا باید صبر کنیم تا آخر هفته؟
سلام،
من امروز صبح قبول شدم!
متقاضی ترم می بودم (ارسال مدارک اواخر فوریه) که مجبور شدم دیفر کنم.
سابجکت ایمیلی که از سفارت اومده اینه:
Request for submission of passport- acceptance letter
و در ابتدای متن ایمیل ازم درخواست نامه دیفر از دانشگاه رو کردن. باقیه مطالب عینا متنی هست که برای بقیه هم اومده بود.
بخشی از مشخصاتم در جدول هست و بقیه اش رو به دوستانی که زحمت جدول رو میکشند اطلاع میدم تا کامل شه و جای سوال کمتر بمونه. بعد اگه سوالی موند در خدمتم.
نگران آینده نباشید. اگر هم دلتان می خواهد نگران باشید، فقط این را بدانید که نگرانی همان اندازه موثر است که جویدن آدامس بادکنکی در حل یک مسئله جبر. مشکلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود که هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نکرده اند.
یک چیز جالب بگم. من study plan نداشتم!دوبار سفارت تهران که باز بود ایمیل زد. دفعه اول همون 5-6 تا سوال معروف که با ایمیل reply کردم. بعد اینکه من نمیدونستم گواهی عدم سو پیشینه از ایران هم میخوان که بهم ایمیل زدن گفتن با ترجمه بیار.
چند تا چیز جالب دیگه هم هست الان جدول رو کامل میکنم صبر کنید.
یه چیز دیگه اینکه اون فرم اطلاعات خانوادگی رو که پر میکردم زیر آدرس باید شغل افراد رو هم نوشت که من ننوشته بودم!
توی اون فرمی هم که باید validate کرد بخش فاند رو اشتباهی فکر کردم فقط منظور فاند دانشگاه هست و هیچی ننوشته بودم! فرم هم بدون اون فیلد ولید شده بود.
یعنی من که امروز مدارک رو فرستادم هیچ شانسی ندارم،درسته؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)